Cup er cup!

Postet av Skogsvåg IL den 7. Mar 2015

Lørdags morgen reiste Skogsvåg 01/02 guttene til Norhordaland for å delta på NBK cup i Norhordalandshallen. Fire kamper i gruppespillet stod for tur og muligheter for sluttspill om det ble gode resultat. Spillformen var 5'er fotball, kampene 18 min og klassen var SG 01/02.

Første kamp mot Alvidra var en meget spennende og tett batalje. 3-3 endte det i en kamp som kunne bikket begge veier. Kamp nr. to var mot Norhordaland, her ligger Skogsvåg under 3-0 etter 10 min, men kommer sterkt tilbake til 3-3 et par minutter før slutt. Da Skogsvåg brente store sjanser på slutten, så får Norhordaland et heldig mål minuttet før slutt. Ufortjent 3-4 tap ble det da.

Etter andre kamp fikk vi en halvannen time pause der både guttene og publikum fikk kost seg med en hjemmebakt kake fra en av mødrene.

Kaken fikk dessverre ikke et positivt utfall på den tredje kampen som ble spilt mot et talentfullt Sædalen. Det ble hele 10 - 0 tap, men sukkeret slo heldigvis til i siste kamp.
Mot Lindås tok Skogsvåg en 2-0 ledelse før det kom en redusering. Men heldigvis gikk det rette veien denne gang og det endte til slutt 3-1 i favør Skogsvåg.

I etterkant kunne man se at 6 poeng ville holde til avansement. Da var det kjedelig at marginene var i mot laget i de to første kampene.
Alt i alt en gøy og positiv dag i Norhordalandshallen.