The three amigos!

Postet av Skogsvåg IL den 19. Jan 2019

Sesongens første signeringer er i boks! Marius Madsen, Siver Ebne og Krestoffer Helgesen vil denne sesongen ikle seg den grønne drakten for Skogsvåg IL. Dermed har trener Eivinn Bendiksen fått sine førte nye rekrutter til laget.


Her sitter The three amigos etter å ha signert på papirene. Fra venstre: Krestoffer, Siver og Marius

Siver Ebne er en 18 år gammel spiller som opprinnelig kommer fra Aurland, men som flyttet til Sotra for ikke så lenge siden. Han har så vidt vært innom Sotra før han nå velger 5.div og Skogsvåg. Han kan bekle de fleste sentrale posisjonene på en bane. 

Maruis Madsen er også en 18 år gammel spiller som også kommer fra Sotra SK. Han er en av den gylne 00 årgangen som bla, vant Norway cup 2017. Han er en såkallet potet, en som kan brukes overalt på banen. 

Krestoffer Helgesen kommer fra Nest Sotra 2 laget som Eivinn hadde kontroll over i høst. Han er en like god spiller i garderoben som på banen. En likenes kar! Krestoffer er en typisk back/ving. "Kre" er som de to andre bare 18 år, så med disse tre signeringene faller gjennomsnittsalderen i laget et par hakk!

Treneren om signeringene: 

- I Siver får vi inn en med god fysikk og en solid venstreslegge.  I Marius får vi inn en som vet å vinne fotballkamper. En anvendelig spiller med flere kvaliteter. I Krestoffer får vi inn en mann som bidrar vell så mye i garderoben som på feltet. Men en som har mange kamper på seniornivå tross alderen. Felles for de alle tre er at de er flotte gutter som vil bidra i den allerede fantastiske garderobekulturen vi har her i Skogsvåg IL.0 Kommentar

Trenersignering!

Postet av Skogsvåg IL den 9. Jan 2019

Endelig kan Skogsvåg IL presentere ny A-lagstrener for kommende sesong. Som tidligere annonsert gav Ronny Sagstad seg etter forrige sesong. Inn som ny trener, kommer en spennende fremmannstormende trener i Eivinn Bendiksen. 


Eivinn er en ung mann i treneryrket med sine 20 år, men har allerede 5.divisjonserfaring som trener da han tok over Nest Sotra 2 i sommer. Nå velger han å signere for Skogsvåg. Eivinn har allerede gjennomført ett par treninger med laget og vil i den nærmeste tiden bli kjent med gruppen. Mange nye fjes har det vært på treningene så langt i 2019 og jobben med å gjøre stallen klar til dyst i 5. divisjon er i gang. Nye signeringer er ikke langt vekke.

Eivinn var en lovende spiller i sin yngre karrière og spilte 3.divisjon med rekruttlaget til Nest Sotra. Da han var 18 år fikk han beskjed av legene at han ikke ville kunne satse på fotballen grunnet skader. Da valgte han å satse på trenerkarrièren. Han trente og trener fortsatt yngre lag i Nest Sotra, før han som tidligere nevnt tok over Nest Sotra 2 sommeren 2018. Skogsvåg vil nå være et steg videre i trenerkarrièren som kan blir en god karrière for Eivinn.

Skogsvåg valgte å gå for Eivinn etter et møte rett etter nyttår. Her presenterte han seg på en positiv måte og hadde allerede gjort en god forberedelse før møtet. I tillegg hadde han en klar og tydelig formening på hvordan Skogsvåg skal spille. Selv sin unge alder kunne man tro han hadde holdt på med dette over en lengre periode. Han er en ung og sulten trener som kommer til å bruke mye tid og energi på å gjøre en best mulig jobb. 

Dette kommer til å bli en spennende sesong!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline