Storseier for A-laget tirsdag kveld.

Postet av Skogsvåg IL den 3. Mar 2015

(Arkivbilde: Tomålsscorer Kim Rabben hadde mye å juble for)

Det ble hele 7-1 til A-laget i siste gruppespillkamp i TBWL. Galgen 2 ble for svake for et heltent Skogsvåglag som kjørte kampen fra start til slutt.

Kampen startet med en straffe til Galgen grunnet divisjonsforskjellen. Galgen 2 spiller til vanlig i 7 divisjon. Den satt de og hadde ett måls fordel før kampen var i gang, men den fordelen skulle vise seg å ikke være til noen hjelp.

Omgangen var et eneste stort trykk fra Skogsvåg og da dommeren blåste av for pause stod det hele 6-1. 1-1 kom etter en corner som Anders Engelsen header kontant i målet. 2-1 er en lekkerbisken av en volley fra Andre "Mini" Børnes. 3-1 kom av dårlig Gal(g)en forsvarsspill der Kim Rabben enkelt kunne sitte ballen i nettet. Knut Ove Høyland fikk æren av å øke ledelsen til 4-1. Ingvar som storspilte i omgangen han spilte, fortsatte scoringsfesten til 5-1 før Kim Rabben med sin andre for dagen, lekkert lobbet ballen over en utrusende keeper, avsluttet omgangen.

Litt skuffende var det at scoringsbonansaen ikke fortsatte i 2.omgang. Kombinasjonen av at Galgen nok hadde hatt en intens pauseprat og en del bytter i pausen av Skogsvåg kan være en del av grunnen, men målløs var ikkje omgangen. Thomas Bjørkmann fikk lov å avslutte målprotokollen med sin 7-1 scoring.

Med denne seieren er det meget store sjanser for avansement, men utrolig nok så kan vi få hele 3 lag på 9 poeng og evt. målforskjell avgjør utfallet. De andre lagene har hengekamper igjen som må arrangeres før fredag. Da vil vi også kunne komme med de gode eller dårlige nyhetene..