Bronse i Sognefjord Cup

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015

Opp kl 06:30 og frokost før kl 07:00 for å spille fotballkamp er ikke hverdagskost for gutter på 13 år, men dette taklet de helt fint, det viser innsatsen utover dagen.
Kvartfinale Hafslo gress kl 09:00
Skogsvåg - Bjarg 9-1
En knallkamp fra første sekund og etter 5-0 til pause kan vi spare noen spillere i andre omgang. Allikevel er spillet meget bra og Bjarg er sjanseløs. (RS)
2 min MÅL 1-0 Januario (Remy)
4 min MÅL 2-0 Henrik (Jacob)
5 min Januario skyter like utenfor
13 min MÅL 3-0 Remy (Anders)
16 min MÅL 4-0 Sindre
17 min MÅL 5-0 Sjølvmål/Sindre
Pause
1 min MÅL 6-0 Sindre(Jacob)
5 min MÅL 6-1
7 min Bjarg handser, straffe
7 min MÅL 7-1 Sindre
10 min Jacob skudd utenfor
12 min corner v/Erik, Stephen header, men klarert
15 min MÅL 8-1 Olivier (Remy)
17 min corner v/Jacob, bak mål
18 min MÅL 9-1 Remy (Olivier Ngulu)
20 min corner, men tida var ute
Eva Spilde Lie
Mat og en time døsing i garderoben før vi igjen må starte kampforberedelser, dette taklet guttene fantastisk bra. En helt time musestille i garderoben med 17 gutter har vi aldri opplevd før (og får det neppe igjen heller). Konsentrasjonen var på topp før semifinalen mot Sandviken som sendte oss ut av Varegg Cup på myntkast etter at vi spilte uavgjort og vant ca 10-2 i corner. Denne gangen skulle vi ta Sandviken gutta, som spilte si sin standard 4-3-3 formasjon, noe som gjorde at vi justerte litt på vårt vanlige opplegg.
Semifinale Hafslo gress kl 12:00
Skogsvåg - Sandviken 0-1
Som referatet under viser så gikk vi ut i hundre og hadde 5-6 sjanser de første fem minuttene. Sandviken var så presset at de tok ut en spiss og la en ekstra mann foran midtstopperne for å demme opp for vår sentrale midtbane. Dette viste seg å bli ett viktig trekk, kanskje helt avgjørende for kamputfallet. I følge Sandviken treneren var det første gang han noen sinne han måtte gjøre ett slikt trekk på sine 7 år som trener for gjengen sin. Kampen jevnet seg noe ut selv om vi spillemessig førte kampen. 13 minutter før slutt kom den avgjørende situasjonen, en pasningsfeil rundt midtstreken medførte en ball i bakrommet og Sandviken scoret. Minst en meter offside iflg folket på tribune og sidelinje, men samtidig ikke lett for dommer å få med seg når han ikke har hjelp av linjemenn. Resten av kampen ble stresset og vi slo alt for mye langt rett fram og Sandviken demmet greit opp. Hadde vi bare klart å spille ball også disse siste minuttene .... men det er ganske naturlig å bli stresset i en slik situasjon når minuttene tikker og Sandviken klarerer og klarerer. Dermed røk finalebilletten selv om vi hadde 3-0 i corner og spillemessig og sjansemesig ett stort overtak. I samme rennet røk også en ganske så lang rekke med kamper uten tap i 94 klassen. Vi stoppet på 98 kamper, derav 96 seire og 2 uavgjorte. (RS)
10 sek stor sjangse Remy/Sindre, men keeper redder
1 min corner v/Jacob, Remy skyter men keeper redder
3 min Frispark v/Mats, like utenfor
4 min stor sjangse for Olivier Ngulu, men avblåst for angrep på keeper
5 min corner v/Jacob, Sindre header like utenfor
6 min Frispark v/Jacob, klarert
15 min Januario skudd i nettveggen
16 min corner v/Erik, klarert
18 min Anders lager straffe, Ole redder straffe!!!
Pause
3 min Frispark v/Jacob, like over
7 min MÅL 0-1
10 min Frispark v/Mats, Sindre skyter like utenfor
11 min Sandviken skudd utenfor
Sorry gutter, dette var eit Ran! Dåke var klart best. Eg er sikker på at dere hadde slått Åsane i finalen! Eva Spilde Lie
Stemningen i garderoben kl 13:00 var ikke akkurat i taket, her måtte det jobbes hardt for å gutta med på notene igjen. Det var en del som slet med skader på kroppen, men værst var det nok for sjelen. Men kl 13:30 var vi i gang med oppvarmingen igjen og de fleste hang med og motstander Fyllingen hadde nok sine problemer de og.
Bronsefinale Hafslo gress kl 14:00:
Skogsvåg - Fyllingen 5-3
Etter en dårlig start der vi ikke var med i det hele tatt snudde vi kampen utover i første omgang. I andre omgang spilte vi bra i starten og slutten men slet litt midtveis. Vi skapte mye framover i gjennom hele kampen men slapp inn hele 3 mål (mot 2 i resten av turneringen) og dette skyldes nok en kombinasjon av trøtte hoder, trøtte bein og raske og gode Fyllingen angripere som skapte større problemer for oss enn noe 94 lag vi har møtt før på 11'er kamper.
10 sek Fyllingen skudd utenfor
2 min MÅL 0-1
4 min stor sjangse for Januario og Olivier men keeper redda
6 min MÅL 1-1 Olivier (Januario)
8 min Sindre skudd like utenfor
10 min stor mulighet v/Januario, klarert til corner v/Erik
10 min MÅL 2-1 Jacob header corner i mål
13 min MÅL 3-1 Januario
14 min corner Fyllingen, Ole redda så vidt
15 min Erik skyter over
17 min MÅL 3-2 En utrusende Ole er uheldig, og Fyllingen scorer
20 min Frispark v/Erik, Jacob header over
Pause
2 min Remy skudd like utenfor
3 min Mats skudd like utenfor
4 min Januario header til side for mål
5 min MÅL 4-2 Januario (stor enkeltmannsprestasjon)
6 min Fyllingen i angrep, men Ole redda
7 min MÅL 4-3
8 min Skudd Fyllingen, Ole redda
10 min Fyllingen skudd utenfor
17 min MÅL 5-3 Remy (etter flott raid langs venstrekanten fra Mats)
19 min Eit utrolig raid av Januario, blir klarert til corner, men da er tida ute.
JIIIPPPPIIIIII Det blei bronsemedalje. Flott levert gutter.!!
I sum er dette en kjempeturnering for Skogsvåg G94 både sportslig og sosialt. Vi fikk vist at vi henger med helt i toppen i gutter 94 i vår region og Bergens lagene (7 av 8 i kvartfinalen) er gode, veldig gode. Åsane og Bergen Nord er f.eks i kvartfinalen i uoffisielt NM, Åsane etter å ha slått ut Vålerengen i 8'dels finalen. De store bergensklubbene kan sette sammen det beste spillerene fra 4-5 11'er lag og er ikke lette å matche. Gneist laget som vi slo 15-3 i en utsatt seriekamp forrige uke viste seg å være veldig likt det sammensatte Gneist laget som tapte 1-2 for Åsane i kvartfinalen i Sognefjord Cup.

Resultater hele turneringen (referat fra de fire første kampene finner du i forrige nyhet) :

Skogsvåg - Fyllingen (bronse) 5-3

Vi scoret dermed 44 mål og slapp i 5, det gav klart best målforskjell av alle lagene i klassen og vi scoret også mest (nærmest var vinner Åsane med 30).

Scorings toppen : Sindre(10), Januario (8), Remy(8), Jakob(4), Olivier(4), Olivier Ngulu(4), Henrik(3), Mats(2).

Assist toppen (ufullstendig) : Remy(6), Olivier Ngulu (6), Januario(4), Jakob(4), Erik Andreas(3), Mats(2), Sindre(1), Anders(1), Olivier(1), Roald(1).