Ronny Sagstad gir seg som A-lagstrener

Postet av Skogsvåg IL den 27. Nov 2018

Ronny har gitt beskjed om at han ikke blir med til neste år. En veldig kjedelig avgjørelse for A-laget, men full forståelse fra gruppen. Ronny har vært med i fotballen i en lang tid, men ønsker neste år å ha mer tid til seg selv og de rundt seg!


Etter denne fantastiske sesongen der laget tok seg fra 7.divisjon til 5.divisjon, nesten utelukkende takket være Ronny sin ankomst. En trener med god erfaring og en trener som fikk gruppen til å yte sitt aller beste. Fra å være et lag som rykket ned til 7.divisjon til et lag som holdt tett bakover, gjorde jobben fremover og som jobbet for hverandre. Det står stor respekt i det arbeidet Ronny har gjort med laget dette året! Hele Skogsvåg IL takker for dette fantastiske året og for det fantastiske arbeidet som er blitt lagt ned av Ronny.

Det jobbes nå med erstatter og skulle det være noen gode kandidater som ønsker og holde Skogsvåg oppe i 5.divisjon neste år, så er det bare å kontakte Kent Rabben på 98469915.5. divisjon avd. 1

Postet av Skogsvåg IL den 10. Nov 2018

Det er duka for mange store lokaloppgjer i 5. divisjon avd. 1 mot blant anna Nordre Fjell, Sotra 2 og ikkje minst Telavåg!

A-laget får også fleire turar til Askøy i 2019 mot Askøy FK, Follese FK og Østsiden FK. I tillegg skal dei møte bylaga, Baune, Minde, Åsane, Nymark og Ny-Krohnborg. 

Det blir ein spanande sesong for a-laget som endeleg er tilbake til 5. divisjon!


Fotballfest 2018

Postet av Skogsvåg IL den 4. Nov 2018

I morgon, søndag 11. novembar brakar det laus på Vaagheim for alle fotballspelarar i SIL i alderen 6–12 år.

Kvar november etter endt sesong feirar vi alle spelarane og trenarane som har deltatt i fotballsesongen. Årets fest går av stabelen 11. november. Vi kjører det same gode programmet som vi har gjort sidan 80-talet med mat og drikke, premier og go-foten. Årets fest er på Vaagheim, ungdomshuset i Skogsvåg som ligg rett nedanfor stadion.

Program

 • Pizza og brus
 • Go'foten-konkurranse. Vi skal kåre éin vinnar pr. lag og éin vinnar blandt trenarne
 • Premieutdeling til alle som har spelt fotball i SIL i 2018
 • Hyllest av trenarane
 • Diskotek

Velkomen!


Fotballfesten 2017Målshow i ny seier!!

Postet av Skogsvåg IL den 17. Sep 2018

A-laget tok nok en seier da Nordre Holsnøy kom på besøk til Skogsvåg Stadion søndag kveld. Det skulle løsne litt fremover, men det ble også flere baklengsmål enn normalen i år!


Det hadde vært en regnfull dag, men værgudene må ha vært på Skogsvåg sin side, for det var flott spillvær da kampen foregikk. Med flomlys og seinkamp bød det opp til mange mål og tidvis flott fotball.

De første 20 minuttene var lite underholdende, men Nordre Holsnøy skulle få kampens første mål. Et frispark fra skrått hold legges inn foran mål, hvor en Nordre Holsnøy-spiller stusser ballen i lengste hjørne forbi keeper Thorleif Nesse. Etter målet kommer a-laget seg til hektene igjen og tar mer over kampen.
Etter halvtimes spill kommer det et skudd fra Ingvar Vik Nilsen som keeper redder, returen kommer til Preben Hammersland som enkelt styrer denne inn i det åpne målet. Lagene var dermed like langt!
A-laget kjører på for enda en scoring før pause, men klarer ikke å sette sjansene som de kommer til.

I andre omgang skulle det åpne seg mer opp. Etter 55 minutter kommer Thomas Hukkelås på høgre side, ligger ballen inn, og Preben Hammersland styrer innlegget videre til Øyvind Nordvik som setter ballen fra rundt straffemerket. Bare to minutter senere får en Nordre Holsnøy spiller stå alene på 16 meter, vende om og skyte ballen i venstre hjørne, 2-2! Nesten fra avspark kommer det en lang ball fra Anders Engelsen som Øyvind Nordvik header over keeper, Preben Hammersland kommer fra dypet og jobber ballen inn i mål!

3 mål på 3 minutter! Ti minutter senere skulle det smelle igjen. Øyvind Nordvik får ballen på mellom 20 og 25 meter og plasserer ballen over en halvdistansert keeper og i nettet til 4-2. En komfortabel ledelse, og denne kunne økt, men det skulle heller bli spenning igjen. Etter 78 minutter får Nordre Holsnøy straffe til store protester fra Skogsvåg. Denne blir på sikkert vis satt i nettet og de siste 10 minuttene ville foregå med spenning. Det helt store presset fra Nordre Holsnøy kom ikke og Skogsvåg kunne på ny feire en ny seier!

Nå nærmer det seg «job done» fra Skogsvåg sin side, men vi venter i spenning på om Sund holder seg i 4. divisjon. For på grunn av samarbeidet Sund 2, så kan ikke begge lagene ligge i samme divisjon. 

Lørdag 22. september blir det busstur til Masfjord/Gulen. Ønsker du å være med å støtte laget er det plass i bussen. Gå inn på Facebook-siden til Skogsvåg IL for mer informasjon og påmelding.Sliiiiteseier!

Postet av Skogsvåg IL den 9. Sep 2018

Det skulle bli et spennende og intenst lokaloppgjør på en flott, men våt Telavåg-grasmatte! En straffe var det som skulle skille lagene etter 90 minutter, i en duell- og dødballkamp.


Nok en gang stilte det en full tropp fra A-laget, en tropp som på ny var sugen på seier! Seier ble det, men lite finspill! Hordalands nest fineste gress finner du i Telavåg, men for A-laget som ikkje er vandt med gress, og vertfall ikke et vått gress, så ble det vanskelig å få til spillet. Et hardtarbeidende Telavåg gjorde sitt for at det ble en jevn batalje. 

Kampen startet med et Skogsvåg-press som resulterte i en del cornere, men ikkje stort mer. Kampen utjevner seg, og enten var det derbynerver eller bare det våte graset som gjorde at kampen ikkje helt tok av. Mye dueller, frispark og lite spill langs bakken gjorde sitt til at det ble en kjedelig affære for de fremmøtte på tribunen. Et par sjanser ble det, men to keepere i hvert sitt mål hadde kontroll på kampen. 

Etter hvilen var de fleste forberedt på en bedre kamp. Meeen, kampen fortsatte i samme stil. Et oppfordrende Telavåg og et unøyaktig Skogsvåg. Telavåg fikk kampen inn i sitt spor og utnyttet det utover omgangen. Hjemmelaget tok mer og mer initiativ, men lite sjanser ble skapt. Etter 80 minutter kommer kampens store hending. Øyvind Nordvik kommer alene med keeper og blir tatt. Dommeren blåser straffe til Telavågs store fortvilelse. Anders Engelsen er kald og rolig fra straffemerket og setter ballen i motsatt side for keeper. 

Minuttene etter scoringen bør ledelsen dobles, men dårlige valg og unøyaktighet gjør at kampen lever helt inn, for det gjorde den!! Dommeren signaliserer for 3 minutter ekstra tid. I denne perioden befinner ballen seg nesten bare inne i straffefeltet til Skogsvåg. Heldigvis klarer laget å holde ballen vekke fra nettet, og en viktig 1-0-seier ble med hjem den korte veien fra Telavåg!

Igjen en smultring bakover!

Søndag kl. 20.00 er vi hjemme igjen og spiller en ny cupfinale mot Nordre Holsnøy! Nå folkens kan man se et opprykk der framme, og vi håper så mange som mulig møter opp og hjelper oss til opprykket!!
Sesongens første poengdeling!

Postet av Skogsvåg IL den 3. Sep 2018

Lørdag tok A-laget i mot Eidsvåg til kamp på Skogsvåg Stadion. På bortekampen i vår ble det tre poeng, men det ble kun ett poeng denne gang. Forrige helgs hattrickhelt, Øyvind Nordvik var dessverre bortreist denne helgen, noe som gjorde at Jørgen Kristiansen ble omskolert til spiss. Det var Jørgen med sin frisparkfot som skulle redde ett poeng på overtid denne lørdagen.

A-laget gikk ut i et høgt press og styrte spillet fra start. Utover i omgangen kom sjansene, og de var store! 

Jørgen legger inn et hjørnespark som treffer tverrligger. Ikke lenge etter blir ballen skutt i tverrligger fra Andre Børnes. Anders Engelsen er på returen, men setter denne rett på keeper. Om det ikke skulle være nok, så sender Jørgen ballen i tverrligger igjen på et nydelig slått frispark. At ikke en av disse tre sjansene gikk i mål, er bare uflaks! 

Eidsvåg er farlig frempå ved et par anledninger, men det ebber ut i 0-0 til pause

Andre omgang starter på verst tenkelig måte. Etter 50 minutt spiller Eidsvåg en ball 45 grader inn til en umarkert spiller og setter inn kampens første scoring. Etter målet har de mulighet til å doble ledelsen, men A-laget slipper heldig ut av det. 

Etter dette jobber A-laget seg inn i kampen igjen og presser på en utligning. Noen gode muligheter blir skapt, men det skulle ikke være dagen for de grønne! 

MEN! inn i overtiden får A-laget et frispark fra 18 meter og Jørgen gjorde seg klar! Frisparket curler forbi muren og på Eidsvåg-keeper som ikke klarer å fange ballen og utligningen kommer endelig! 

Rett før dommer blåser får Jørgen på nytt sjansen på frispark i nesten samme posisjon. Dessverre hadde keeper mer kontroll denne gangen. 

Det ender 1-1 og et nytt poeng i kampen om opprykk!

I etterkant har både Bergen Nord, Austrheim og Sartor tatt 3 poeng, men Skogsvåg ligger fortsatt øverst på tabellen og er i høyeste grad med i kampen om opprykk!!

Søndag spiller A-laget lokalkamp mot Telavåg 2 på gresset i Telavåg! Her er det bare å møte opp for et realt knokkeloppgjør!!
Tilbake på vinnersporet!

Postet av Skogsvåg IL den 27. Aug 2018

Forrige helg tapte a-laget 1-0 i en viktig toppkamp mot Austrheim. Søndag var det tid for å slå tilbake med seier i en vanskelig bortekamp mot Lindås! Og seier skulle det bli, mye takket være Øyvind Nordvik hattrick!


Etter det sure tapet mot Austrheim, kunne man tenke seg at det var en liten usikkerhet om den gode formen til A-laget skulle ta en vending på høsten. Den lille tvilen la laget død i går når Lindås fekk en leksjon i kontringsfotball i første omgang av kampen. 

En humpete gressmatte møtte laget, men det viste seg ikke å være en særlig fordel for hjemmelaget. Kampen starter relativt jevnt med tilpassing av underlaget. Etter 7 minutter kom første nettkjenning. Øyvind får en presist slått corner fra venstre som han hedder mot mål, keeper får en neve på ballen, som går i tverrligger og i ryggen på keeper igjen. 

Etter 1-0 scoringen får Lindås løftet laget og skapte et skikkelig trykk mot Skogsvåg målet. Flere gode muligheter ble skapt, men et godt forsvar og en strålende oppvisning av Thorleif Nesse i målet gjorde at Lindås ikkje fekk utligningen. A-laget var derimot farlige på kontringer og kunne fort ha doblet ledelsen med Øyvind, men stolpen stod i veien. Etter halvtimen kom det en ny kontring fra A-laget. Ballen ender hos Jørgen Kristiansen som slår et millimeterpresist innlegg fra venstre som Øyvind enkelt styrer forbi en sjanseløs Lindås keeper.

Bare noen minutter senere fullfører Øyvind hattricket! Ingvar Vik Nilsen slår en fin ball opp på Øyvind som demper ballen med en Lindås stopper på hver sin side, får ballen med seg forbi desse og gjør alt riktig aleine med keeper. Lagene går til pause med resultatet 3-0, litt flatterende utafra de første 45 minuttene.  


Lindås ville nok reise kjerringen i andre omgang, og stilte seg utpå gressmatten flere minutter før A-laget, nok for å legge planen for et comeback. Men det som har vært kanskje Hordalands mest kyniske forsvar denne sesongen var fast bestemt på å holde en ny smultring. Anders Engelsen var ute med en tåskade, og for første gang denne sesongen måtte super stopperparet splittes. Inn for anledningen hadde Thomas Hukkelås kommet, og etter litt startvansker, tok han oppgaven med stil! 

Det kom aldri noe press fra Lindås og utover i omgangen ble det slitne Lindås bein, og det var heller et spørsmål om kor mange A-laget kunne score. Etter 75 min kommer nr. 4, da Ingvar fra høgre side ligger en strøken 45 grader pasning inn til Kjetil Foldnes som bredsider ballen i hjørnet fra 16 meter, et flott angrep og avslutning! Det kunne fort komt flere scoringer fra A-laget, men det stoppet på de fire. 

En skikkelig lagseier da helde laget presterer! Fra Thorleif i mål til Øyvind på topp! Lindås fekk kampen ødelagt i første omgang av kontringsspillet til A-laget! Med 8 innslupne mål på de første 11 kampene og solide 30 mål scoret, så viser laget at det bor noe i mannskapet! Det blir en spennende høst og luken ned til 3.plass som er plassen utenfor opprykk er nå på 6 poeng og 19 mål bedre i målforskjell. Det er bare å møte opp på kampene nå i høst! Førstkommende helg tar vi i mot et godt Eidsvåg lag! Tap i toppkamp!

Postet av Skogsvåg IL den 20. Aug 2018

Det ble et noe ufortjent 1-0 tap i høstens første kamp for A-laget. Laget burde minst fått med seg et poeng fra kampen som ble avgjort i første omgang etter en straffescoring fra Austrheim.


En fullstappa garderobe og fulltallig tropp var klar for å øke serieledelsen søndag kveld i hjemmeoppgjøret mot serietoer Austrheim. En lang sommer er over og den spennende høsten er i gang. Dessverre startet høsten ikke i favør A-laget.

En jevnspilt første omgang der Skogsvåg har et par sjanser og Austrheim viste kontringsfotball. Etter 17 min. får Austrheim straffe av den noe billige sorten. Denne setter de kontrollert i nettet og tar en viktig ledelse. Mye dueller og lite finspill preget kampen generelt sett. Man kunne se at dette var første kamp etter sommerpausen. 

Andre omgang kommer Skogsvåg seg litt lenger oppover på banen. og utover omgangen skaper de sjanse på sjanse. Stolpen, en god Austrheim-keeper og marginer var det som stod i veien for både utligning og et vinnermål. Austrheim skaper lite farligheter, men jobber iherdig. 

De har en 100 %-sjanse fem minutter før slutt, der Skogsvåg-keeper og forsvarer kolliderer og Austrheim er gjennom på åpent mål. Men en fantastisk jobb av resten av forsvaret og udyktighet fra Austrheim-angrepet gjør at det ikke blir dobling av ledelsen.

Skogsvåg har to stolpeskudd og flere store muligheter til utligning på tampen, men det ville seg ikke for laget denne søndagen. Austrheim knappet innpå og er bare to poeng bak i skrivende stund. Dette blir en spennende høst!

Gledelig er det å se et comeback på Bernt Andre Sangolt! Han er en bauta som laget vil ha god nytte av i løpet av opprykkskampen i høst.
Ekstraordinært årsmøte!

Postet av Skogsvåg IL den 20. Jun 2018


Søndag 01.07.18 kl. 16.00 blir det et ekstraordinært årsmøte i klubbhuset på Skogsvåg Stadion.

Agenda:

Godkjenning lån SPVFor en vårsesong!! A-laget flyr videre

Postet av Skogsvåg IL den 17. Jun 2018

Nok en gang viser A-laget hva de er laget av! I dag måtte tabelltoer Bergen Nord 2 reise hjem uten poeng. Etter 0-0 til pause skrudde A-laget opp tempoet i andre omgang. 


Målscorerne, Øyvind, Kjetil og Anders.


Til tross for Voss cup og VM, møtte mange opp til gratis kaffe og kake. Det var en fin ramme rundt det som både var en toppkamp, sekspoengers kamp og siste kamp før sommerpause. Kun resultatet kunne ødelegge denne dagen, men A-laget ødela ikke stemningen.


Kampen begynner i et meget høgt tempo. Et meget sterkt Bergen Nord 2 lag, med flere spillere fra sitt A-lag som leder 4. divisjon, åpnet offensivt. Et som vanlig godt Skogsvåg/Sund 2-forsvar, holdt godt tett og slapp BN 2 lite til.

Fremover ble det ikke skapt så veldig mange store muligheter i første del av første omgang. Dog åpnet kampen seg mer inn mot pause. Skogsvåg/Sund 2 tar mer over kampen og skaper sjansene. Litt for hett ble det for en BN 2 spiller som pådrar seg to gule kort i løpet av omgangen. BN 2 blir redusert til ti mann og måtte gå til pause i viten om at det ville bli en tøff 2.  omgang.

Andre omgang lever lenge. Et press fra Skogsvåg/Sund 2, og farlige kontringer fra BN 2. Mye godt spill fra SIL/SSK 2 fører til noen farligheter, men ikke før ca. 70 min kommer uttellingen.

En millimeterpresis corner blir slått av Jørgen Kristiansen. Ballen finner Anders Engelsen som header kontant ballen i mål!

Etter målet faller BN 2 nedpå og et par minutt seinere får Øyvind Nordvik (som for øvrig spilte mot tidligere lagkamerater) ballen gjennom BN 2 forsvaret. Han er som vanlig kald i avslutningen og dobler enkelt ledelsen.

SIL/SSK 2 kjører på videre og har flere gode muligheter til å øke ledelsen. Det skulle komme enda et SIL/SSK 2 mål før slutt! Kjetil Foldnes kommer mot dødlinjen venstre side inne i sekstenmeteren. Han finter vekk BN 2-spiller, skjærer litt inn og sender ballen i motsatt side av målet. En komplett kveld for a-laget som igjen holder tett bakover! Kampen ender 3-0 i den fine sommerkvelden.

Vårsesongen kan nesten ikke beskrives! Kun et surt tap borte mot Nordre Holsnøy står i veien for ein feilfri vår. Den utrolige defensive statistikken taler nesten for seg selv. Kun syv mål på ni kamper har laget sluppet inn, men laget skal ikke ligge på latsiden i sommer, og høsten skal forberedes!

Nå er det et par måneder pause, før høsten kommer og opprykk/nedrykk skal avgjøres! Vi håper enda flere ønsker å komme å se på det spennende som skal skje til høsten!!


Et av mange Skogsvåg-angrep i 2. omgang.


Voss cup 2018

Postet av Skogsvåg IL den 14. Jun 2018Gutter 2010 oppsummerer sin aller første Voss Cup

Helga endte med fire seire av fire mulige og 32-0 i målforskjell

Vi har hatt en kjekk helg på Voss med nydelig vær, pizzakos på lørdag kveld og masse fotball.

Guttene la ned en kjempeinnsats hele cupen, noe som resulterte i at vi trenere måtte bade i Vangen før hjemreisen.United G11 ferdige med Voss cup for i år

Fasit etter to cup dager på Voss:

Litt regn på fredag, men fantastisk vær på lørdag. Fire kamper hvorav to uavgjorte kamper og to tap, men jevne kamper med få mål. Takk for oss denne gangen. 

Gutta er godt slitne etter tre kamper på lørdag, på ikke det man kan kalle kortklipt gress. Da smakte det godt med et bad og en pizza ved Vangsvannet. 

Gutta har all grunn til å være stolt over innsatsen i fire kamper undert årets Voss Cup. Nå er det hjemreise som står for tur.
Skogsvåg Mermaids J10


Skogsvåg Mermaids spelte i dag mot Brann, Minde og Fyllingsdalen. 


Skogsvåg/Telavåg J12

Jentene er før kampen mot Voss i nyinnkjøpte sommerdrakter. SIL/TIL vant 3-1!

Trenarane, Trond og Øyvind har også fått nye drakter.


Skogsvåg United G11 på Voss Cup

Jakob, Sander, Lasse, Sebastian, Joar, Brede, Alfred, Mons, Marius og Joakim spilte første kamp allerede fredag kl 1800 mot Kvernbit Tornado. 

En jevn kamp med 2-2 til pause og det så lenge ut til å bli sluttresultatet, men en Kvernbit-scoring helt mot slutt avgjorde kampen til deres fordel. Tap 3-2, men gutta har all grunn til å være stolte.
Påmeldingsrekord

Aldri før har det vore så mange påmeldte lag frå Skogsvåg på Voss Cup. Heile ti lag deltar:

 • Sund/Skogsvåg/Telavåg (G2006)
 • Skogsvåg Gunners (G2007)
 • Skogsvåg United (G2007)
 • Skogsvåg Rangers (G2008)
 • Skogsvåg Heath (G2008)
 • Skogsvåg Lions (G2009)
 • Skogsvåg Stars (G2009)
 • Skogsvåg Stjernene (G2010)
 • Skogsvåg Mermaids (J2008)
 • Skogsvåg/Telavåg J12 (J2006)


Gode Fair Play-holdninger og fokus på det sosiale

Postet av Skogsvåg IL den 13. Jun 2018


Skogsvåg Mermaids J2008 har hatt en veldig god vårsesong. Vi er ikke så opptatt av resultat, men mest opptatt av at hver enkelt spiller utvikler seg fotballmessig.

Vi har 13 spillere som har vist god treningsfremmøte. I denne alderen er det alltid treninger som blir rammet når det er bursdag, disko, avslutninger osv, men til tross av dette stiller mange jenter hver gang.  

Jentene er heldige som har fått delta på en del cuper, og det har gjort at laget har fått en del kamptrening – dette har vært viktig da vi har gått fra 5'er-fotball til 7'er-fotball denne sesongen.  

Vi er i en unik situasjon der vi har seks trenere og to foreldrekontakter. Dette gjør at om en må være vekke fra en trening, så er det alltid voksne der.  

Vi jobber med basisferdigheter på trening og har mye fokus på det sosiale. Jentene viser gode Fair Play-holdninger og er flinke til å ta vare på hverandre.

Skogsvåg IL kan være stolte over laget – de er gode ambassadører for klubben. 

   

Trenere: Hans Jørgen, Even, Otto, Stian, Endre og Annlaug.

Foreldrekontakter: Marianne og Carol.A-laget fosser videre!!

Postet av Skogsvåg IL den 10. Jun 2018

Igjen kunne A-laget juble for nok en seier, og står dermed med 21 av 24 mulige poeng! I dag var Ole Fredrik Midttveit med da han stod over Sund-kampen på fredag. Det resulterte i ikke mindre enn fire nettkjenninger!Laget reiste den korte veien til Straume i viten om at det ville bli en tøff kamp! Sotra 3 stilte med et godt mannskap der mange har og kunne spille fotball på et høgere nivå. Dette kunne, som trener Ronny Sagstad sa før kampen bli en snubletråd. Heldigvis hadde ikke tidligere seirere og tabellplassering noe innvirkning på laget, som i dag jobbet til seg en ny seier.

Kampen begynner på verst tenkelig måte allerede etter 5 minutter. Da kommer Sotra 3 med sine raske offensive spillere i bakrom og setter ballen forbi Thorleif Nesse i Skogsvåg/Sund-målet. I minuttene som fulgte er Sotra farlige på kontringer og i bakrom, men Skogsvåg/Sund 2 tar mer og mer over spillet. De skaper noen får små farligheter, men sliter litt i siste tredjedel av banen.

Det går over en halv time før laget skulle komme til det store, men då kom det i både pose og sekk! Først blir Ole Fredrik Midttveit spilt igjennom Sotra-forsvaret, er kald og setter ballen forbi keeper. Ikke mange minutter senere får laget en straffe. Etter mye frem og tilbake setter Ole Fredrik denne, og kampen er snudd.

Ikke nok med det, så kommer det et flott angrep før dommeren blåser i fløyten til pause. Her jobber Karl-Magnus Ødegaard ballen inn på midten før han setter opp et angrep. Kjetil Foldnes sender ballen forbi keeper og mot dødlinjen, men Ole Fredrik er der igjen og setter ballen i det åpne nettet. Et såkalla «ekte hattrick» fra Ole Fredrik.

Andre omgang starter litt roligere enn avslutningen på første omgang. Det går en del tid med mye spill på midten. Vi måtte vente en god halvtime før det ble litt action igjen.

En lang ball blir stusset fra en Sotra-forsvarer, Ole Fredrik kommer bak og snapper ballen freamfor keeper og setter den igjen i det tomme buret. Etter Ole sitt 4. mål var det nok. Han blir byttet ut, mettet av mål!

På tampen av kampen har Skogsvåg/Sund 2 noen muligheter til å øke ledelsen, men det ender 4-1 i en god kamp fra de grønnkledde!

Nå retter vi blikket mot neste kamp, som er den siste før sommerpausen, i det som igjen blir en toppkamp mot Bergen Nord hjemme kl. 16.00 på søndag.

Da er det kamp om serieledelsen gjennom sommeren!Se på denne tabellen!!

Postet av Skogsvåg IL den 5. Jun 2018

A-laget har hatt en utrolig vår sålangt! Nå venter det to tøffe kamper før det blir sommerpause. Se tabellen og terminlisten her!!


Førstkommende søndag spiller A-laget borte mot Sotra 3 kl. 20.00, før Bergen Nord 2 kommer til det som blir toppkamp rett før sommeren. Denne spilles på Skogsvåg Stadion Søndag 17. juni kl. 16.00. Det møtte opp mange tilskuere mot Sartor på søndag. Mange for å se A-laget! Vi håper dette fortsetter! Ta turen på de to neste søndagene og gi litt ekstra oppbakking til laget, så skal det bli serieledelse gjennom sommeren også!!Ny seier i en real krigekamp!!

Postet av Skogsvåg IL den 3. Jun 2018

Det var igjen duket for kamp i sommervarmen, denne gangen mot våre naboer Sartor! Som så alltid, var A-laget klar for en jevn og tett batalje mot Straumelaget, og det innfridde igjen!Costa del Sotra innfridde igjen og serverte flott vær for tilskuere, kanskje litt for varmt for spillerne, vertfall når en visste dette ville bli et hardkjør fra start til slutt. Kampen starter med mye dueller og få muligheter. En kunne se at kampen betydde mye for begge lag. Kanskje ikke mye finspill, men en kunne ikke klage på innsats og vilje utpå banen. Utover omgangen kommer Sartor frempå et par ganger. Stolpen står i veien på et frispark fra 18 meter og på påfølgende corner. Skogsvåg/Sund får senere et frispark. Dette slår Jørgen Kristiansen fint inn i feltet. Ballen er innom to Sartorspillere før den går i nettet. Dommeren registrerte målet til slutt som et selvmål, til Jørgens store frustrasjon.. Omgangen ender med en ledelse til A-laget.


Etter sidebytte kommer Sartor med et press og får tidlig uttelling. En Sartorspiller sleiver ballen i en bue over en overrasket keeper, som ikkje når ballen. Kampen jevner seg ut etter hvert og begge lag kniver om ledelsen. Kampen vipper frem og tilbake. Skogsvåg/Sund 2 får et nytt frispark som gir uttelling. Jørgen slår et nytt presist legg. Denne gangen treffer legget Anders Engelsen sitt hode som styrer ballen i Sartor målet. Skogsvåg/Sund 2 klarer å drepe kampen etter 2-1 ledelsen. Ledelsen blir ikke truet nevneverdig. Et tett og intens kamp bikker A-laget sin vei denne gangen og serieledelsen er nå på 3 poeng til Sartor og Bergen Nord 2.


Neste søndag er det nytt lokaloppgjør, når vi igjen tar turen til Straume. Da er det de blå, Sotra 3 spillerne som står på motsatt banehalvdel. 


Sartor 1-2 Skogsvåg/Sund 2

35 min 0-1 Selvmål (Jørgen Kristiansen)
48 min 1-1 Sartor
75 min 1-2 Anders Engelsen (Jørgen Kristiansen)

Tilbake på vinnersporet!

Postet av Skogsvåg IL den 26. Mai 2018

A-laget kom seg tilbake på vinnersporet igjen etter et kjipt 2-1 tap forrige kamp. I dagens sommervarme ble Masfjord/Gulen slått 2-1 i en kamp laget hadde god kontroll på.Et litt redusert mannskap stilte til start i det varme været. Og med skade allerede etter 10 min på Thomas Bjørkmann, så var det kun en tilgjengelig innbytter i de varme forholdene.  

Et tidlig press fra Skogsvåg/Sund 2 resulterer i ledelse! Før 10 min var gått måtte Masfjord/Gulen plukke ballen ut fra nettet. Øyvind Nordvik blir spilt igjennom og er som vanlig kald og rolig i de situasjonene. Presset vedvarer og en av mange cornere til hjemmelaget, finner pannebrasken til Anders Engelsen, som finner nettet! En meget god start fra de grønne. 

Det høge presset fra Skogsvåg/Sund 2 dabber litt av utover omgangen, det utnytta Masfjord/Gulen. En corner slås inn, ballen går i et ben og rett i bena på en Masfjord/Gulen spiller som enkelt setter den i målet. Det blir mye frem og tilbake resten av omgangen. 


Andre omgang kjører Skogsvåg/Sund 2 fra start til slutt. Kunne økt ledelsen flere ganger, men har kontroll bakover og slipper ikke Masfjord/Gulen til. En sjanse kunne man skrive til blåtrøyene, et frispark fra 18 meter tar keeper Kent Rabben med en benparade. En fortjent seier til Skogsvåg/Sund 2 som viser at de ønsker å kjempe i toppen!
Neste helg er det toppkamp mot Sartor!!

Tøff bortekamp for Skogsvåg Girls

Postet av Skogsvåg IL den 25. Mai 2018Skogsvåg Girls (2009/2010) spelte bortekamp mot Fyllingsdalen på Varden i steikande sol. Jentene frå Fyllingsdalen var gode og scorte mange mål, men jentene frå Skogsvåg jobba bra på og hadde mange fine angrep. Stillinga blei til slutt 10-3 til heimelaget.
Spennende nabooppgjør på nye Hald Stadion

Postet av Skogsvåg IL den 12. Mai 2018

Det er alltid spennende med nabooppgjør. Og når man i tillegg legger til at nye Hald stadion skal åpnes med det nye flotte kunstgresset og masse folk tilstede, ble det ikke mindre spennende. 

Og kampen mellom Skogsvåg United og Sund gutter 11 år ble også svært spennende. Enten sto stolpen i veien eller så var det keeper. 

Sund ga oss god motstand i hele kampen men i dag spilte vi veldig mye god fotball. Det var innsats, det var pasninger, vi holdt våre posisjoner og ikke minst var de dyktig til å snakke sammen.

Til slutt vinner vi kampen 6-2. #stolt av gutta!
Sesongens første nederlag for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 11. Mai 2018

Fredag kveld kom dessverre det første nederlaget for Skogsvåg/Sund 2. Nordre Holsnøy beholdt alle poengene i Nordhordland etter en 2-1 seier.Ein fin dag for fotball og A-laget var på jakt etter å kickstarte helgen med seier. Flott vær og fin temperatur, men ein frykta lav kveldssol møtte laget i Nordre Holsnøy. Denne får A-laget mot seg fra start og det preget laget i første omgang. Kampen åpna med et press mot Nordre Holsnøy målet, og med litt tur kunne det stått både 1 og 2-0 tidlig til Skogsvåg/Sund 2. I stedenfor er det Nordre Holsnøy som får både 1 og 2-0. Skogsvåg/Sund 2 forsvaret er uheldig på 2-0 der den lave solen preget. Laget gjekk til pause med trua, da Nordre Holsnøy skulle få bryne seg med sol midt i fleisen i neste omgang. 

Allerede etter et par minutter av andre omgang preger solen for Nordre Holsnøy. En corner blir slått inn i feltet der Øyvind får headet ballen i nettet bak en solblind keeper. Man tenkte da at Skogsvåg presset etter flere mål ville bli stort. Det skjer ikkje heilt. Det kommer en lang periode der det sitter bra inntil den siste tredjedelen av banen. Noen rop på straffe fra SIL/SSK 2 kommer, men blir ikkje hørt. På tampen kommer det noen store muligheter for utligning. Men et hardtarbeidende Nordre Holsnøy lag kjemper inn seieren. 

Et surt tap, og surt er det at kjerringa ikkje kan reises før om 2 uker. Da kommer Masfjord/Gulen den lange vegen. De skal få kjenne et revansjesugent lag fra Sund Kommune!

Nå går turen til Kristiansand for referatskribent. Håper Brann fikser helgejubelen!
Første penselstrøk med maling

Postet av Skogsvåg IL den 7. Mai 2018


Første penselstrøk med maling ble tatt på søndag, og vi håper flere vil hjelpe til utover i uken.

Vi vil takke til alle de som møtte opp på dugnad på lørdag. Det ble gjort mye, men er en del igjen. Vi så at dette kanskje ikke var den rette helgen for dugnad, med konfirmasjoner og mye annet på plakaten. Fortvil ikke, vi vil prøve oss på en stordugnad på et senere tidspunkt når det passer bedre for flere.

Stilaset på klubbhuset har Telle vært sille å la stå en uke ekstra. Vi kan dermed benytte anledningen til å få malt klubbhuset.

Maling og koster er tilgjenglig for alle som ønsker å bidra. Det er meldt fint vær denne uken, så vi håper meldingen slår til. Huset blir altagrå med hvite lister.

Ta kontakt på 98469915 (Kent) dersom noen lurer på noe rundt malingsarbeidet.
Seier i naboduellen!!

Postet av Skogsvåg IL den 6. Mai 2018

To meget sterke tropper stilte til kamp i kveld på Skogsvåg Stadion. Telavåg med flere a-lagsspillere og Skogsvåg/Sund 2 med hjelp av Sund. Karl Magnus Ødegaard (1. omgang) Selim Tesfamaariam (1. omgang) Fredrik Szajnfeld og Halvor Sandtorv (1. omgang) var med og hjalp til denne kvelden. Som så ofte før så kommer A-laget ikke helt i gang fra start. Høge skuldrer og mye spill i luften.

Et lite press ble det mot bortelaget i innledningen av kampen, men dette faller av og Telavåg åpner målkontoen i kampen. Et innlegg fra venstrekant finner pannebrasken til en Telavåger inne i boksen. Ballen går inn bak keeper og Telavåg går i ledelse.

Telavåg er best midtveis i omgangen, men Skogsvåg tok tilbake initiativet når det gikk mot pause. Før dommeren får blåst av omgangen, kommer SIL/SSK 2 på høgresiden. Ingvar Vik Nilsen blir spilt gjennom på hjørnet av femmeteren, han avslutter, men keeper er i veien. Ballen triller ut og Øyvind Nordvik skyter via keeper og til utligning 1-1. 

SIL/SSK2 kommer bedre ut i andre omgang og styrer kampen i store deler. Telavåg mister mer og mer spruten i spillet og det virket som at Telavåg-spillerne ble mer og mer sliten, mens SIL/SSK2 løper og løper. Det betaler seg. Etter rundt 70 min får Andre "Mini" Børnes ballen på 16-meteren og skyter via et Telavåg-ben i en flott bue over keeper, til stor jubel fra de mange oppmøtte supporterne.

Telavåg kom til noen store muligheter, men det gjorde også Skogsvåg/Sund 2. Andre "Mini" Børnes får senere æren av å avslutte målkontoen da Ingvar Vik Nilsen vinner ballen høgt i banen. Han legger ballen inn over alle utenom Mini på bakerste, som smeller ballen inn! 

Laget står fortsatt med kun seirer sammen med Sartor. Nå ser laget frem mot Nordre Holsnøy-kamp borte på fredag kl. 19.00. Vi setter stor pris på god støtte der også.

               Skogsvåg/Sund 2 3-1 Telavåg 2 

                                            30 min 0-1 Telavåg
                                            45 min 1-1 Øyvind Nordvik (Invar Vik Nilsen)                                                     70 min 2-1 Andre "Mini" Børnes
                                            85 min 3-1 Andre "Mini" Børnes (Ingvar Vik Nilsen)

                                            Tilskuere: Ca 70 stk.Første heimekamp for Skogsvåg Girls 09/10

Postet av Skogsvåg IL den 4. Mai 2018

Endelig var det tid for første kamp for Skogsvåg Girls 09/10 på Skogsvåg Stadion, torsdag 3. mai. Dei som spelte kamp var Vilde, Maia, Ingrid, Solveig, Sofia, Karoline og Nora.

Vi møtte Nordre Fjell, og stillingen blei til slutt 3-7 til bortelaget.

Jentene var kjempeflinke og dei synes det var gøy å score tre mål.SIL/TIL J12 med sterk opphenting

Postet av Skogsvåg IL den 4. Mai 2018Torsdag 3. mai møtte J12-laget vårt Skjergard Bananas hjemme.

Selv om vi hadde det meste av spillet i starten av kampen, klarte Skjergard å putte to baller i mål på noen få minutter. Jentene falt litt sammen resten av omgangen og gikk til pause med 0-2.

I pausen var alle veldig enige i at dette var langt ifra det beste de kunne og at andre omgang skulle vinnes, uansett. Det var tydelig at de hadde bestemt seg, for det var ikke mye bananene hadde å stille opp med etter pause.

Skogsvåg/Telavåg styrte hele omgangen og ga seg ikke før det stod 6-2!

J12 er en miks av jenter født i 2006 og 2007. Vi vil gjerne ha flere spillere, så hvis det er noen jenter der ute som har lyst til å prøve seg på fotball, ta kontakt med en av trenerne, Øyvind Mæland eller Trond Vidar Bjorøy.

Kontaktinfo finner du her.

PS: Vi glemte å ta bilder fra kampen, så her er et bilde fra da jentene spilte Erdal Cup tidligere i vår.

Stordugnad på Skogsvåg Stadion

Postet av Skogsvåg IL den 1. Mai 2018

Skogsvåg IL inviterer til stordugnad på Skogsvåg Stadion lørdag 5. mai fra kl. 11.00. 
Vi stiller med forfriskninger, både av den spiselige og drikkebare sorten. 


I fjor stilte det mellom 40 og 50 store og små på stordugnad på banen. En helt fantastisk innsats bidro til at banen så meget flott ut. I år står det et klubbhus under bygging som gjør at anlegget kommer til å se helt fantastisk ut! Allerede har nyvalgte anleggssjef Dag Are Sangolt, med hjelp, fått anlegget til å se meget bra ut, og nå håper vi på at et storinnrykk vil få banen til å stråle! 

Det finnes arbeid for store og små, for handymen, og for de som ikke er det. Alt arbeid hjelper på! 

Arbeidsliste:

 • Henge opp nettet bak tribunen
 • Sette opp gjerder rundt nytt klubbhus
 • Rive innmaten på gamle ballhuset
 • Oppstart av bygging av terrasse på klubbhuset
 • Ligge isopor i førsteetasje på klubbhuset til støping
 • Generell bossplukking
 • Male ferdig innbytterbenkene (borteskurene innvendig)
 • Fjerne ugress
 • Klippe busker rundt anlegget
 • Klippe greiner som stikker inn på anlegget bak tribunen
 • Friske opp ballbingen
 • Skifte nett på mål
 • Kjøre kostemaskinen på anlegget for rengjøring

Skulle forholdene tilsi det, blir det også maling av klubbhus.

Dette er en lang liste, men vi gjennomfører det som tiden strekker til. 

Skogsvåg IL ønsker alle velkommen til en sosial dugnad. Vi håper så mange som mulig kan komme og hjelpe til!Tren friidrett med oss!

Postet av Skogsvåg IL den 30. Apr 2018

Vi ønsker at enda fleire skal bli med på friidrettstrening saman med oss. Vi trenar på løp, tresteg, stille lengde, hekk, høgde og forskjellige kasteøvingar (kule, spyd og diskos). 

Treningane er på Skogsvåg stadion på sommerhalvåret og i Sundhallen om vinteren. 


Treningstider: mandag, onsdag og fredag kl. 16.30-17.30.

Frå 10 år og oppover


Idrettslaget kjøpte nyleg inn nye hekkar, og dei fekk vi prøve på forrige trening. Film av dette kan du sjå under.

Johnny Asphaug er hovudtrenar og Kenneth Rokkan er den du må kontakte dersom du har spørsmål (kenneth.rokkan@bkkfiber.no). 

Bli med og møt opp på trening! 

Ny seier for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 29. Apr 2018

Det ble en skikkelig knokkelseier for A-laget da Eidsvåg ble slått 2-1 i Eidsvåg. Det ble en tøff kamp med mye underholdning for publikum. En tropp med mange skader og spillere på reis, var det en tynn stall som reiste til Eidsvåg. Halvor Sandtorv fra Sund Sportsklubb var med og bidro i 13-mannstroppen til denne kampen. Det ble en tøff bortekamp på en bane vi har tidligere slitt på. Tøft, ja det ble gjennomgående i denne kampen.

Torleif Nesse var endelig tilbake mellom stengene, og han måtte tidlig i action. Eidsvåg presser Skogsvåg bakover, men godt forsvarsspill og keeperspill hindrer Eidsvåg i å ta ledelsen. Midt i omgangen snapper Øyvind Nordvik opp slurv i Eidsvåg-forsvaret, kommer alene med keeper og på kaldt og rolig vis setter han ballen forbi Eidsvåg-keeperen. Skogsvåg fikk løftet spillet høgere på banen, noe som gjorde at Eidsvåg fikk mer rom bak forsvaret. En blanding mellom godt keeperspill og litt flaks, gjør at vi går til pause med en 1-0-ledelse. 

Så kom en underholdende omgang: Ikke mange minutter ut i andre omgang spiller Skogsvåg/Sund 2 seg fint opp på høyresiden. Erik Grindheim legger et flott innlegg til Andre «Mini Børnes, som på flott vis breisider inn dobling av ledelsen. Laget fortsetter i denne perioden og er bra med i kampen.

Litt senere får Eidsvåg straffe. Dette er vi blitt så vandt med nå, og Torleif Nesse er nede og får ballen vekk. Nok en redning på straffe fra våre keepere!

Etter ca. 15 minutt ut i andre omgang får Erik Grindheim sitt andre gule for dagen, og vi måtte spille siste halvtimen med en mann mindre. Da tok Eidsvåg over kampen igjen og det ble trykk mot Torleif Nesse i SIL/SSK 2 målet.

Etter ca. 70 minutt slipper vi inn vårt første mål for sesongen og Eidsvåg får sin fortjente redusering. Eidsvåg får blod på tann etter dette og har et massivt press, men med heroisk innsats, offervilje og knallhard kjemping av samtlige ti hvitkledde (bortedrakt), så hindrer vi Eidsvåg-utligningen.

I slutten av kampen er Øyvind Nordvik og Sander Moe begge farlige fremfor Eidsvåg-målet, og på slutten kom det flere muligheter for å punktere kampen. Kampen ender 2-1 i favør Skogsvåg/Sund 2.

Dette ble nok en seier og fortsatt tabelltopp for laget. Neste søndag kommer Telavåg 2 på besøk og dette blir en kamp du virkelig ikke vil gå glipp av!!


 

Eidsvåg 1-2 Skogsvåg   26 min - 0-1 Øyvind Nordvik
49 min - 0-2 Andre Børnes (Erik Grindheim)
55 min - Straffebom Eidsvåg
60 min - Andre gule, og rødt til Erik Grindheim
70 min - 1-2 Eidsvåg

Tilskuere: 30 stk

Ny solid seier for A-laget!

Postet av Skogsvåg IL den 23. Apr 2018

Det var duket for første hjemmekamp, igjen mot et lag Skogsvåg ikke har møtt så lenge minnet kan huske, nemlig Lindås. Igjen var det bare Skogsvåg-spillere i troppen, og likevel var den så stor at det ikke var plass til alle i troppen.Det var kanskje et lite sjokk at Lindås kom ut i hundre ved kampstart; Lange baller og trykket laget høgt mot et litt rufsete Skogsvåg. Etterhvert satte kampen seg og Skogsvåg kom litt mer inn i det, men det var Lindås som fikk den første sjansen. Et godt skudd går på mål, men Kent får en neve på og slått ballen i stolpen og ut. –Et skremmeskudd fra Lindås.

Skogsvåg viste seg farlig på enkelte angrep, men etter 37 minutter kommer Øyvind Nordvik igjennom og blir stoppet ulovlig innenfor sekstenmeteren. Anders Engelsen er kald og rolig og setter straffen. 
Lindås får også straffe like før pause. Denne setter de utenfor og Skogsvåg går til pause med 1-0 i en mindre god omgang fra de grønnkledde. 

I andre omgang tar Skogsvåg litt mer kommando. Lindås fortsatte med en del lange baller, men et solid Skogsvåg-forsvar rydder unna det som kom. Etter 58 minutter dobler Skogsvåg med scoring av Øyvind Nordvik, og da begynner fin-spillet og målene kommer på rekke og rad. 3-0 kommer av at Øyvind Nordvik snapper ballen før keeper, runder keeper og sender en fin ball langs linjen til Ingvar Vik Nilsen som enkelt kan sette ballen i nettet.

Øyvind Nordvik som virkelig var i støtet denne kampen, var ikke ferdig enda. Han blir spilt gjennom alene med keeper av Anders Engelsen, og gjør ingen feil, 4-0. Lindås får et mål annullert for offside etter 82 minutter.

Skogsvåg er ikke ferdig med kampen enda, og rett før slutt kommer det et presist innlegg fra Jørgen Kristiansen til Tor-Erik Foldnes som nikker inn sitt første Skogsvåg-mål!

Igjen kanskje litt flatterende sluttresultat, men Skogsvåg jobber hardt kollektivt, er tett bakover og tar sine sjanser fremover. 

Neste kamp er allerede på søndag, en tøff bortekamp mot Eidsvåg kl. 20.00.


 

                       Skogsvåg/Sund 2 5 - 0 Lindås

38 min - 1-0 Anders Engelsen str.
42 min - Lindås straffebom
58 min - 2-0 Øyvind Nordvik
68 min - 3-0 Ingvar Vik Nilsen (Øyvind Nordvik)
79 min - 4-0 Øyvind Nordvik (Anders Engelsen)
82 min - Lindås annullert mål
89 min - 5-0 Tor-Erik Foldnes (Jørgen Kristiansen)
Snart tett hus

Postet av Skogsvåg IL den 23. Apr 2018Taket på klubbhuset er nesten ferdig etter intens arbeid av Blikkenslager Vidar Haugjord. I løpet av neste uke vil resten av kledningen komme på og Telle vil gjøre seg ferdig med arbeidet sitt. Da har vi et tett hus. Kjempebra innsats fra alle involverte i byggingen av klubbhuset.Kranselag og fantastisk pengegåve

Postet av Skogsvåg IL den 17. Apr 2018


Mandag, 16. april var det kranselag for det nye klubbhuset vårt. Representert på kranselaget var styret i Skogsvåg IL, Sparebanken Vest, Nordbohus Telle og Sund kommune. I den anledning delte Sparebanken Vest ut ein flott sjekk som kjem veldig godt med til innredning av klubbhuset.

Vi vil takke både Sparebanken Vest for den flotte sjekken, men også for å vere ein så god sponsor for klubben.

Vi må også takke Nordbohus B. Telle Trearbeid for det flotte huset som kommer opp, men også for det gode og lange samarbeidet.

Til slutt må vi takke Sund Kommune for pengegåva vi fekk tidlegare i år, som vil gjere det lettare for oss å ferdiggjere klubbhuset med minst mogleg gjeld.


Leiar i SIL, Anita Garlid Johannessen saman med representantar frå Sparebanken Vest.

Tusen takk til Rema 1000 Skogsvåg for deilig kake!

Vi fekk ein flott sjekk av Sparebanken Vest som kjem veldig godt med til innredning av det nye klubbhuset.«Tap og vinn med samme sinn»

Postet av Skogsvåg IL den 16. Apr 2018


Skogsvåg Turbo og Ninjas (G2011) sin første cup og aller første kampar blei spelt på Trucknord Cup i helga. Guttane vant fire av seks kamper, og dei hadde ein flott dag med sol, masse ballspill og vennskap.

Begge laga imponerte stort med alt dei har trent på av pasningsspill, samarbeid, og samtlige av guttane  fekk score mål!

Dei synes det var kjempegøy og viste virkelig «tap og vinn med samme sinn». Alle gleder seg masse til neste kamp!Knall start for A-laget.

Postet av Skogsvåg IL den 15. Apr 2018

I dag sparka Skogsvåg/Sund 2 i gang sin sesong, og det blei med ein solid seier. Sund sitt A-lag spelte kamp samtidig, så det var kun Skogsvåg-gutter som reiste den lange turen til Austrheim. Austrheim som rykte opp før denne sesongen, er eit lag som satsar og som ønsker å komme seg oppover i systemet. Ein blanding av ungt og gammelt ville sjokkere Skogsvåg i dag, men det klarte dei ikkje!

Kampen i sommervarmen, blei innleia med eit høgt Skogsvåg-press, og Austrheim klarar ikkje å få til spelet sitt og å slå lange ballar i bakrom på ein rask spiss. Etter 20 min kommer betalingen for Skogsvåg. Eit frispark fra Andre (Mini) Børnes finner høgrefoten til Tommy Kallestad som styrer Skogsvåg i ledelsen. 

Kampen fortsetter i samme spor. Austrheim får eit frispark som keeper, Kent Rabben reddar. Dette var den einaste farligheten Austrheim hadde i første omgang. Skogsvåg kjører på, og fem minutt før pause er Mini igjen nest sist på ballen då han fyrer til et skudd som keeper gir retur på, og som Øyvind setter kaldt og rolig i nettet. – Eit viktig mål før pausen. 

Austrheim fekk nok kjeft i pausen, for det var et helt anna lag som kom ut i andre omgang. Skogsvåg blir pressa bakover, men Austrheim får ikkje dei heilt store sjansene, heilt til rundt 65 minutt. Då får Austrheim straffe, og med mål ville det blitt stor spenning. Det ville ikkje Kent. Han går riktig vei og får slått ballen ut til corner. Ein viktig redning!

Litt seinare blir Ingvar spelt gjennom av Øyvind, og gjør ingenting feil og det forløsende 3-0-målet kom. Austrheim slukner og Thomas Bjørkmann får avslutte scoringrekken, og det på en spektakulær måte. Noko som kunne sjå ut som eit innlegg fra 30 meter, nesten på dødlinja (noko Thomas sikkert ikkje mener det var), går i ein fin bue over keeper.

Austrheim har eit par skudd på mål i slutten av kampen, men Kent ville ha smultringen og stoppa det som kom. 

Dette var ein god gjennomført kamp og 4-0 i seriepremieren. Laget har fortsatt mykje mer inne på spelet, men det er sterkt å vinne så solid i ein spelemessig ok kamp.

                        


Austrheim 0 - 4 Skogsvåg

20 min: ⚽️ 0-1: Tommy Kallestad (Mini)
24 min: ⚠️ Gult kort: Tommy Kallestad
41 min: ⚽️ 0-2: Øyvind Nordvik (Mini)
65 min: ❌ Straffebom: Austrheim
73 min: ⚽️ 0-3: Ingvar Vik Nilsen (Øyvind Nordvik)
88 min: ⚽️ 0-4: Thomas Bjørkmann (Tor-Erik Foldnes)

Tilskuere: ca. 120.
To volleyballag i serien

Postet av Skogsvåg IL den 15. Apr 2018


Skogsvåg har stilt med ett guttelag og ett jentelag i U13-serien i volleyball denne sesongen. I helgen spilte de kamper i Øystese.  Begge lagene gjorde en kjempeflott innsats.


Det ble tid til litt volleyball ute i solen mellom kampene.
Fotball og vennskap

Postet av Skogsvåg IL den 14. Apr 2018

Fotball og vennskap: Simon, David, Mudasir, Sebastian, Casper.

SIL Stjernene (2010) deltok med to lag på Trucknor Cup arrangert av IL Gneist. Det var strålende vær på Liland, og de to lagene vant alle sine totalt seks kamper!Trym, Stian, Noah, Jesper, Joachim og Jan- Emil.
Tabelltips A-laget 2018

Postet av Skogsvåg IL den 13. Apr 2018


Sesongstarten for A-laget er her. Allerede i kveld åpnes 6.div avd. 2, med Eidsvåg - Masfjord/Gulen. På søndag tar A-laget turen til Austrheim. I den anledning har et utvalg fra A-laget spådd tabellen.6. divisjon avd. 02

Austrheim
Bergen Nord 2
Eidsvåg
Lindås
Masfjord/Gulen
Nordre Holsnøy
Sartor
Skogsvåg/Sund
Sotra 3
Telavåg 2


1. Plass:

Eidsvåg


Eidsvåg rykket forrige sesong ned. De endte sist i avd. 03, med 15 poeng.
Laget var med i OBOS Vinterserie nå i vinter, men klarte ikke å avansere til sluttspillet (1-0-2).
Eidsvåg var enstemmig favoritt av tipperne, selv etter lite overbevisende resultat i Vinterserien. Skogsvåg har ikke møtt førstelaget til Eidsvåg de siste årene, men har møtt andrelaget en del ganger. Alltid vanskelige kamper mot andrelaget, det blir nok ikke lettere mot førstelaget.


2. Plass

Bergen Nord 2


Bergen Nord 2 kjempet til siste spark på ballen om opprykk til 5. div forrige sesong, men feilet.. Det er vanskelig å vite hva laget stiller med gjennom sesongen. Førstelaget spiller i 4. divisjon. Om andrelaget får hjelp av førstelaget er uvisst. Tipperne satser på at Bergen Nord 2 klarer å karre til seg opprykk i år. Ingen resultat i vinter å finne. Uansett vil nok lagets posisjon avhengig av hjelpen fra førstelaget.


3. Plass

Sartor
Laget som forrige sesong ble nasjonalkjent for å knuse Fyllingsdalen 3 hele 27-2, men som etter Bilderesultat for sartor logomye om og men, ikke rykte opp. Laget har forsterket seg og har en utrolig stor tropp. Det kan slå ut begge veier. Deres nysignering Leo Fejzi er et tegn på at de vil kunne være med i kampen om opprykk. De har også forsterket trenerfronten med Tony Ågotnes. Tony takket nei til andre tilbud høgere i systemet til fordel for Sartor. Kjellemann er også kommet inn som fysisk trener. De som følger Sartor på Facebook kan se at laget har kjørt hardt i vinter De har også gode resultat i treningskampene. Men vil det gå bra en hel sesong??


4. Plass

Sotra 3


Sotra 3 er et uavhengig Sotra-lag som Skogsvåg slet mot i fjor. Laget hadde en fantastisk vår, men falt litt av utover høsten og endte på 4. plass. Mye av det samme stiller de med i år, og vi tipper samme plass i år. Sotra 3 har ikke mulighet å rykke opp sålenge Sotra 2 ikke gjør det samme i 5. divisjon. Dette kan være grunnen til den dalende formen forrige sesong. Vi finner ingen resultat i treningskaper denne vinteren, men regner med at laget stiller sterkt i årets sesong også.


5. Plass

Skogsvåg/Sund 2


Vi tipper A-laget får en tålig bra sesong. Selv etter at laget egentlig rykket ned forrige sesong. Mange lag har trukket seg i vinter, og da spørsmålet om å holde seg kom, var det ingen tvil om at det skulle takkes og bukkes og aksepteres. Med Sund rekrutt på laget, tror vi at sesongen blir betydelig bedre i år. Dette også pga. ny rutinert trener i Ronny Sagstad. Ronny har virkelig fått opp optimismen i laget og har gjort laget bedre kollektiv. Laget har hatt godt spill i treningskampene i år og har spilt fotballen Ronny ønsker. Det er vanskelig å tippe eget lag, men en plass rundt midt på tabellen er realistisk.


6. Plass

Nordre Holsnøy


Også Nordre Holsnøy tipper vi på samme posisjon som forrige sesong. NH er et lag som kan spille veldig gode, og veldig dårlige kamper. Ustabiliteten gjør at det nok bare blir midt på tabellen i år igjen. A-laget tok nesten halvparten av sine poeng mot Nordre Holsnøy i fjor. Dog skal det sies at hjemmestøtten til dette laget kan innkassere noen poeng. Lite info om treningskamper i vinter, men ryktene sies at de har et 3-3 resultat mot sine naboer Kvernbit.


7. Plass

Telavåg 2


Det er umulig å vite hvordan Telavåg sin sesong blir. Vi tror dog at A-laget deres vil ha nok å styre med i 4.div, så veldig mye hjelp derifra tviles på. Et Telavåg 2 uten hjelp fra førstelaget er dessverre ikke et godt nok lag til å bite godt i fra seg i 6. div. Da laget i fjor vant sin avdeling i 7.div, var det med god hjelp fra førstelaget. Uansett, det er spennende å se hva TIL 2 kan få til i årets sesong. De har uansett en fordel på hjemmebane på gresset i Telavåg og kan ta sine poeng her.


8. Plass

Lindås


Lindås er et lag Skogsvåg ikke har møtt på mange år (om de har møtt de i hele tatt). Et av mange Nordhordaland-lag A-laget møter i årets sesong. Laget endte på 4. plass i sin 6. div-avdeling forrige sesong. De kjempet til seg 25 poeng, 21 av disse hjemme. Med gress som underlag på Lindås Idrettspark kan man forstå at Lindås har fordeler på dette underlaget. De vil dog slite tror vi, og hjemmeformen blir nok det som redder de fra nedrykk. Litt uklare resultat i vinter, da motstanderne er ukjente. 


9. Plass

Austrheim


Skogsvåg sine premiere motstandere vil nok få slite i år. De vant sin 7. div avdeling med 36 poeng. Det er jevngode hjemme som borte, så her er et lag som ikke har den store hjemmefordelen. De har vært med i OBOS Vinterserien og gjort det brukbart (2-1-2). Laget har også vært på treningsleir ikkje så langt sør som Spania eller Tyrkia, men Rogaland og Karmøy. Her tapte de treningskampen som ser ut til å være generalprøven deres. Laget er en blanding mellom ungt og eldre blod.


10. Plass

Masfjord/GulenBilderesultat for masfjord fotball logo
A-laget møtte Gulen for to år siden og vant begge kampene, men har ikke møtt de sammen med Masfjord. Spennende blir det da å se hvordan dette laget klarer seg. Vi tror det går åt skogen, men som Austrheim, så biter nyopprykkede lag i fra seg godt. Vi tror de kan gjøre det bra innledningsvis, men at de faller fort etter og rykker rett ned igjen. Vi har vært strenge med de nyopprykkede lagene, men de kan fort overraske mange. Masfjord/Gulen kom på andreplass i sin avdeling i 7. divisjon og vann opprykkvaliken.

 

Oppsummering:

1. Eidsvåg
2. Bergen Nord 2
3. Sartor
4. Sotra 3
5. Skogsvåg/Sund 2
6. Nordre Holsnøy
7. Telavåg 2
8. Lindås
9. Austrheim
10. Masfjord/Gulen


Det er vanskelig å tippe tabellen. Mange nye lag skal møtes, to andre lag man ikke vet får hjelp fra førstelaget, flere lag som satser mer enn tidligere og hele tre nyopprykkede lag!

Vi ønsker alle lykke til i årets sesong!Andreplass i vinterserien

Postet av Skogsvåg IL den 7. Apr 2018

Jenter 13 sikra i dag den første nye pokalen til det nye klubbhuset. 


Skogsvåg Nemi 2005 har i vinter deltatt i Vinterserien Vest 2017/2018 arrangert av Norhordland Ballklubb.

Etter fem seire og 26-10 i innleiande runder, gjekk dei på eit tap i finalen som blei spelt lørdag 7. april på Knarvik kunstgress.

Dei har uansett vist god innsats og beviser at dei eit av dei beste laga i Hordaland i sin klasse.


Kampar og resultat

Gneist Diamant Blå Skogsvåg6 - 1
Skjergard J13Skogsvåg3 - 4
Kvernbit J13Skogsvåg0 - 9
Baune BrowniesSkogsvåg0 - 5
SkogsvågNBK J137 - 1
Gneist Diamant BlåSkogsvåg6 - 0


Andre etasje på veg opp

Postet av Skogsvåg IL den 4. Apr 2018No kan vi endelig begynne å sjå korleis det nye klubbhuset vårt kjem til å bli sjåande ut. Veggar  og vindu er på plass i begge etasjar. Her går det unna!Tre på topp 50

Postet av Skogsvåg IL den 31. Mar 2018

BT har kåra dei 50 beste spelarane frå Hordaland. Tre tidligare SIL-spelarar frå det unike 94-laget er blant dei 50 beste. 
Opprykk før seriestart

Postet av Skogsvåg IL den 27. Mar 2018

Etter en dårlig sesong i fjor rykket dessverre a-laget ned i 7. divisjon, men i begynnelsen av mars fikk Skogsvåg/Sund 2 tilbud om å beholde plassen i 6. div. Dette kunne man selvfølgelig ikke si nei til.

Vi har nå fått bekreftelse fra Hordaland Fotballkrets om at vi tar over Tertnes 2 sin plass.

Våre trofaste følgere får  dermed se oss spille i 6. divisjon også denne sesongen!

Vi er i avd. 2 og møter følgende lag:

Austrheim
Bergen Nord 2
Eidsvåg
Lindås
Masfjord/Gulen 
Nordre Holsnøy
Sartor
Sotra 3
Telavåg 2

Første kamp er borte mot Austrheim søndag 15. april kl. 18.00.Glesnes-drakt på veggen

Postet av Skogsvåg IL den 27. Mar 2018

Klubben fekk i dag en signert Glesnes-trøye fra Jakob Glesnes himself. Denne trøyen skal opp på klubbens «walk of fame» i det nye klubbhuset vårt. 

Skogsvåg IL er stolt over å ha vært en del av Jakob sin karriere, som per dags dato er kaptein i et gulljagede Strømsgodset. 

Alle i Skogsvåg IL ønsker Jakob lykke til videre med sesongen og takker for drakten!Klart for nytt klubbhus

Postet av Skogsvåg IL den 19. Mar 2018

Slik såg ballhuset ut etter dugnaden på lørdag.


Telle er i gang med å reise det nye klubbhuset og gav oss dermed frist til mandags morgon med å rive innmat og taket på det gamle ballhuset. Etter mange dugnadstimar både lørdag og søndag, klarte vi å overholde fristen til Telle.

Med ein fantastisk dugnadsvilje, kan vi endeleg seie farvel med det gamle ballhuset. No skal vi inn i ein ny æra og eit nytt klubbhus skal på plass. Vel blåst til dugnadsgjengen!

Kun skallet av ballhuset stod igjen etter dugnaden på søndag.Ein fin dag for fotball

Postet av Skogsvåg IL den 18. Mar 2018

Stadion og Nymarksbanen bada i solskinn under Varegg Cup.


Det var ein iskald, men nydelig dag på Nymarksbanen under Varegg cup, søndag 18. mars. Skogsvåg gutar 2008 stilte med to lag, Heath og Rangers, og begge laga fekk for første gong prøve korleis det er å spele 7ar-fotball.

Skogsvåg Rangers spelte tre jamne kampar. Dei begynte alle tre kampane litt bakpå og slapp inn eit par mål, men avslutta alle tre kampane med høgare intensitet, høgare opp på bana.

I siste kamp mot Bjarg låg dei under 3-1 til pause, og allerede då meinte guttane at kampen var tapt. Trenar, Torbjørn, var ikkje enig. Han visste at guttane hadde meir fart i beina, og at det var fullt mogleg å hente inn leiinga. Og Rangers gjorde akkurat det. På stillinga 3-3, heilt på tampen av kampen går ein corner i mål via keeper. Berre sekunder etter blåser dommaren av kampen. Rangers vinner 4-3!

Dei to andre kampane enda med tap og uavgjort for Rangers.

Heath hadde også ein seier, ein uavjort og eit tap. Laget utmerka seg spesielt i kampen mot Gneist kor dei vant heile 10-3. Gutane imponerte med flotte kombinasjonar og knallharde skudd, og var godt organisert både framover og bakover på bana.

Både Rangers og Heath hadde med seg spelarar frå 2009-laget. Alle saman viste gode ferdigheter og bidro med godt spel.

Alt i alt var dette ein flott dag med mykje god fotball og fornøyde gutar. 

Resultat

Minde Hokus

Skogsvåg Rangers 08

3 - 2

Djerv, SK Gutter 10 år - 1

Skogsvåg Rangers 08

2 - 2

Bjarg Kirkevoll Rød

Skogsvåg Rangers 08

3 - 4

Bjarg Skeie Rubin

Skogsvåg Heath 08

5 - 3

Skogsvåg Heath 08

Gneist Hjellestad Puma Blå

10 - 3

Skogsvåg Heath 08

Fyllingsdalen, FK - LS1

3 - 3

 

Heat i kampen mot Gneist.

Skogsvåg Rangers mot Djerv.

Skogsvåg Rangers mot Bjarg like før slutt.

Skogsvåg Rangers.

Heath scorar mot Bjarg.

Heath mot Gneist.

Heat mot Bjarg.

Rangers mot Bjarg.

Heath og Rangers tok i mot premiane sine saman.Treningskamp mot Nest 2

Postet av Skogsvåg IL den 16. Mar 2018


Skogsvåg/Sund 2 3-1 Nest Sotra 2


A-laget spilte en god kamp som endte med en sterk seier mot antatt bedre motstand. Vi hadde et godt organisert defansivt spill, en krigersk midtbane og et farlig offensivt angrep som gjorde at Nest Sotra ikke fikk kampen på sine premisser.

Skogsvåg åpner scoringsprotokollen med et fint angrep som avsluttes av Erik etter flott innlegg fra Ingvar. Vi er trygge bakover og farlige fremover, og kunne i første periode av kampet laget flere mål. Vi burde økt til 2-0 med Øyvind, men en tvilsom offsideavgjørelse hindret det.

Før pause kommer Skogsvåg langs venstre kant, skjærer innover og blir tatt innenfor sekstenmeteren. Karl Magnus er kald og sikker, og sender Skogsvåg til pause med 2-0.

I andre omgang er Nest Sotra mer offensiv og kjører kampen i perioder. De får uttelling et stykke ut i omgangen. Nest får blod på tann og sender mange fremover. I stedenfor en stilling på 2-2, kjemper Skogsvåg inn 3-1, noe som også blir sluttstillingen.

Nå blir det noen treningsuker før det igjen er kamp etter påske. Vi nærmer oss seriestart!Dugnad Klubbhus lørdag

Postet av Skogsvåg IL den 14. Mar 2018

På lørdag inviterer vi til dugnad på Klubbhuset på Skogsvåg Stadion kl. 12.00.
Arbeidsoppgaver blir å fjerne alt inne i ballhuset og å rive ballhuset. Telle er i gang med å reise opp det nye klubbhuset og har gitt beskjed om at det gamle ballhuset må rives på lørdag. Vi trenger all hjelp vi kan få. Det blir servering av pizza og drikke på denne dugnaden!

Vel møtt førstkommende lørdag!To lag på Lerøy Jentecup

Postet av Skogsvåg IL den 12. Mar 2018


Kanskje vi ser desse jentene i Toppserien om nokre år?

Lerøy Sandviken Jentecup fyller heile 40 år i år. Skogsvåg deltar med to lag, jenter 2008 og jenter 2005.

Skogsvåg Mermaids J08 spelte tre jamne kampar på laurdag mot Djerv, Gneist og Bjarg på Stemmemyren.

Skogsvåg IL

Djerv J10

3 - 2

Skogsvåg IL

Gneist Glitter

2 - 3

Bjarg Perle Blå

Skogsvåg IL

2 - 0

Når temperaturen nærmar seg null, må ein halde seg i bevegelse for å ikkje bli kald før kamp.


Mål til Skogsvåg J08!!

Jenter 2005 spelte innleiande runder på laurdag mot Bjarg, Gneist og Askøy. Dei vann to av tre kampar, og er dermed vidare i cupen. Åttandedelsfinalen går førstkommande laurdag mot Fyllingsdalen på Liland. Dersom det blir seier i denne kampen, er det kvartfinale seinare på dagen - også dei på Liland. Semifinalen og finalen går søndag på Stemmemyren.

Skogsvåg IL

Bjarg, IL J13

5 - 3

Skogsvåg IL

Gneist Diamant Blå

1 - 6

Askøy FK J13

Skogsvåg IL

1 - 4
51-9 i målforskjell for Stjernene

Postet av Skogsvåg IL den 12. Mar 2018


Skogsvåg Stjernene 2 (G2010) på Varegg Cup.

I helga deltok fleire Skogsvåg-lag på Varegg Cup på Nymarksbanen. Gutter 2010 stilte med to lag, og begge laga vant alle sine kampar.

Resultater for G2010 Stjernene 1 og 2

Sandviken Gyarados

Skogsvåg Stjernene 1 1 - 7

Sædalen Puma Rød

Skogsvåg Stjernene 1

3 - 6

Bjarg, IL - Søråshøgda Grøn

Skogsvåg Stjernene 1

3 - 10

Sandviken Lapras

Skogsvåg Stjernene 2

1 - 13

Sædalen Puma Gul

Skogsvåg Stjernene 2

1 - 4

Bjarg Skeie Grønn

Skogsvåg Stjernene 2

0 - 11

Det gjekk dessverre ikkje like bra med SIL/TIL 2006. Dei tapte sine kampar mot Fyllingsdalen, Nore Neset og Os.

Neste helg er det Heath og Rangers G08 sin tur. Dei spelar sine kampar søndag 18. mars på Nymark.Årsmøte i Skogsvåg idrettslag.

Postet av Skogsvåg IL den 28. Feb 2018

Det avholdes årsmøte i Skogsvåg Idrettslag, søndag 18. mars kl. 18.00 i møterommet i Sundhallen. Vanlige årsmøtesaker. Forslag til saker sendes til skogsvag@online.no
Trener søkes

Postet av Skogsvåg IL den 19. Feb 2018

Jenter 2009/2010 søker trener! Laget består av hele 15 jenter har for øyeblikket bare én trener, men trenger flere rundt laget. 


Laget trener kun én gang i uken grunnet trenermangel, men ønsker å øke antall treninger til to. De ønsker også å ha to lag i serien. Dette klarer de ikke med kun én trener.

Jentesatsingen i Skogsvåg er spennende for tiden, og med lag i de fleste klasser oppover så kryr det av jentespillere. I år blir det også damelag, og dette er det mange år siden Skogsvåg har hatt. 

Vi håper jenter 2009/2010 får en ekstra trener slik at tilbudet for jentene i desse årsklassene kan fortsette. Du trenger ikke ha erfaring som trener, men det er selvfølgelig en fordel å kunne litt fotball. For oss er det viktigeste at du har lyst til å bidra rundt laget. Det er også behov for hjelpetrenere og foreldrekontakter.

Har du mulighet å bidra, ta kontakt med:

Atle Kallestad 94180321 (trener)

Kent Rabben 98460915 (Fotballsyret)

Vi kan tilby følgende:

Trenerpakke, trenerkurs om ønskelig, en liten godtgjørelse etter sesongen og nye klubblokaler i løpet av året👍 Ny trenar for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 6. Feb 2018

Ny A-lagstrenar er endelig på plass.

Ronny Sagstad er mannen som tar ansvaret. Han har tidlegare trent Loddefjord, Vadmyra og Telavåg, er gymlærar på Fjell ungdomsskule og bur på Hjelteryggen. Ronny har vert trenar sidan '95 og har mykje fotball å lære vekk.

Denne signeringa er eit steg i riktig retning for Skogsvåg, og viser at A-laget ikkje ønsker å ligge der dei ligger. No skal laget oppover i systemet. Vi er strålande fornøyd med å ha Ronny med på laget!Oppstart nye jente- og gutelag

Postet av Skogsvåg IL den 5. Feb 2018


Skogsvåg IL startar opp med fotballtrening for jenter fødde i 2011 og 2012, og gutar som er fødde i 2012.

Jenter 2011/2012

Mandagar kl. 17.30 frå 19. februar.

Gutar 2012

Onsdagar kl. 17.30 frå 21. februar.

Bli med!

Ta med deg ein ven og møt opp i fotballbingen på Skogsvåg Stadion. Ta med drikkeflaske. Vi blir kjent med ballen og har det gøy i lag. Velkomen til alle!


For spørsmål, ta kontakt med Kent Rabben (984 69 915).Ny trener i friidrett

Postet av Skogsvåg IL den 18. Jan 2018


Da har vi endelig fått tak i en ny trener til friidrettsgruppen. Johnny Asphaug har vært med oss før og ønsker nå å komme tilbake. Denne gangen får han hovedansvaret for treningen. Han er en kjempeflink trener med erfaring som fotballtrener og gymlærer. Dette gleder vi oss til.

Det er noen flere som også er interessert i å trene gruppen, men de har vi ikke fått en avtale med enda og håper å få det på plass innen kort tid. Hvis det i tillegg er noen foreldre som har lyst til å bidra litt, så blir dette knallbra.

For de som har vært med før, så blir det mer fokus på løping denne sesongen, men vi vil også trene tekniske øvelser.

Vi starter opp fra mandag med samme treningstider som før.


Mandag: kl. 16-17 (2/3 av hallen).
Mandag: kl. 17-17.30 (hele hallen).

Onsdag: kl. 16-17 (hele hallen).
Onsdag: kl. 17-17.30 (2/3 av hallen).

Fredag: kl. 16-18 (hele hallen).


Vi ønsker at alle som har lyst å trene friidrett kommer og trener med oss. Nedre aldersgrense er 10 år. Kontakt Friidrettsleder Kenneth Rokkan på 41272584.
Bli med!A-laget: Sesongoppkjøring

Postet av Skogsvåg IL den 11. Jan 2018


Skogsvåg sitt A-lag er godt i gang med oppkjøringen til ny sesong.

Mykje har skjedd sidan forrige sesong. Laget er i 7. divisjon, og treningsmengden er auka frå to til tre treningar. Laget trenar mandag, onsdag og torsdag kl. 20.00–2145. Kent Rabben er satt på sidelinja og er midlertidig trenar. Jobben med å finne ny trenar er pågående.

Laget jobbar for gode treninger og mer seriøsitet.  Laget er også som tidlegare nevnt i samarbeid med Sund 2. Opplegget rundt samarbeidet vil bli diskutert i tida framover.

Nye spelarar er velkommen. Kontakt Kent Rabben på 98469915 dersom du ser deg sjølv som en aktuell kandidat som trenar eller spelar.

Laget skal rett opp til 6. div igjen og jobben mot fin fotball er i gang!Sundhallen stengt

Postet av Skogsvåg IL den 8. Jan 2018

Sundhallen er stengt. Den vil mest sannsynlig ikkje åpnes igjen før til helgen (13.–14. januar). 

Ingen treningar denne veka kan gjennomførast.Kampoppsett SR-bank Cup

Postet av Skogsvåg IL den 3. Jan 2018Åtte Skogsvåg-lag spelar SR-bank Cup til helga (6. og 7. januar) i Vestlandshallen. Her er kampoppsettet for våre lag:

TidspunktKlasseHeimelagBortelagBane

Lørdag, 09.10

G 08 - C

Skogsvåg Stjernene 2

Gneist Dino blå

1

Lørdag, 10.00

G 08 - C

Skogsvåg Stjernene 2

Loddefjord IL G 08 - 1

2

Lørdag, 10.50

G 08 - C

Bjarg Kirkevoll Midgard

Skogsvåg Stjernene 2

3

Lørdag, 11.40

G 09 -G

Flaktveit IK G 09 - 1

Skogsvåg Lions

2

Lørdag, 12.05

G 09 - E

Skogsvåg Stars

Bjarg G09 Søråshøgda 2

4

Lørdag, 12.30

G 09 -G

Smørås IL G 09 - Agat

Skogsvåg Lions

6

Lørdag, 12.55

G 09 - E

Skogsvåg Stars

Sædalen IL G 09 - 1

4

Lørdag, 13.20

G 09 -G

Bjarg G09 Søråshøgda 3

Skogsvåg Lions

5

Lørdag, 13.45

G 09 - E

Tertnes Fotball Herrer G 09 - KVIT GAUPE

Skogsvåg Stars

4

Søndag, 08.45

G 08 -G

Loddefjord IL G 08 - 2

Skogsvåg Stjernene

3

Søndag, 09.35

G 08 -G

Sotra SK G 08 Storm

Skogsvåg Stjernene

1

Søndag, 10.25

G 08 -G

Gneist Dino hvit

Skogsvåg Stjernene

4

Søndag, 11.15

G 10 -D

Kvernbit Rev,IL G 10 - 1

Skogsvåg IL Rangers

6

Søndag, 11.40

G 10 - C

Skogsvåg IL Heath

Kvernbit Ulv,IL G 10 - 1

2

Søndag, 12.05

J 10 - A

Smørås Bella Rosa 1

Skogsvåg IL J 10 - 1

2

Søndag, 12.30

G 10 -D

Jada Spider

Skogsvåg IL Rangers

6

Søndag, 12.55

J 10 - A

Skogsvåg IL J 10 - 1

Sædalen Chili Rød

2

Søndag, 13.20

G 10 - C

Vadmyra Svart 08 Power

Skogsvåg IL Heath

4

Søndag, 13.20

G 10 - D

Smørås Storm

Skogsvåg IL Rangers

5

Søndag, 13.45

J 10 - A

Tertnes J 10 - superjenter hvit

Skogsvåg IL J 10 - 1

1

Søndag, 14.10

G 10 - C

Skogsvåg IL Heath

Smørås Orkan

3

Søndag, 16.00

J 12 - A

Skogsvåg / Telavåg J12

Åsane Blå

10

Søndag, 16.50

J 12 - A

Åsane Rød

Skogsvåg / Telavåg J12

12

Søndag, 17.40

J 12 - A

Eidsvåg

Skogsvåg / Telavåg J12

9

Forbehold om endringar. Oppdatert kampoppsett finn du her: https://www.profixio.com/match...