Postet av Skogsvåg IL den 16. Sep 2017

Ein solfylt og "altfor" varm Straume idrettspark. Ein viktig kamp for begge lag.

Første omg.

Vi skulle stå høgt og stressa dei. Samme kampplan hadde Sartor også såg det ut som. Dette gav store rom på midten og på kantane. Vi er i føringen og skaper noen sjannser.

Etter ca. 8 min får me ein corner som vi trykker bra til i, og ballen faller ned i beina på Thomas som klemmer til. Ballen suser rett i nota. Dette er Thomas sitt første mål for Skogsvåg!

Vi forsetter, men klarer ikkje skape dei store sjansene.

Lagene tar pause.

Andre omg.

I andre omgang skjer det mykje. Vi styrer i starten av denne omgangen og, men etter ca. 7 min så tar Sartor meir over.

1-1-målet kommer etter at ein Sartor-spiss går hardt og kun i rygg/nakken til Sander som faller, og Sartor skårer. Dette var eit soleklart frispark som dommer ikkje tar. Det verste er at dommern ikkje ser at Sander sliter og vil sette i gang spillet igjen.

1-2 kommer etter at vi spiller på venstre side. Knut vender fint heilt over til Sondre som legger fint inn til Øyvind som stupheader ballen i mål.

2-2: Sartor-spiss ligger 5-7 m offside pg setter den iskaldt i mål.

3-2: Men spissen kommer aleine mot Kent og setter den mål.

3-3: spill på høgrekant som Benjamin legger inn. Litt klabb og babb før Øyvind pirker den i mål.

Vi har ein til i mål som er heilt "ani" nota, men dommer dømmer ikkje mål.

Alt i alt ein bra kamp av oss som vi føler at vi burde vunne. Men sånn er det med motgang.

No er det 14 dager til neste kamp grunnet sykkel VM.