Status friidrett

Postet av Skogsvåg IL den 26. Sep 2019


Styret i Skogsvåg IL har i en tid jobbet sammen med friidrettskretsen for å få hjelp til å dra i gang friidretten i klubben igjen. Dette er et ønske fra klubben, unger som ønsker å trene og kretsen. Som klubb er det trist at vi har et anlegg som står ubrukt.

Det kretsen kan tilby er trenerkurs til trenere. I tillegg vil de komme ut med gode trenere for å hjelpe oss og komme i gang. I tillegg kan de tilby at krettslaget kommer på besøk for å skape litt liv å rør på anlegget. Krettslaget til Hordaland er det beste Norge har, så dette hadde vært stas.

Men for å få til dette er vi avhengig av at noen kan si seg villig til å være trener for friidretten. Vi i styret håper på å få engasjert tre personer som kan ta seg av dette. Grunnen til at vi vil ha tre trener er at da blir ikke belastningen så stor for den enkelte, og vi håper det vil føre til at dette blir et tilbud som vil gå over tid.

Som sikkert mange har fått med seg, så var det hærverk på anlegget i sommer, der nedsprangsmatten til høydehopp ble satt fyr på. Dette var høyst beklagelig, da det blir en unødvendig og uplanlagt utgift for idrettslaget. Vi får noe igjen fra forsikringen, men må også dekke en del selv. Styret har satt i bestilling en ny matte, så det vil komme på plass etterhvert. Når det gjelder tartandekket, så jobber forsikringen med å skaffe et firma som kan ordne dette. Dette går sin gang.

Håper med dette at noen kan melde seg som interessert til å trene friidrett. Vi i styret og kretsen vil gjøre vårt beste for at dere skal få det til og at vi som idrettslag skal kunne tilby friidrett for våre medlemmer igjen. Hvis vi får noen interesserte, så er kretsen klar til å komme ut til oss og holde trenerkurs før jul.

Kenneth Rokkan
Leder, SIL


0 Kommentar

Tren friidrett med oss!

Postet av Skogsvåg IL den 30. Apr 2018

Vi ønsker at enda fleire skal bli med på friidrettstrening saman med oss. Vi trenar på løp, tresteg, stille lengde, hekk, høgde og forskjellige kasteøvingar (kule, spyd og diskos). 

Treningane er på Skogsvåg stadion på sommerhalvåret og i Sundhallen om vinteren. 


Treningstider: mandag, onsdag og fredag kl. 16.30-17.30.

Frå 10 år og oppover


Idrettslaget kjøpte nyleg inn nye hekkar, og dei fekk vi prøve på forrige trening. Film av dette kan du sjå under.

Johnny Asphaug er hovudtrenar og Kenneth Rokkan er den du må kontakte dersom du har spørsmål (kenneth.rokkan@bkkfiber.no). 

Bli med og møt opp på trening! 
0 Kommentar

Ny trener i friidrett

Postet av Skogsvåg IL den 18. Jan 2018


Da har vi endelig fått tak i en ny trener til friidrettsgruppen. Johnny Asphaug har vært med oss før og ønsker nå å komme tilbake. Denne gangen får han hovedansvaret for treningen. Han er en kjempeflink trener med erfaring som fotballtrener og gymlærer. Dette gleder vi oss til.

Det er noen flere som også er interessert i å trene gruppen, men de har vi ikke fått en avtale med enda og håper å få det på plass innen kort tid. Hvis det i tillegg er noen foreldre som har lyst til å bidra litt, så blir dette knallbra.

For de som har vært med før, så blir det mer fokus på løping denne sesongen, men vi vil også trene tekniske øvelser.

Vi starter opp fra mandag med samme treningstider som før.


Mandag: kl. 16-17 (2/3 av hallen).
Mandag: kl. 17-17.30 (hele hallen).

Onsdag: kl. 16-17 (hele hallen).
Onsdag: kl. 17-17.30 (2/3 av hallen).

Fredag: kl. 16-18 (hele hallen).


Vi ønsker at alle som har lyst å trene friidrett kommer og trener med oss. Nedre aldersgrense er 10 år. Kontakt Friidrettsleder Kenneth Rokkan på 41272584.
Bli med!


0 Kommentar

Idrettsleker på Skogsvåg Stadion 26.–28. juni 2017

Postet av Skogsvåg IL den 12. Jun 2017


Bli med!

La ditt barn vere med på eit aktivt og sosialt arrangement fylt med fysisk lek tilpassa alle nivå.

Innhald

Kyndige og engasjerte idrettsleiarar vil tilrettelegge og bistå barna på deira eigne premisser. Deltakarane vil få ein introduksjon til blant anna ulike idrettsøvingar. Det vil bli innslag av løp, hopp og kast, samt lek for utvikling av balanse og motorikk i tillegg til ballspel og øvrige aktiviteter.

Det blir kjøpt inn mat, men ta med drikkeflaske.

Kva?

Spanande aktivitetsdagar fylt med friidrett, fysisk aktivitet og leik.

Kven kan delta?

Barn fra 6-12 år.

Når?

26.–28. juni 2017.
Klokka: 09.30–14.00.

Bakgrunn

Gjennom variert fysisk utfoldelse vil barn utvikle ferdigheter dei vil ha glede av heile livet. I regi av Norges Friidrettsforbund tilbyr friidrettsklubbar over heile landet «Idrettsleker».

Påmelding

Meld deg på her.


Påmeldingsavgift: 600,-
Påmeldingsfrist: 23. juni

Eventuelle spørsmål til arrangør rettes til:
Bjarne Nygård
Tlf: 56337006

E-post: kenneth.rokkan@bkkfiber.no


Meld deg på her!
Meld deg på her.Flott deltakartrøye og diplom til alle påmeldte.


0 Kommentar

Nornalekene 2017

Postet av Skogsvåg IL den 21. Jan 2017

Denne helga er det Nornalekene. Det er i underkant av 500 påmeldte deltakere på dette stevne, og er i så måte en av Vestlandets største Friidrettsstevner. Vi er fem påmeldte fra Skogsvåg IL. God stemning og kjempe gode prestasjoner. Vi hadde første dag i dag og skal ha siste dag i morgen. Så langt har Skogsvåg IL bemerket seg godt med 3 gull og 1 sølv første dag.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline