SKOGSVÅG VANT FØRSTE KAMP PÅ KUNSTGRESSET

Postet av Skogsvåg IL den 22. Jul 2015

Det var stor stemning da Skogsvåg sitt A-lag spelte første kamp på kunstgresset. Mange var møtt opp for å sjå kampen. Det blei ein spesiell kamp, første omgang vaar jevnspelt med 1-1 til pause. Det var Odd Arne Hufthammer som scoret det første målet på kunstgraset. I andre omgang fekk SIL eit tidleg straffe og i diskusjonen som oppstod med dommeren fekk Nordre Fjell keeperen utvist. Vidar scoret sikkert på straffet. SIL Fekk eit straffe til og gjekk opp til 3-1 på nytt var det Vidar Foldnes som scoret på straffe. Da Vidar satte eit frispark i nærmeste hjørne rett i mål etter at Håkon hadde blitt felt utenfor straffefeltet var kampen nesten avgjort på stillingen 4-2. Kampen ente 5-2 og Vidar var ein av de beste med tre scoringer og han var innvolvert i dei to andre.