Dette var ein kamp uten nerver. Begge lag hadde avgjort sitt for sesongen. SIL hadde fått ny kontrakt og Nymark var klar for 3 divisjon.

4-0 Odd Arne Hufthammer (75.)
5-0 Tony Mortensen (80.) Assist dødball frå H Landro

6-0 Håkon Landro (85)

7-0 Tony Mortensen (88)

Kalvenes Sine grønne disipler hadde sikra ny kontrakt og ville nå avslutte med ein god siste kamp. vær forhalda kunne vært bedre. Sil leda 1-0 til pause etter scoring frå Sverre Simonsen ein av dei som har vært med å forsterka laget i år. Han første mål for SIL. Nymark fekk utvist sin keeper i første omgang då han handsa utanfor 16 meteren på ein stor sjanse for SIL

Andre omgang

Andre omgang var innbyttaranes dag, etter at Kalle scora sitt første for sesongen og Vidar satte inn 3-0 var Nymark utspela. Kalvenes byrja då å bytta innpå gamle stjerner. Odd A hufthammer gjorde som han alltid gjer scora mål i denne kampen også. Ellers satte Tony Mortensen inn to flotte mål og 72-modellen Håkon Landro fekk eit flott mål

A-laget vil takka for all den støtte som laget har fått på borte og heime kampane.

03.10.2004 11:00