En kamp med to ulike omganger

Postet av Skogsvåg IL den 29. Apr 2015

Tirsdag skulle G01 fortsette den gode oppvisningen de hadde mot Fana forrige tirsdag. Denne gang var det Vestsiden-Askøy/Apollo som stod for tur. I første omgang klarte de ikke det, men i andre omgang viste de at Skogsvåg ikke er noe kasteball!

Første halvdel var preget av Skogsvåg spillere som ikke helt var slått på. Nordsiden fikk spille mye ball og fikk spille sitt spill. Nordsiden scoret målene, men Skogsvåg skapte en del sjanser. Til pause skulle man tro kampen allerede var over for stillinga var da 5-0.

Det må ha vært noe spesielt trener Kent måtte ha sagt i pausen, for da andre omgang ble sparket i gang var det et helt annet Skogsvåg lag man fikk se. Da kriget Skogsvåg spillerne på alle baller, stresset Nordsiden spillerne og viste at de ønsket å komme tilbake i kampen. Det gjorde de også. 10 min før slutt hadde Skogsvåg redusert hele 4 ganger og det stod da 4-5 på måltavlen. Dessverre får Nordsiden en scoring til og dreper spenningen i kampen.

Det er mye positivt å ta med seg videre fra kampen. Guttene viser at når de er på 100% så er det mange motstandere som ikke vil henge med.