Brakseire med hele 19-0 og 10-0 til Skogsvåg lagene i serieåpningen

torsdag 12.04.07 kl. 18.15 i klasse
smågutt 94 mellom
Skogsvåg og Nordre Fjell.
BRAKSEIER MED HEILE 19-0 TIL SKOGSVÅG SMÅGUTTER 94 I SERIEÅPNINGEN:
Skogsvåg tar avspark i første omgang og allerede etter 3 minutt får Skogsvåg sin første corner. Erik tar corneren, treffer Sindre som header mot mål. Keeper får klarert til ny corner som ikkje resulterer i noko.
5 min. Erik skyter like tilside for mål.
6 min. MÅL 1-0. Jacob demper utspark frå keeper på brystet og skyter i mål. Nydelig!
7 min. Januario går over meir enn halve banen og driller mange spillere, men avslutningen setter han desverre litt tilside for mål.
9 min. Nordre Fjell er i angrep, men Ole Kristian redder.
10 min. corner Skogsvåg ved Erik, klarert.
11 min. Henrik får ein flott pasning frå Erik, og skyter, men keeper redder.
12 min. Nordre Fjell i angrep, men Ole Kristian redder.
15 min. MÅL 2-0 Remy målsorer med pasning frå Sindre.
16 min. Etter avspark går Nordre Fjell rett i angrep, men Ole redder igjen.
18 min. MÅL 3-0 Januario, med pasning frå Remy. Nydelig kontring.
20 min. Innlegg frå Mats, treffer Sindre som header tilside for mål.
21 min. Skudd Mats, utenfor
22 min. Skudd Sindre, på keeper
23 min. Innlegg Mats, treffer Sindre som header i motstander til corner. Erik tar corneren som blir klarert.
24 min. MÅL 4-0 Corner fra Erik som Sindre header i mål.
25 min. Ny corner fra Erik, som Jaco skyter utenfor.
27 min. Sindre blir felt inne i 16 meteren, straffe.
MÅL 5-0 Mats på straffe
30 min. MÅL 6-0 Sindre med pasning frå Jacob
31 min. Januario drilla 5 mann, men avslutningen havna i nettveggen.
33 min. Skudd fra Jacob, rett på keeper.
Pause
Nordre Fjell tar avspark i andre omgang.
Allerede etter 1 minutt er Remy aleine med keeper, men får ballen for langt framfor seg.
2 min. MÅL 7-0 Remy med pasning frå Januario
3 min. MÅL 8-0 Steffen prøver på innlegg frå høyre, men ballen går rett i mål. pasning frå Jacob.
4 min. MÅL 9-0 Januario med pasning frå Steffen.
5 min. MÅL 10-0 Mats, med pasning frå Januario
8 min. Corner fra Mats, Daniel klarerer
9 min. Skudd fra Jacob, keeper redda til corner. Erik tar corneren, treffer Steffen som skyter over.
13 min. Innlegg fra Sindre, treffer Remy som skyter like utenfor.
14 min. Innlegg fra Sindre, Erik skyter, redning på strek.
15 min. Nordre fjell er i angrep, og Ole redder.
16 min. MÅL 11-0 Sindre går fra midten og serverer på gullfat til Remy som putter sikkert.
17 min. Nordre Fjell i angrep, men skuddet er enkelt for Ole å redde.
18 min. MÅL 12-0 Januario med pasning fra Jacob
20 min. MÅL 13-0 Remy med pasning fra Sindre
23 min. MÅL 14-0 Remy med pasning fra Januario
28 min. MÅL 15-0 Januario med pasning fra Remy
29 min. Corner fra Erik som treffer Vegard. Han skyter men keeper redder.
30 min. MÅL 16-0 Remy med pasning fra Januario
31 min. MÅL 17-0 Sindre tar ned utspark fra keeper og skyter direkte i mål.
32 min. MÅL 18-0 Remy med pasning fra Januario
33 min. Corner til Nordre Fjell som Skogsvåg klarerer.
34 min. MÅL 19-0 Januario med pasning frå Jacob.
Kampslutt!

Jentelaget vant forøvrig 10-0 i sin åpningskamp mot Kjøkkelvik etter 3-0 til pause. En god start for Skogsvåg lagene med andre ord.

13.04.2007 10:00