NY STORSEIER FOR A-LAGET

Postet av Skogsvåg IL den 22. Jul 2015

Treningskampen mot Bjarg endte med ny 7-1 seier....

Det var et ungt, urutinert Bjarg-mannskap som gjestet Skogsvåg stadion onsdag kveld. Dette gjorde at laget fra Rådalen aldri ble noen målestokk for et målkåt Skogsvåg-lag. Bjarg hang med de føste 20 minuttene, men da hjemmelaget gikk opp til 1-0 midtveis i første omgang var det slutt på spenningen. Herfra og ut ble det enveiskjøring. Til pause stod det 3-0, mens det ved full tid stod hele 7-1 til Kalvenes` formsterke mannskap.

Roger Ekren var kampens store spiller med tre mål og to målgivende. De øvrige målene ble satt inn av Kenneth Sangolt, Herman Sangolt og Hans Troland, i tillegg satte en Bjarg-forsvarer et innlegg fra Carl Martin Sangolt i eget mål. I kampens siste minutt plukket Skogsvågs ellers stødige sisteskanse, Rune Erichsen, opp et tilbakespill. Dommer Amund Trellevik blåste korrekt indirekte frispark som endte med et trøstemål for gjestene.