Jenter 14 klatrar på tabellen

Postet av Skogsvåg IL den 30. Mai 2019

Fornøyde jenter og trenar etter sesongens andre seier. 


Jenter 14 spela i kveld kamp mot Nore Neset 2. SIL/TIL stod med fire poeng før denne kampen. Nore Neset stod med tre, men med to kampar meir spelt. 

Dei første minutta av kampen såg det ut som det skulle bli ein jamn kamp, men Skogsvåg tok meir og meir over og det var ikkje mange gongar bortelaget var over midten i løpet av omgangen. Ein kan skulde på ein kraftig motvind for bortelaget, men Skogsvåg var hakket betre.

Etter 10 min kom Skogsvåg sitt første mål på eit langskudd frå ca. 30 meter. Ti minutt etter kom neste mål, og rett før pause la Skogsvåg på til 3-0. 

Det var fleire på tribunen som lurte på kva Nore Neset sin trenar hadde sagt til dei i pausen, for bortelaget var mykje meir på i starten av andre omgang. Nore Neset hadde fleire fine angrep, og Skogsvåg sin keeper fekk mykje meir å gjere på enn i første omgang. 

Det skulle gå litt tid før Skogsvåg fekk taket på kampen igjen, og midt i omgangen fekk jentene ein straffe, men den gjekk like utanfor. Resten av kampen styrte Skogsvåg, og angrep på angrep jobba dei seg framover, men fekk berre uttelling to gongar. Kampen endar 5-0, eit resultat jentene nok er godt fornøyde med. 

Jentene klatrar med dette opp på tabellen, og ligg no på femteplass med to kampar mindre spelt enn første- og andreplassen.0 Kommentar

G12 på vårcup

Postet av Skogsvåg IL den 27. Mai 2019

I helgen deltok G12 (2007) på Fana Kjøtt Vårcup på Nesttun Idrettsplass arrangert av Fana IL.

Det fine med denne cupen er at man kan velge kampdag mellom lørdag og søndag. Det gir bedre muligheter for å låne spillere mellom lag i samme alder. Vi har samarbeidslag med Sund slik at de spilte på lørdag og lånte spillere av oss, og vi lånte av de på søndagen.

Skogsvåg G12 fikk tre fine kamper i cupen på søndag. Vi står på og gir aldri opp, og to av kampene kunne vi ha vunnet om marginene hadde vært på vår side. Men cup er alltid gøy, så gutta fikk en flott dag på Nesttun. 

Etter cupen ble det Pizza og Brann kamp for de som ville være med på det.
0 Kommentar

Knepent tap i sommervarmen

Postet av Skogsvåg IL den 20. Mai 2019


På en flott og solfull søndags formiddag, var det duket for kamp mellom Skogsvåg og Askøy SK i J14 2 div. avd. 02.


Det var mange som hadde tatt turen til stadion, og den deilige sommervarmen skapte en fin ramme rundt kampen. Askøy SK var det laget som taklet været i første omgang best, og til pause ledet de 2-0. Skogsvåg-jentene hang ikke helt med denne omgangen.

Ny energi og væske i kroppen

Med ny energi og litt væske i kroppen, tok Skogsvåg-jentene iniativet i andre omgang, og sjanse på sjanse ble skapt. Mathilde Asphaug reduserte til 1-2 midt i omgangen, men på tross av minst ti gode muligheter, ble det bare med denne ene reduseringen. 

Neste kamp

Tidligere i sesongen har jentene vunnet 3-2 over Radøy FK og spilt uavgjort 2-2 mot Kvernbit. Neste kamp er hjemme mot bunnlaget Nore Neset 2, på Kristi himmelfartsdag kl. 18.30.0 Kommentar

Vil du begynne på fotballaget vårt?

Postet av Skogsvåg IL den 9. Mai 2019

Skogsvåg IL startar opp med fotballtrening for jenter og gutar fødde i 2013.

Treningstid

Torsdagar kl. 17.30. Første trening er 23. mai.

Bli med!

Ta med deg ein ven og møt opp i fotballbingen på Skogsvåg Stadion. Ta med drikkeflaske. Vi blir kjent med ballen og har det gøy i lag.

Delte lag

Dei første gongane vil jentene og gutane trene saman. Etterkvart når det kjem fleire spelarar til vil laga bli delte. 

Velkomen til alle!


0 Kommentar

Aller første 5ar-kamp

Postet av Skogsvåg IL den 3. Mai 2019

Desse jentene spelte sin aller første 5ar-kamp, torsdag 2. mai på Sartorbanen.


Torsdag var det endeleg sesongstart for Skogsvåg Girls 2011. Dei spelte sin aller første 5ar-kamp mot Sotra på Sartorbanen. Jentene spelte kjempebra og hadde det gøy! 

Både trenar og jenter gledar seg masse til resten av sesongen.


Kampen er i gang!


Skudd på mål!


0 Kommentar

Gutar 2011 på Løvstakk cup

Postet av Skogsvåg IL den 1. Mai 2019


Skogsvåg Ninjas spelte Løvstakk cup den 27. april, og vi hadde det kjempegøy!

Det blei to tap, men vi avslutta med ein sterk seier. Guttane klarte seg kjempebra på årets første cup med ein skikkelig «tap og vinn med samme sinn»-holdning. 

Vi gledar oss til sesongstart!


0 Kommentar

Super sesongstart for jenter 07/08

Postet av Skogsvåg IL den 1. Mai 2019


Jenter 11 år har hatt en kjempeflott start på sesongen med to seire og hele 20-4 i målforskjell! Nordre Fjell fortalte oss at de gikk ubeseiret gjennom hele forrige sesong, det gjør de ikke i år... 

Jentene er en gjeng fulle av smil og latter som alltid gir alt, og de har vist at de blir veldig vanskelige å slå denne sesongen. 

Her er noen bilder fra gårsdagens kamp. Lagbildet øverst er fra Lerøy Cup tidligere i vår.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline