Knepent tap for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 28. Feb 2015
Det ble dessverre et knepent 3-2 tap for A-lags gutta fredags kveld. Fri IL hadde en treffsikker første omgang da de etter ca halvtimen ledet hele 3-0. For moralens del var det bra at Andre Børnes satte inn en redusering rett før pause. Andre omgang var Skogsvåg sin. Flere sjanser ble produsert, men også misbrukt. Etter halve omgangen sklir Ahmed Kalifa inn den andre reduseringen, men dessverre så ble det ikke flere Skogsvåg mål selv etter flere store sjanser.

Siste og avgjerande kamp i Tornado Bergen Winter League spilles på tirsdag kl. 20.00 mot Galgen på Skogsvåg stadion.


Lagoppstilling:
Adrian Børnes
Sander Landro (Olav Storebø 30min)
Anders Sangolt
Anders Engelsen
Thomas Hukkelås (Kenneth Sangolt 65min)
Ingvar Vik Nilsen
Knut Ove Høyland
Kent Rabben (Sander Sørli 45min)
Andre Børnes (Steffen Trellevik 70min)
Morten Øvretveit (Ahmed Kalifa 45min)
Thomas Bjørkmann (Kjetil Sangolt 45min)


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline