Tilbake på vinnersporet!

Postet av Skogsvåg IL den 26. Mai 2018

A-laget kom seg tilbake på vinnersporet igjen etter et kjipt 2-1 tap forrige kamp. I dagens sommervarme ble Masfjord/Gulen slått 2-1 i en kamp laget hadde god kontroll på.

Et litt redusert mannskap stilte til start i det varme været. Og med skade allerede etter 10 min på Thomas Bjørkmann, så var det kun en tilgjengelig innbytter i de varme forholdene.

Et tidlig press fra Skogsvåg/Sund 2 resulterer i ledelse! Før 10 min var gått måtte Masfjord/Gulen plukke ballen ut fra nettet. Øyvind Nordvik blir spilt igjennom og er som vanlig kald og rolig i de situasjonene. Presset vedvarer og en av mange cornere til hjemmelaget, finner pannebrasken til Anders Engelsen, som finner nettet! En meget god start fra de grønne.

Det høge presset fra Skogsvåg/Sund 2 dabber litt av utover omgangen, det utnytta Masfjord/Gulen. En corner slås inn, ballen går i et ben og rett i bena på en Masfjord/Gulen spiller som enkelt setter den i målet. Det blir mye frem og tilbake resten av omgangen.

Andre omgang kjører Skogsvåg/Sund 2 fra start til slutt. Kunne økt ledelsen flere ganger, men har kontroll bakover og slipper ikke Masfjord/Gulen til. En sjanse kunne man skrive til blåtrøyene, et frispark fra 18 meter tar keeper Kent Rabben med en benparade. En fortjent seier til Skogsvåg/Sund 2 som viser at de ønsker å kjempe i toppen!