Ny spennende signering!

Postet av Skogsvåg IL den 26. Feb 2019

Vi kan presentere en ny signering som vil forsterke laget betraktlig! Maxemilian Eide er nå klar for Skogsvåg IL.


Maxemilian Eide er klar for SIL.

Maxemilian Eide er nok kjent for mange i lokalfotballen etter at han reiste til Drammen og Strømsgodset som tidlig tenåring. Maxi som han blir kalt, er og har lenge vært et kjempetalent. Dessverre har skader hindret den helt store utviklingen, men vi ser på treningene at det bor mye i gutten. 

Maxi er kun 18 år og Skogsvåg kan nå bli et steg i retningen toppfotballen. Tiden fremover for Maxi blir en tålmodighetsprøve da han må bygges opp igjen etter skadene. 

Maxi er en flott fyr å ha i garderoben, og han bygger bare mer opp under den gode stemningen i garderoben. Han har også, sammen med Anders Engelsen, blitt botsjef, en botkasse som kommer til å bli lukrativ ved sesongslutt. 

Maxi signerte for Sotra foran forrige sesong. Han spilte en treningskamp mot Nest Sotra, men klarte ikke å holde oppe hardkjøret i Sotra. I år får han den tiden han trenger til å komme seg tilbake i storform, i eget tempo. 

Trener Eivinn har dette å si om overgangen:

– Maxi er potensielt en av de beste fotballspillerne i 5. divisjon dersom han er skadefri og i form. Det blir jobben vår å få han i god nok fysisk form, og da vil det bli en kjekk sesong for alle de som følger Skogsvåg.

En ny spennende signering med andre ord, og stallen begynner nå å bli fullstendig. Det er høgt nivå på treningene og laget gleder seg bare mer og mer til sesongstart!


0 Kommentar

Årsmøte 2019

Postet av Skogsvåg IL den 19. Feb 2019


Det avholdes årsmøte søndag 17. mars 2019 kl. 18.00 i møterommet i Sundhallen.
Vanlige årsmøtesaker. 

Forslag til saker sendes skogsvag@online.no.


0 Kommentar

Supersigneringer!

Postet av Skogsvåg IL den 9. Feb 2019

Max Bjørsvik da han spilte i Nest. Gojko Ivkovic da han spilte for Lysekloster (2015–2016)


I dag er to tidligere Eliteseriespillere klare for Skogsvåg! Max Bjørsvik som du tidligere har kunne sett i Vålerenga-drakt og Gojko Ivkovic som har bekledd Viking-drakten, skal bekle Skogsvåg-drakten denne sesongen! Dette er signeringer som kan bli ekstremt viktige for å holde plassen i 5. divisjon!

Max Bjørsvik har tidligere spilt for bla. Nest Sotra, Fana, Løv Ham og har ti kamper for Vålerenga i 2014-sesongen. Han var da utlånt fra Nest Sotra som spilte i 1. divisjon. I 2017 spilte Max for Fana, men har gått en sesong uten fotball etter dette. Nå vil han tilbake i form og valgte Skogsvåg til fordel for andre muligheter. Det vil ikke være tvil om at Max sine ferdigheter vil heve Skogsvåg-laget, og han vil komme med masse god erfaring selv om han ikke har bikket 30 år. 

Max med sin gode venn Michael Barrantes. Gojko spilte for Viking i totalt fem sesonger. Foto: Knut S. Vindfallet (2010).

Gojko Ivkovic er også et navn de fleste i lokalfotballen kjenner til. Han var i sine unge dager i Viking og fikk to kamper der. I tillegg fikk han fire kamper for U19-landslaget til Serbia. Flere ganger har Gojko fått tilbudet fra Røde Stjerner, men regler og skader har hindret Gojko profflivet i Serbia. Etter Viking og et kort utlån til Bryne, har Gojko vært innom Åsane, Førde, Nest Sotra og Lysekloster. Gojko er født og oppvokst i Serbia. Han kom som flyktning til Norge da han var 11 år. 

Det er ingen tvil om at disse to signeringene hever nivået på laget, og de vil være gode forbilder for de unge spillerne på A-laget og ellers i klubben. Nysigneringene vil også komme med mye god rutine og gode erfaringer som kommer laget tilgode.


0 Kommentar

Nye unge signeringer!

Postet av Skogsvåg IL den 7. Feb 2019

Papirene er nå i orden på to nye unge og lovende signeringer. Remi Normann og Lars Fjell kommer begge fra Sotra Sportsklubb. 


To overlykkelige staute karer som har signert for Skogsvåg IL. Remi Normann til venstre og Lars Fjell til høgre.To overlykkelige og staute karer som nå har signert for Skogsvåg IL. Remi Normann til venstre og Lars Fjell til høgre.

Remi har tidligere spilt B-lags fotball for Nest Sotra og Loddefjord. Forrige sesong spilte han juniorfotball for Sotra. Remi er bare guttungen på sine 18 år. 

Lars Fjell spilte også juniorfotball for Sotra forrige sesong. Han har tidligere vært innom og trent med Skogsvåg, i tillegg til en omgang i treningskamp mot Sund/Skogsvåg/Telavåg jr. laget. Lars er kun 12 dager fra å bli 20 år. 

Begge guttene passer som hånd i hanske inn i garderoben. Det er gutter som er positive og har et glimt i øye! De er også gode bekjentskap for Eivinn Bendiksen.

Trener Eivinn sier følgende om signeringene:

- Lars er en stopper som er god med ball i beina. Remi er en anvendelig spiller med en god fot. Disse vil passe godt inn i stallen som begynner å ta form. Vi har en god blanding av ungt og sulten blod og rutinerte arbeidsmenn!

Det er bare å holde seg fast i stolen, for det er flere ansikt på vei inn om få strakser 👍
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline