SKOGSVÅG - RAMSØY 4-2

Postet av Skogsvåg IL den 21. Jul 2015

SIL slet i første omgang, men hadde overtaket. Sil fekk ikkje omsatt sine målsjanser i mål. Da Kalle blei skada blei kantspelet svekket. Ramsøy hadde ikkje mange sjanser, men scoret på ein dødball. De hadde ein høy spiss som satte den i mål med hodet. Herman utlignet for SIL like før slutt av første omgang, etter stort press og mange corner. Ein fortjent scoring.

Andre omgang starta med stort SIL press, det måtte bare gå veien. Etter ei stund i andre omgang scora, etter mi meining, SIL`s beste spelar idag, Vidar, 2-1 målet. Etter fint spel av SIL satte Vidar ballen knallhardt i mål. Etter dette var det bare eitt lag på banen. 3-1 kom etter fint spel av SIL. Og etter ein finte av vidar, satte han ballen i lengste hjørne. Ramsøy fekk litt hjelp av dommaren, då han dømte mål til Ramsøy på ein avslutning som ikkje var over streken( ifølge godt plasserte personer). Det var då ei stund nerver i kampen. Reidar Tellnes gjorde eit godt innhopp som resulterte i ein sjanse som Odd A Huff. satte i mål.

Sil vant fortjent 4-2

25.08.2001 22:00