Sesongens første nederlag for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 11. Mai 2018

Fredag kveld kom dessverre det første nederlaget for Skogsvåg/Sund 2. Nordre Holsnøy beholdt alle poengene i Nordhordland etter en 2-1 seier.

Ein fin dag for fotball og A-laget var på jakt etter å kickstarte helgen med seier. Flott vær og fin temperatur, men ein frykta lav kveldssol møtte laget i Nordre Holsnøy. Denne får A-laget mot seg fra start og det preget laget i første omgang. Kampen åpna med et press mot Nordre Holsnøy målet, og med litt tur kunne det stått både 1 og 2-0 tidlig til Skogsvåg/Sund 2. I stedenfor er det Nordre Holsnøy som får både 1 og 2-0. Skogsvåg/Sund 2 forsvaret er uheldig på 2-0 der den lave solen preget. Laget gjekk til pause med trua, da Nordre Holsnøy skulle få bryne seg med sol midt i fleisen i neste omgang.

Allerede etter et par minutter av andre omgang preger solen for Nordre Holsnøy. En corner blir slått inn i feltet der Øyvind får headet ballen i nettet bak en solblind keeper. Man tenkte da at Skogsvåg presset etter flere mål ville bli stort. Det skjer ikkje heilt. Det kommer en lang periode der det sitter bra inntil den siste tredjedelen av banen. Noen rop på straffe fra SIL/SSK 2 kommer, men blir ikkje hørt. På tampen kommer det noen store muligheter for utligning. Men et hardtarbeidende Nordre Holsnøy lag kjemper inn seieren.

Et surt tap, og surt er det at kjerringa ikkje kan reises før om 2 uker. Da kommer Masfjord/Gulen den lange vegen. De skal få kjenne et revansjesugent lag fra Sund Kommune!

Nå går turen til Kristiansand for referatskribent. Håper Brann fikser helgejubelen!