Utstyrskolleksjon 2018: adidas Tiro 17

Bestillingsskjema finn du nederst på sida. Enkelte produkt fins kun i voksen- eller barnestorleikar. For dei produkta som fins til både barn og vaksen, står pris for voksenstorleik først. Voksenpris/barnepris.

Ordinær pris: 420,-/315,-
Klubbpris: 336,-/252,-

Adidas Tiro 17 Training Jersey T-Skjorte

adidas Tiro 17 Training Jersey er ei treningstrøye som er laga av svetteavstøtande materiale, som hjelper til å holde deg tørr og komfortabel under treningsøkta.

Ordinær pris: 525,-/470,-
Klubbpris: 420,-/376,-

Adidas Tiro 17 Training Top Fotballgenser

Adidas Tiro 17 Training Top er ein fotballgenser med climacool®-teknologi, som holder deg tørr, temperert og komfortabel under trening.

Ordinær pris: 599,-/525,-
Klubbpris: 479,-/420,-

Adidas Tiro 17 Training Jacket Fotballjakke

Tiro 17 Training Jacket er ein fotballjakke frå adidas. Den har ventilerande climacool®-teknologi som hjelper å holde deg tørr, temperert og komfortabel.

Ordinær pris: 649,-
Klubbpris: 520,-

Adidas Tiro 17 Hoody Hettegenser

Kun voksenstr.

Tiro 17 Hoody er ein mjuk og komfortabel gensar frå adidas. Den passar perfekt som eit lett reiseplagg, til fritid eller trening. Laga av mjuk bomull og polyester med climalite-teknologi, som holder deg tørr og komfortabel.

Ordinær pris: 1465,-
Klubbpris: 1172,-

Adidas Tiro 17 Vinterjakke

Kun voksenstr.

adidas Tiro 17 Winter Jacket er ein vinterjakke som holder deg varm på kalde dagar. Laga av eit glatt woven-materiale.

Ordinær pris: 570,-
Klubbpris: 456,-

Adidas Tiro 17 Regnjakke

Kun voksenstr.

Adidas Tiro 17 Rain Jacket er ein regnjakke som ventilerer slik at du holder deg tørrast mogleg på innsida. Hette som beskyttar.

Ordinær pris: 1050,-
Klubbpris: 840,-

Adidas Tiro 17 Storm Fotballjakke

Kun voksenstr.

adidas Tiro 17 Storm Jacket er ein vindtett jakke som beskyttar mot værelementa. Hette og høg krage som gir ekstra beskyttelse på våte og kalde dagar.

Ordinær pris: 549,-/449,-
Klubbpris: 440,-/368,-

Adidas Tiro 17 Training Pant Fotballbukse

adidas Tiro 17 Training Pant er ei fotballbukse som er laga av climacool®-materiale som hjelper å holde deg tørr, temperert og komfortabel.

Ordinær pris: 365,-
Klubbpris: 292,-

Adidas Tiro 17 3/4 Fotballbukse

Barnestr.

Adidas Tiro 17 3/4 Fotballbukse for barn er laga av eit lett og syntetisk materiale med climacool-teknologi, som ventilerer og hjelper å holde deg tørr, temperert og komfortabel under trening eller kamp.

Ordinær pris: 420,-
Klubbpris: 336,-

Adidas Tiro 17 3/4 Fotballbukse

Voksenstr.

Adidas Tiro 17 3/4 Fotballbukse er laga av eit lett og syntetisk materiale med climacool-teknologi, som ventilerer og hjelper til å holde deg tørr, temperert og komfortabel.

Ordinær pris: 315,-
Klubbpris: 252,-

Adidas Tiro 17 Training Fotballshorts

Adidas Tiro 17 Training Fotballshorts gjer treninga lettare og meir komfortabel. Den er laga av svetteavstøteade materiale som følger dine bevegelser.

Ordinær pris: 365,-
Klubbpris: 292,-

Adidas Tiro 17 Ryggsekk

• Frontlomme med glidelås
  • Sidelommer, hovudrom med glidelås som inneheld eit eige rom for laptopen
  • Justerbare skulderseler
  • Bærehandtak på toppen

Logo og navn

Alle overdelar (og sekk) er inkludert klubblogo.

Det blir kun trykt initialer på bukse/shorts. Navn kan trykkast nederst på jakke/genser og øverst på t-skjorte.

Klubbpriser

Skogsvåg IL sine medlemmer får -20 % på kjøp av utstyr hos Torshov Sport enten via vår nettside, i klubbbutikken i Strandgaten 198 eller i fotball- og løpsbutikken i Valkendorfsgate 5 (Tårnplass i sentrum).

Faktura

Faktura blir sendt på e-post til den som bestiller på nett. Du må fylle ut med fullt navn og e-post.

Er du trenar?

Alle trenarane får «Trenarpakke». Les meir om dette her.

Bestill utstyr

Skriv kva du vil bestille, antall og størrelse.

Fyll inn navn/initialer dersom du ønsker dette trykt på.

Vi treng nummeret ditt dersom vi må kontakte deg ang. bestillingen.