Endelig poeng!!

Postet av Skogsvåg IL den 22. Mai 2015

(Arkivbilde)

Jenter 02 tok sitt først poeng i serien i dag da det ble 1-1 borte mot Nordsiden Askøy. Etter å ha dominert banespill og hatt de fleste målsjansene, måtte en nøye seg med uavgjort. Det var likevel godt å få det første poenget etter at sesongen har startet med flere tap.

Jentene startet første omgang med høyt press, og gav ikke Nordsiden Askøy fred til å starte noe spill. Etter flere store sjanser, med skudd i tverrligger, fikk Hedda kranglet ballen i mål. Jentene dominerte første omgang, og det var litt flatende at Nordsiden Askøy på sin eneste kontring utlignet til 1-1.

Andre omgang var mer jevnspilt, og begge lag hadde store sjanser til å score. Etterhvert tok kreftene slutt, og alt i alt så var en nok litt skuffet og lette på samme tid når dommer blåser for full tid. Skuffet for ikke å vinne, og lettet for poeng og brutt tapsrekke.