Bra seier av SIL

Postet av Skogsvåg IL den 22. Jul 2015

Kampfakta SIL-Rosendal/uskedal

5-3, Fire mål av Herman og eit av Odd

SIL tok ein fin seier mot Rosendal/uskedal på Hald Stadion. Herman Sangolt ble dagens 'Keiko' da han scoret fire mål. Herman var god med innsats, initiativ og han var på rett sted til rett tid med fire mål for SIL. Det var ein farts fylt kamp på Hald stadion. Sterk vind satte sitt preg på kampen. SIL hadde eit godt utgangpunkt etter første omgang med 2-1. Andre omgang startet med ein tidlig scoring av SIL, nr 3 for dagen for Herman. Rosendal/Uskedal kom inn i kampen med to scoringer som gav 3-3. Sil fekk eit straffe etter godt arbeid, av ein god Roger Ekren. Herman satte målet og han hadde scoret fire mål for dagen. Kampen blei avslutta med eit 'kanon' lang skot av Odd Arne hufthammer som mål mannen glapp i målet. Rosendal/Uskedal hadde sine sjanser dei også, men alt i alt var det ein fortjent seier til SIL(objektiv vurdering).