Golden goal tap for a-laget

Postet av Skogsvåg IL den 8. Mar 2015

Kvartfinalen mellom Mathopen og Skogsvåg, ble så spennende og tett som spådd på forhånd. Så tett ble det at Tornado Bergens uvanlige ekstraomgang måtte til for å avgjøre kampen.



Før kampen ble det opplyst om at skulle det stå uavgjort etter 90 minutt, så ville en litt annerledes variant tas i bruk. Det ville bare bli en ekstraomgang à 20 min. Golden goal var i bruk, noe som vil si at første målet vinner. De første fem minuttene ville bli som en helt vanlig ekstraomgang, men så måtte to spillere fra hvert lag ut av spill. Dette skulle gjentas etter ti og femten minutter. Dvs. at de siste fem minuttene skulle det bare være fem spillere fra hvert lag igjen. Det ville bli straffespark konkurranse om det da ikke var avgjort.

Dette var ikke i tankene til noen av lagene, for kampen skulle bli avgjort før 90 minutter. Men da kampen var i gang og gikk sin gang, så kunne en se at dette skulle bli en meget tett batalje. Noen store sjanser ble det produsert til begge lag, men ingen av de var gode nok for uttelling.
Dette fortsatte gjennom hele kampen, sjansene ble produsert, men ikke målene.



Begge lags trenere begynte mer og mer å tenke på disse spesielle minuttene som ekstraomgangen skulle inneholde. Etter 90 minutt, to tette forsvar og ingen gavmilde keepere så var det faktumet at ekstraomgangen måtte til.

Spenningen på hvordan dette ville ende var stor, til og med publikum måtte reise seg for spenningens skyld. De første fem minuttene fortsatte som de 90 som var spilt, to spillere fra begge lag går av banen. Man merket ikke den store forskjellen da, men da to spillere til måtte av fem minutter senere, kunne man se store rom og mer og mer slitne spillere.


Selv om det var få spillere på banen fortsatte måltørken i begge ender. Noen store sjanser ble brent og det var Skogsvåg som hadde initiativet i ekstraomgangen. Etter 15 minutter går de fire siste spillerne av banen. Da var det kun fem spillere på hvert lag igjen på banen. Det var da avgjørelsen kom. Skogsvåg var på vei fremover, men blir brutt og Mathopen satte igang en kontring som dessverre resulterer i kampens eneste mål.

Kjedelig slutt på TBWL for Skogsvåg, men alt i alt en vel gjennomført turnering, med gode prestasjoner og godt spill.
Nå planligges det to nye treningskamper før serien sparkes igang 12. april.

Lagoppstilling:

Ruben Olsen
Kent Rabben (Sander Landro 45min)
Anders Sangolt
Olav Storebø (Sander Sørli 45min)
Thomas Hukkelås (Olav Storebø 75min)
Ingvar Vik Nilsen (Morten Øvretveit 45min)(Andre Børnes 70min)
Anders Engelsen
Kjetil Sangolt (Ahmed Khalifa 45min)
Kenneth Sangolt (Kjetil Sangolt 65min)
Knut Ove Høyland
Andre Børnes (Thomas Bjørkmann 45min)