Fuglane syng, det nærmar seg mai i kalenderen, skrik og hoi kan høyrast frå stadionanlegget. Dei siste dagane har fleire av sesongens fyrste seriekampar blitt gjennomført på Skogsvåg stadion. Flagget vaia fint i vinde

Samarbeidslaget Skjergard/Nordre Fjell/ Skogsvåg (SNS) jenter 17 spilte fredag 19 mars treningskamp mot Sotra i idrettsparken.

Fra før så har klubbene Skjergard og Nordre Fjell hatt et samarbeid nord i kommunen mens Sund og Skogsvåg har hatt et tilsvarende samarbeid sør i kommunen for jenter 2004, 2005 og 2006.Nå har de funnet tiden moden for å samarbeide slik at 14, 15 og 16 &arin

Les mer
  • Yrende liv på Skogsvåg stadion!

Yrende liv på Skogsvåg stadion!

Søndag blir det yrende liv på Skogsvåg stadion når vi er vertskap for 3er turnering for spillere født i 2013. Vi ser frem til å ønske velkommen spillere og publikum fra Skogsvåg, Nest Sotra, Sotra og Sund til spennende kamper på 3 baner.

Les mer
  • Oppstart for 2014-kullet

Oppstart for 2014-kullet

Har du begynt på skolen i høst og har lyst til å begynne å spille fotball i en ordentlig fotballklubb?

Les mer
  • Fotballens koronavettkurs - Obligatorisk

Fotballens koronavettkurs - Obligatorisk

Alle spillere, ledere, trenere og dommere over 13 år må gjennom et smittevernskurs for å få lov til å spille organisert fotball.

Les mer
  • Trenerkurs på Skogsvåg stadion

Trenerkurs på Skogsvåg stadion

13 deltagere tok turen til Skogsvåg stadion på søndag for å gjennomføre Delkurs 1 av Grasrottrener kurset til Norges Fotballforbund. Delkurs 1 er første del av 4 og når man har fullført alle fire så blir man en Grasrottrener (tidl kalt C-lise

Les mer
  • Bergenslekene 2016

Bergenslekene 2016

Flott innsats fra deltagerne fra Skogsvåg IL denne helgen på Bergenslekene. Vi var ikke så mange som deltok, men det stoppet oss ikke fra å ta et godt innhugg i det som var av edelt metall.

Les mer
  • Kanonuke for G01/02

Kanonuke for G01/02

Høstsesongen er for alvor i gang igjen og G01/02 hadde to kamper denne veka. G01 11`er på tirsdag og G02 7`er på torsdag.På tirsdag reiste laget til Nesttun for kamp mot Fana. I vårsesongen blei denne kampen ein høydare med masse folk på tribunen, god stemning og ein knepen 4-3 seier.Tirsdagens kamp

Les mer
  • Kjekt på Norway Cup!

Kjekt på Norway Cup!

Forrige uke gikk Norway Cup av stabelen. Skogsvåg stilte med et G14 og et J13 lag i tillegg til samarbeidslaget J16 Sund/Skogsvåg. Alle lagene med foreldre og søsken budde sammen på Vestby hyttepark kun 10 minutter unna Tusenfryd. En flott plass hvor alle spillere kunne henge sammen og kose seg hele

Les mer
  • SØLV TIL SMÅJENTENE!

SØLV TIL SMÅJENTENE!

Skogsvåg IL småjenter tok heim den gjeve sølvmedaljen fra Vestlandets største cup for damer og jenter, Åsane-cupen.Våre småjenter kom heim med sølv frå Åsane søndag, og det var fullt fortjent. I finalen vart Søfteland for sterke, der våre jenter tapte 2-8. Etter ein forrykande førsteomgang var det l

Les mer
  • Gutter 94 kretsmester!

Gutter 94 kretsmester!

Trolig ett historisk resultat, ikke bare for Skogsvåg men også i Sundfotballen. Iflg HFK er det ingen andre 11'er lag fra Sund, hverken jenter eller gutter som er blitt kretsmestre i perioden 1995-2007. Det er lag som er blitt kretsmestre i 7'er og mestre i lavere divisjoner, men det er på ett helt

Les mer
  • Jentelaget mot Hald

Jentelaget mot Hald

Då var det tid for Skogsvåg sitt jentelag å møte Hald igjen. Spenningen var stor på begge lag, og det merka vi på spelet også!Skogsvåg hadde spelet mesteparten av 1. omgang. Vi hadde et supert spill, akkurat som vi hadde øvd inn. Det er akkurat som om Skogsvåg får en ekstra gnist og vilje når vi spe

Les mer
  • Sølv i Lærdal Cup

Sølv i Lærdal Cup

Vi er godt fornøyd med innsatsen etter helgens kamper og Lærdal cup kan trykt anbefales (selv om vi godt kunne tenkt oss litt justeringer på kampoppsett). Vi var totalt sett nesten 40 stykker (derav 17 spillere) som overnattet på motellet på en flott campingplass i Lærdal. Motstanderene i cupen er

Les mer
  • Bronse i Sognefjord Cup

Bronse i Sognefjord Cup

Opp kl 06:30 og frokost før kl 07:00 for å spille fotballkamp er ikke hverdagskost for gutter på 13 år, men dette taklet de helt fint, det viser innsatsen utover dagen. Kvartfinale Hafslo gress kl 09:00 Skogsvåg - Bjarg 9-1 En knallkamp fra første sekund og etter 5-0 til pause kan vi spare noen

Les mer
  • Ny storseier for smågutter 94

Ny storseier for smågutter 94

Skogsvåg - Minde 3 1 min Henrik skyter rett på keeper 2 min Januario skyter over 3 min MÅL 1-0 Jacob (Januario) 4 min MÅL 2-0 Remy (Januario) 5 min corner v/Erik, klarert 7 min MÅL 3-0 Remy (Jacob) 8 min corner v/Erik, Øyvind skyter til side for mål 10 min corner v/Erik, klarert 15 min Remy skyter

Les mer
  • ANDRE SEIER PÅ RAD FOR A-LAGET

ANDRE SEIER PÅ RAD FOR A-LAGET

A-laget tok sin andre seier på rad da Strandebarm ble slått 2-1. Hjemmelaget tok tidlig ledelsen ved goalgetter Tonny Mortensen. Dessverre utlignet Strandebarm etter noe som karakteriseres som årets selvmål av headcoach Gunnar Landro. Skogsvåg slet med motvinden og ble trykt bakpå store deler av 1.

Les mer
  • Skogsvåg sitt tøffeste lag i minirunden?

Skogsvåg sitt tøffeste lag i minirunden?

Kan dette være Skogsvåg sitt tøffeste lag? Her er i allefall de yngste på guttesiden, med blanding av 2001/2000 og 99-gutter. I kampene møtte de 2 år eldre gutter, men det var ingen hindring for denne gjengen!Søndag 13 mai gikk årets minirunde på Stadion av stabelen. Det var strålende sol og bare gl

Les mer
  • Ny seier til SIL Lillegutter_95

Ny seier til SIL Lillegutter_95

BILDØYGRUSEN8. mai 2007Foldnes SVART - SIL 5-7Det ble nok en god kamp for SIL Lillegutter_95. Helt siden starten har dette laget nesten gjort som de ville på banen og seiersifrene har ofte vært tosifrete.Men et par lag har guttene hatt problemer med. I kveld gikk kampen mot et av disse lagene på Bil

Les mer
  • Brakseier i serieåpningen

Brakseier i serieåpningen

Brakseire med hele 19-0 og 10-0 til Skogsvåg lagene i serieåpningen Seriestart på Skogsvåg kunstgress torsdag 12.04.07 kl. 18.15 i klasse smågutt 94 mellomSkogsvåg og Nordre Fjell. BRAKSEIER MED HEILE 19-0 TIL SKOGSVÅG SMÅGUTTER 94 I SERIEÅPNINGEN: Skogsvåg tar avspark i første omgang og allerede et

Les mer
  • Damer jr imponerer i Sting-cup

Damer jr imponerer i Sting-cup

I årets Sting-cup som for vår del ble spilt på Møhlenpris stilte damer jr med et søndagsvåkent mannskap som ville vise at vinterens treninger har gitt resultater. Det var en kald dag på Mølleren der eneste som kunne holde varmen var varmedress, kakao og god fotball.NYTT! Det ryktes at høystående per

Les mer
  • Dramatisk og høy temperatur da dame jr. møtte Nymark

Dramatisk og høy temperatur da dame jr. møtte Nymark

Vi var nok mange som trodde vi var møtt opp på feil bane da Nymark sin svart/hvite arme av

Les mer
  • KRETSMESTERE!

KRETSMESTERE!

Dette er Hordalands beste småjenter i 7-er klassen. Imponerende sesong! Det er bare å bøye seg dypt ned og bukke. For makan til sesong som disse jentene har levert har eg aldri opplevd maken til! Først vinner de Etne-cup, så tar de seriemesterskapet og deretter spiller de seg frem til finalen i kret

Les mer
  • Skogsvåg IL i Stoltzekleiven 2005

Skogsvåg IL i Stoltzekleiven 2005

For mange av våre deltakere var dette første førsøk i Stoltzen og på forhånd regnet vi med at de yngste ville ligge på tider mellom 15 og 20 minutter. Men der tok vi feil - de fleste havnet fra 14 til 16 minutter og dette er veldig bra (prøv selv dersom du er i tvil). Yngste klasse i Stoltzen er 12-

Les mer
  • Hedlemyrsløpet 2005, en heller våt fornøyelse

Hedlemyrsløpet 2005, en heller våt fornøyelse

Etter noen dager med fint vær, kom regnet tilbake for fult på søndag. En suksess Selv med dårlig vær på løpsdagen 4.september, stilte mange deltakere og tilskuere opp på løpet. Det ble litt mindre deltakere i år enn i fjor, men arrangementet må allikevel karakteriseres som en suksess.TalenterI år fi

Les mer
  • A-laget må eta meir graut

A-laget må eta meir graut

Skogsvåg tapte 2-0 borte mot eit fysisk sterkt Voss 2-lag.Voss 2 opna godt og eit flott langskot frå 25 meter fann vegen til vinkelen etter eit par minuttars spel. Nokre minutt seinare blir ballen stussa i mål etter eit av mange farlege Voss-innkast denne sundag ettermiddagen. Dermed vart det 2-0 i

Les mer
  • ATLE STIEN, NY TRENAR FOR A-LAGET VÆRT ØNSKJA VELKOMEN TIL KLUBBEN.

ATLE STIEN, NY TRENAR FOR A-LAGET VÆRT ØNSKJA VELKOMEN TIL KLUBBEN.

Atle Stien vært ønskja velkomen til klubben. Han gledar seg til å ta fatt på jobben og håpar at han vært ein del av den gode entusiasmen som er i klubben. Alle håpar at me skal få eit stabilt lag i 4 divisjon. Det vært spanande å verte bedre kjent mel spelarane og klubben. Den 4 januar startar me

Les mer
  • SIL AVSLUTTA SESONGEN I 4 DIVISJON MED FEST FOTBALL

SIL AVSLUTTA SESONGEN I 4 DIVISJON MED FEST FOTBALL

Dette var ein kamp uten nerver. Begge lag hadde avgjort sitt for sesongen. SIL hadde fått ny kontrakt og Nymark var klar for 3 divisjon. Fotball 4. divisjon menn avdeling 2Skogsvåg – Nymark 7-0 (1-0)Skogsvåg kunstgressbaneTilskuere: 35 1-0 Sverre Simonsen (32.)2-0 Karl Martin Sangolt (55.)3-0 Vidar

Les mer
  • Storseier til juniordamene!

Storseier til juniordamene!

I går slo juniordamene til med sin største seier noensinne. De spilte mot Kvernbit 7'er, og rundspilte dem totalt. Jentene våre hadde avspark og gikk rett i angrep og det sto 1-0. Etter dette gikk det bare en vei. Det sto 12-2 til pause. De fikk gjøre akkurat som de ville. I tillegg til målene hadde

Les mer
  • VESTNYTT TIRSDAG 7 OKTOBER 2003

VESTNYTT TIRSDAG 7 OKTOBER 2003

Som sikkert alle har fått med seg har Skogsvåg IL fått store overskrifter i Vestnytt idag. Det er verd å merke seg Leiaren av Vestnytt sin kommentar for alle som driv med arbeid for Skogsvåg IL. Vestnytt leiar

Les mer
  • OPPRYKKET ER SIKRET

OPPRYKKET ER SIKRET

Skogsvåg slo Rubbestadneset 3-2 borte og er dermed for første gang i historien klar for 4.divisjon !!! 1.omgang : Jevn kamp der spillet bølger fram og tilbake men relativt få sjanser. Vi på sidelinjen venter på

Les mer
  • 5 divisjon avd 1 slutt tabell

5 divisjon avd 1 slutt tabell

SLUTTABELL 05.10.2003 5 DIVISJON avd. 01 - 2003 Nr Lag K +/- P 1. Hetlevik 24 20 48 2. Skogsvåg 24 30 47 3. Eikelandsfjorden 24 31 46 4. Apollo 24 18 42 5. Søre Neset 24 7 39 6. Nordre Fjell 24 9 35 7. Bjarg 24 2 35 8. Norheimsund 2 24

Les mer
  • HEDLEMYRSLØPET - 2003

HEDLEMYRSLØPET - 2003

Primus motor, Eivind Sangolt ledet nok en gang et plettfritt arrangement. Med 64 deltaker og mange tilskuere ble arrangementet en fest i det fine været. Olav Benjaminsen og Ragnhild Korneliussen vant begge sine klasser i år som i fjor. I de andre klassene ble det nye vinnere. Den yngste klassen

Les mer
  • STOR DAG FOR SKOGSVÅG IDRETTSLAG

STOR DAG FOR SKOGSVÅG IDRETTSLAG

Åpningen av Skogsvåg stadion ble en gedigen suksess. Strålende vær, mye folk, flott arrangement og god mat og drikke gjorde sitt til at søndag 17. august 2003 ble en minneverdig dag for de fleste av de fremmøtte.I fint sommervær ble nye Skogsvåg Stadion

Les mer
  • SKOGSVÅG TOPPER TABELLEN

SKOGSVÅG TOPPER TABELLEN

Av Roger FørdeEtter å ha slått Nordre-Fjell 4-2 borte har Skogsvågs stolte sønner nå inntatt tetplassen i sin pulje. 2. pinsedag var det duket for lokaloppgjør mot Nordre Fjell på Ågotnes gress. Imponerende mange sundsokninger hadde tatt turen for å se de grønne måle krefter mot et Nordre Fjell-lag

Les mer
  • APOLLO FIKK BANK

APOLLO FIKK BANK

Av Roger Førde Skogsvåg møtte lørdag (24/5) et overraskende tamt Apollo-lag. Kalvenes` grønne helter ga seg ikke før de rødes keeper hadde plukket 6 baller ut av nota. Roger Ekren åpnet scoringsballet ved å banke ballen i nettet bak en sjanseløs Apollo-keeper. I perioden etter målet skapte hjemmela

Les mer
  • JUNIORLAGET VANT!!

JUNIORLAGET VANT!!

Kjøkkelvik sitt juniorlag fikk bank da de gjestet Skogsvåg Stadion på søndag... Søndag ettermiddag var det duket for treningskamp mellom Skogsvåg og Kjøkkelviks juniorer. Kjøkkelvik tok ledelsen, men Skogsvåg utlignet før pause. Torbjørn Isachsen headet et presist frispark fra Frode Tveit i nota. T

Les mer
  • NY STORSEIER FOR A-LAGET

NY STORSEIER FOR A-LAGET

Treningskampen mot Bjarg endte med ny 7-1 seier.... Det var et ungt, urutinert Bjarg-mannskap som gjestet Skogsvåg stadion onsdag kveld. Dette gjorde at laget fra Rådalen aldri ble noen målestokk for et målkåt Skogsvåg-lag. Bjarg hang med de føste 20 minuttene, men da hjemmelaget gikk opp til 1-0 m

Les mer
  • SKOGSVÅG SLO TELAVÅG 7-1!

SKOGSVÅG SLO TELAVÅG 7-1!

Treningskampen mellom Skogsvåg og Telavåg endte med storseier til Skogsvåg... Onsdag kveld var det duket for lokaloppgjør på Skogsvåg Stadion. Flott vær og glimrende underlag la til rette for en spennende batalje. Men noe jevnspilt kamp ble det aldri. Etter en middelmådig førsteomgang ledet de grøn

Les mer
  • Hedlemyrsløpet 2002

Hedlemyrsløpet 2002

Resultater Hedlemyrsløpet 1/9-2002 HEDLEMYRSLØPET Søndag 1.september vart Hedlemyrsløpet avvikla i Skogsvåg. I dameklassane vant i år som i fjor Ragnhild Korneliussen den korte løypa og Synnøve Stensletten den lange. Olav Benjaminsen var suveren på herre sida lang løype nett som førre gang. Mes

Les mer
  • Bra seier av SIL

Bra seier av SIL

Kampfakta SIL-Rosendal/uskedal5-3, Fire mål av Herman og eit av Odd SIL tok ein fin seier mot Rosendal/uskedal på Hald Stadion. Herman Sangolt ble dagens 'Keiko' da han scoret fire mål. Herman var god med innsats, initiativ og han var på rett sted til rett tid med fire mål for SIL. Det var ein farts

Les mer
  • SKOGSVÅG VANT FØRSTE KAMP PÅ KUNSTGRESSET

SKOGSVÅG VANT FØRSTE KAMP PÅ KUNSTGRESSET

Det var stor stemning da Skogsvåg sitt A-lag spelte første kamp på kunstgresset. Mange var møtt opp for å sjå kampen. Det blei ein spesiell kamp, første omgang vaar jevnspelt med 1-1 til pause. Det var Odd Arne Hufthammer som scoret det første målet på kunstgraset. I andre omgang fekk SIL eit tidleg

Les mer
  • Kunstgressbanen åpnes nå for bruk

Kunstgressbanen åpnes nå for bruk

Sko: kunstgress eller faste knotter. Mål: Inntil nye mål med hjul er på plass må alle mål løftes ved flytting. Merking : det vil blir laget to 7''er baner på tvers i løpet av uke 33 og anleggsgruppen vil i framtiden stå for all merking av banen. Når legging av tartan starter må vi leve med at hele

Les mer
  • Dugnadsgjengen har kost seg i helga!

Dugnadsgjengen har kost seg i helga!

Arild, Gunnar, Roger, ukjent, og sjefane.Det har vært stor innsats av dugnadsgjengen. På fredag var det 12 stk som trakka rundt banen og det har vært godt med folk heile helga. Takk til alle.28.07.2002 20:00

Les mer
  • Det vert gras i bingen sør for banen!

Det vert gras i bingen sør for banen!

Nå held dei på med å legge ut graset i Bingen sør for banen. Her vert eit flott treningsfelt med mål. Det kan også drivast basketball på denne banen.28.07.2002 20:00

Les mer
  • SIL sitt gutter 16 år gjorde ein fantastisk innsats i Sørlandscupen! tidlegare i sumar

Gutter 16 år kom på tredje plass i Sørlandscupen. Det var bare uflaks som gorje at dei ikkje kom høyare opp. Tidligare i turneringen møtte dei eit av finale laga som dei slo 5-1. Ein tredjeplass er kjempebra. Skogsvåg IL og Hovedstyre gratulerer og er glad for at det gror i dei yngre klassane.27.07.

Les mer
  • GRASET SNART FERDIG!

GRASET SNART FERDIG!

Dette ser meget bra ut. Arbeidet går fortare enn forventa. Mykje folk på dugnad og nå held dei på med å skjera ut 16 meteren. Dei håper å vere ferdig i neste veke.27.07.2002 13:00

Les mer
  • Enda meir gras i bunter

Enda meir gras i bunter

Det ligg gras overalt, og legginga tek snart igong. dette vert bra!24.07.2002 17:00

Les mer
  • Mur til den nye gangvegen vest for banen

Mur til den nye gangvegen vest for banen

Vest Maskin er i full gang å lage ein mur i samband med den nye gangvegen som vert vest for banen. Her vert det ein fin plass å stå å sjå fotball. Når det også kjem tribune i vest vert alt komplett.24.07.2002 16:00

Les mer
  • GRASET ER KOME!

GRASET ER KOME!

Endeleg er grase kome, nå er alle spent på korleis dette vil sjå ut. Det vert ein spanande haust me går i møte.24.07.2002 17:00

Les mer
  • Bygging av tribune på langsida

Bygging av tribune på langsida

På den eine langsida held Djønne på med å lage forskaling til ein av dei nye tribunane. Det vert tre tribuner på det ferdige anlegget. Ein tribune på kvar av langsidene, og ein tribune i svingen opp mot Sund Hallen. Me for håpe at det vert mange fleire tilskuere til hausten.12.07.2002 15:00

Les mer
  • NYTT SIL ANLEGG

NYTT SIL ANLEGG

Byggingen av nytt anlegg er i full gang. Det har vært eit fryktelig regnvær dei siste dagene. Når banen skal legges er vi avhengig av opplett. Vi får bare håpe. Som dere sikker har sett så holder SIL på med å bygge eit topp moderne fotball og friidrettsanlegg. Det vil kome 3 generasjons kunstgress b

Les mer
  • SIL sin første seier i 5 divisjon

SIL sin første seier i 5 divisjon

Roger Ekren scoret to mål. Kampfakta.SIL- Minde 3-0Kalle 1-0Roger Ekren 2-0, og 3-0 Sil vant fortjent sin første seier i 5 divisjon idag. Etter to mål av Roger Ekren og eit mål av Kalle i første omgang, blei andre omgang heilt noko anna enn første omgang med mange sløste sjanser. Sil hadde kontroll

Les mer
  • Frank Magnussen scoret det første målet for Skogsvåg i den historiske første kampen i 5 divisjon

Vaksdal scoret etter bare 3 minutter, men SIL jobbet hardt og kontrollerte kampen. SIL produserte mange sjanser i andre omgang og burde avgjort. Det var etter ein corner at Frank Magnussen satte inn SIL sitt historisk første mål i femte divisjon. Kampen endte 1-1, noko Vaksdal burde være meir fornøy

Les mer
  • Styremedlemmer 2002

Styremedlemmer 2002

Hovedstyre : Leder : Rune Skare - 1 år Nestleder : Håkon Landro - 1 år Kasserer: Ruth Sangolt - 2 år Regnskapsfører: Åshild Sandtorv - 1 år Sekretær: Reidar Sangolt - 2 år Marked : Kristin Sangolt - 1 år Vara 1 : Ingrid Landro - 1 år Vara 2 : Kari Jensen - 1 år Anlegg : Leder : Gunnar Landro - 1

Les mer
  • SUND KOMMUNE STØTTAR SIL SINE KUNSTGRESSPLANER

SUND KOMMUNE STØTTAR SIL SINE KUNSTGRESSPLANER

Sund Kommunestyre vedtok idag 18 desember å støtte SIL sine kunstgress planer. Vedtaket gjekk ut på å løyve kr 400 000 i 2004, kr 500 000 i 2005 og kr 400 000 i 2006. Totalt 1,3 mill. Kunsgress saken vert no lagt frem for medlemmene på årsmøte i februar 2002 som endeleg bestemmer vegen vidare.18.12.

Les mer
  • SIL VANT AVSLUTNINGSKAMPEN

SIL VANT AVSLUTNINGSKAMPEN

Kampfakta SIL-Skansemyren1-0, Odd Arne Huffis. ca 30 min1-1, ukjent2-1, Kenneth Sangolt ca 80 min.Rødt Kort: Herman Sangolt.SIL var på hugget fra første spark. Det var ikkje før i det 30 min at SIL fekk ballen i mål. Huffis kunne sette ballen lett i mål etter eit innlegg som falt ned på foten hans.

Les mer
  • FESTDAG

FESTDAG

Det var to store og gode kaker Rema 1000 stilte med. SIL MØTER EIKANGER, OG NORDHEIMSUND 2 I KAMPEN OM KRETSMESTERSKAPET. KAMPENE ER IKKJE BERAMMET, MEN DATOENE ER SATT TIL 7,14, ELLER 21 OKTOBER. MINISERIE.30.09.2001 20:00

Les mer
  • SKOGSVÅG I 5 DIVISJON

SKOGSVÅG I 5 DIVISJON

Herman var en av de glade Spekkhoggerne da opprykket var sikret.VESTKANTEN KLARTE BARE 3-3 BORTE MOT HOVDING. DERMED ER SKOGSVÅG KLAR FOR 5 DIVISJON FOR FØRSTE GANG I HISTORIEN. SISTE KAMP MOT SKANSEMYREN SØNDAG 30 SEPTEMBER KL 16:00 BLIR EN FEST, KOMMER DU??Herman var en av de oppmøtte på klubbhuse

Les mer
  • SIL slo Straume. Match vinnere!

SIL slo Straume. Match vinnere!

Sil møtte et godt organisert lag defensivt. Det var vanskelig å bryte igjennom. Sil hadde spillet og sjansene i første omgang. Et skudd av Frank som det ble retur av satte Håkon lett i mål. I andre omgang styret Sil fra første stund. Et skudd fra Frank gav SIL 2-0. Etter dette kunne SIL ha scoret ma

Les mer
  • SKOGSVÅG - RAMSØY 4-2

SKOGSVÅG - RAMSØY 4-2

SIL slet i første omgang, men hadde overtaket. Sil fekk ikkje omsatt sine målsjanser i mål. Da Kalle blei skada blei kantspelet svekket. Ramsøy hadde ikkje mange sjanser, men scoret på ein dødball. De hadde ein høy spiss som satte den i mål med hodet. Herman utlignet for SIL like før slutt av første

Les mer
  • Skogsvåg vant mot Fjell-Kam

Skogsvåg vant mot Fjell-Kam

En eneste lang regnbyge i hele kampen ødela for fint spill. SIL annført av en offensiv midtbane produserte den ene sjansen etter den andre i første omgang. Som tilslutt resulterte i en scoring av Herman. Et fint gjennomspill av Mikal som Herman satte i mål. SIL hadde flest sjanser i første omgang og

Les mer
  • Kampfakta SIL - Vadmyra

Kampfakta SIL - Vadmyra

De harde fakta frå kampen er som følger:Mål sjanser 6 SIL og 7 Vadmyra. To jevne omganger. SIL spilte ein bedre kamp i andre omgang spesielt på midtbanen, men det resulterte ikkje i flere sjanser. forsvaret gjorde jobben sin bra, Kurt var SIL sin beste etter min mening.