Seier i årets første kamp!

Postet av Skogsvåg IL den 14. Feb 2015

Skogsvåg sitt A-lag spilte årets første kamp i dag. Sædalen, som rykket opp til 5. divisjon forrige sesong, var motstander i Tornado Bergen Winter League.

(Arkivfoto)

Sædalen styrte ballspillet i første omgang, men det var Skogsvåg som scoret mål. Før kampen var i gang scoret Knut Ove Høyland på straffe som Skogsvåg fikk grunnet divisjonsforskjellen. Etter omtrent 5 minutt doblet Ingvar Vik Nilsen ledelsen. Senere i omgangen reduserer Sædalen, men nesten rett fra avspark går Skogsvåg opp igjen i en tomålsledelse da Kim Rabben varter opp med en flott scoring. Rett før pause øker Thomas Bjørkmann ledelsen til 4-1.

Andre omgang styrer Skogsvåg. Da Morten Øvretveit og Andre Børnes øker ledelsen til hele 6-1 trodde de fleste at kampen var over, men Sædalen kommer seg inn igjen i kampen. De reduserer 3 ganger, men Skogsvåg står løpet ut og kunne juble for seier i årets første kamp.

Man kunne se at en smilende trener Gunnar Landro var fornøyd med guttene!