Hodesterke Landro x2

Postet av Skogsvåg IL den 18. Jun 2016

Sander og Gunnar Landro med 22 års aldersforskjell scorer for Skogsvåg.

Fredag kveld tok Skjergard den korte veien frå Øygarden til Skogsvåg.

Før kampen vart me enige om å kjøra eit høgt press. Dei siste kampane me har lagt bakpå, noko som ikkje har fungert.

Vi åpner kampen best og kjører kampen. Etter ca. 30 min lurer Gunnar seg på bakerste på eit meget presist slått frispark frå Øyvind. Gunnar setter hodet til, og ballen går i mål. 1-0. Vi kjører kampen til pause, og leder 1-0. Det kunne fort blitt fleire scoringar, men ballen ville ikkje i mål.

Andre omgang er det Skjergard som kommer best i gang, og dei scorer allerede etter 4 min. 1-1. Kampen bølger fram og tilbake, og vi skaper ikkje dei heilt store sjansane. Skjergard scorer på nok ein dødball, og stillinga står 2-1.

Vi trøkker på, og etter 80 min. stanger Sander inn 2-2 på ein presis slått corner frå Kim. Kampen ender 2-2 og med poengdeling.

No blir det sommerferie fram til 1. august, og 21. august møter vi Gulen heime på stadion.

Slik skal ein bortegarderobe sjå ut etter bruk. Takk for besøket, Skjergard!