Enorm spenning i naboduellen!

Postet av Skogsvåg IL den 7. Jun 2016

Det ble som forventet tett og spennende i gutter 14 kampen, i dag mellom Skogsvåg og Sund. Lagene som er i samarbeid, tok en fridag fra samarbeidet og duellerte om tre poeng på Skogsvåg Stadion.

En god start for Skogsvåg resulterte i en ledelse midt i omgangen. Petter kommer alene gjennom og setter ballen forbi en sjanseløs Sund-keeper. Minutter senere svarer Sund med 1-1 scoring. Før pause går Skogsvåg opp i ledelsen igjen etter et fint hodestøt fra Hallvard, på corner.

I andre omgang presser Sund for utligning. De får nettopp det 5 min før slutt. Etter dette er Skogsvåg nære på å sette inn et seiersmål, men det ender 2-2 i en fairspilt kamp.

Skogsvåg-laget var fornøyd med kampen og ønsker å takke de mange fremmøtte for støtten!