Gutter 94 kretsmester!

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015

Trolig ett historisk resultat, ikke bare for Skogsvåg men også i Sundfotballen. Iflg HFK er det ingen andre 11'er lag fra Sund, hverken jenter eller gutter som er blitt kretsmestre i perioden 1995-2007. Det er lag som er blitt kretsmestre i 7'er og mestre i lavere divisjoner, men det er på ett helt annet sportslig nivå.

Selve kampen var ikke noe spesielt god, men til gjengjeld var den spennende. Vi startet som vi pleier, med 0-2 i fleisen etter halvspilt første omgang, men derfra og ut var det vi som var i førersetet. Vi utlignet til 2-2 før pause og tok ledelsen 3-2 ut i andre omgang. Vi hadde en rekke sjanser til å øke ledelsen, men ballen ville ikke i mål. Innlegg rett bak Remy, stolpeskudd av Henrik, Januario rett utenfor, Januario driblet alle inkl keeper og ballen rullet langs streken og forbi 3-4 mann inkl Sindre, Remy felt av siste mann på vei igjennom etc etc, men ballen skulle ikke i mål. I stedet kontret Gneist inn 3-3 og det ble spenning hele veien inn. Men vi ledet 6-1 på corner og vant (nesten) kontrollert, selv om det var mange trøtte bein ute på den store matta i Vestlandshallen.

Etter kampen bar det ut til en flott mottakelse i Sundhallen med ordfører, leder i hovedstyre i Skogsvåg og flere fra fotballsyret som stilte opp - en veldig fin opplevelse for guttene med både finer taler, gaver, pizza og brus.

Bilder fra kampen finner du her under denne linken

Laget : Ole - Mats, Anders, Magnus, Roar, Thomas, Johannes - Stephen, Vegard, Henrik, Øyvind - Jakob, Erik, Januario - Sindre, Remy, Daniel og Bendik.