Oppstart 2015

Postet av Skogsvåg IL den 24. Aug 2021

Har du begynt på skolen i høst og har lyst til å begynne å spille fotball i en ordentlig fotballklubb?


Da er Skogsvåg IL klubben for deg hvis du bor sør i Øygarden kommune. Det er ingen kontingent i oppstartsåret.


Onsdag 1. september klokken 1730 starter vi opp med første trening for både gutter og jenter født i 2015. Det skjer på Skogsvåg stadion som ligger rett nedenfor Skogsvåg skole. Kommer du med bil er det mulig å parkere ved stadion. Oppmøte ved ballbingen.





Velkommen til Spekkhogger Fotballskule

Postet av Skogsvåg IL den 1. Jun 2021

Skogsvåg inviterer alle 2.–7. klassinger til fotballskole 28. juni til 2. juli. Det blir mye fotball, men også mulighet til å bli kjent med 2-3 andre idretter. Vi håper å se mange glade barn med noen flotte idrettsdager sammen med oss på Skogsvåg stadion. 

Trenere fra klubben sammen med flott ungdomsmedlemmer vil stå for treningene, og det blir anledning til å bestille tilsyn av barnet i forkant og etterkant av treningene.

Fotballskolen starter alle dager kl. 09.00 og avsluttes kl. 14.00, men dørene for registrering første fotballskoledag åpner kl 08.30. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra kl. 07.30 til kl. 15.30.

Fotballskolen vil bestå i hovedsak av fotball i ulike øvelser. Blant annet blir det mulig å ta Minimerket og Teknikkmerket. I tillegg vil man få anledning til å bli kjent med 2-3 andre idretter. Alle som deltar får en fotball og en drikkeflaske fra klubben.

For mer informasjon og påmelding se https://www.deltager.no/event/344652