Sesongens første poengdeling!

Postet av Skogsvåg IL den 3. Sep 2018

Lørdag tok A-laget i mot Eidsvåg til kamp på Skogsvåg Stadion. På bortekampen i vår ble det tre poeng, men det ble kun ett poeng denne gang.

Forrige helgs hattrickhelt, Øyvind Nordvik var dessverre bortreist denne helgen, noe som gjorde at Jørgen Kristiansen ble omskolert til spiss. Det var Jørgen med sin frisparkfot som skulle redde ett poeng på overtid denne lørdagen.

A-laget gikk ut i et høgt press og styrte spillet fra start. Utover i omgangen kom sjansene, og de var store!

Jørgen legger inn et hjørnespark som treffer tverrligger. Ikke lenge etter blir ballen skutt i tverrligger fra Andre Børnes. Anders Engelsen er på returen, men setter denne rett på keeper. Om det ikke skulle være nok, så sender Jørgen ballen i tverrligger igjen på et nydelig slått frispark. At ikke en av disse tre sjansene gikk i mål, er bare uflaks!

Eidsvåg er farlig frempå ved et par anledninger, men det ebber ut i 0-0 til pause

Andre omgang starter på verst tenkelig måte. Etter 50 minutt spiller Eidsvåg en ball 45 grader inn til en umarkert spiller og setter inn kampens første scoring. Etter målet har de mulighet til å doble ledelsen, men A-laget slipper heldig ut av det.

Etter dette jobber A-laget seg inn i kampen igjen og presser på en utligning. Noen gode muligheter blir skapt, men det skulle ikke være dagen for de grønne!

MEN! inn i overtiden får A-laget et frispark fra 18 meter og Jørgen gjorde seg klar! Frisparket curler forbi muren og på Eidsvåg-keeper som ikke klarer å fange ballen og utligningen kommer endelig!

Rett før dommer blåser får Jørgen på nytt sjansen på frispark i nesten samme posisjon. Dessverre hadde keeper mer kontroll denne gangen.

Det ender 1-1 og et nytt poeng i kampen om opprykk!

I etterkant har både Bergen Nord, Austrheim og Sartor tatt 3 poeng, men Skogsvåg ligger fortsatt øverst på tabellen og er i høyeste grad med i kampen om opprykk!!

Søndag spiller A-laget lokalkamp mot Telavåg 2 på gresset i Telavåg! Her er det bare å møte opp for et realt knokkeloppgjør!!