Tap i generalprøven!

Postet av Skogsvåg IL den 26. Mar 2015

Skogsvåg spilte en såkalt "rævva" kamp onsdag kveld mot divisjonskollega Viggo.
Det ble tilslutt 4-1 i en meget amper kamp, der hele 3 spillere måtte forlate banen.

En jevnspilt åpning av kampen der begge lag hadde en del nesten muligheter. Gjennom hele kampen var det de siste lille som manglet for Skogsvåg. En del balltap høyt i banen gjorde at Viggo fikk komme mye på kontra, noe de viste seg å være farlige på. Nettopp balltap var det som gjorde at Viggo gikk til pause med 1-0 ledelse.

Andre omgang startet bra for gjestene fra Nymark. 2-0 kommer kun minutter ut i omgangen. Verst mulig tidspunkt for Skogsvåg som startet omgangen best og styrte spillet i disse minuttene. Skogsvåg fortsatte å kjøre på, men fortsatt var det noe som ikke helt stemte i det offensive. Når Viggo går opp til 3-0 var kampen ganske kjørt. Da ble det litt hett i toppen for en del spillere utpå banen. Dette var dog ikke Skogsvåg spillere... Først måtte Anders Engelsen forlate banen, siden det kun var treningskamp fikk Skogsvåg sitte innpå en erstatter.

Ikke lenge etter blir en Skogsvåg spiller dyttet ned. Da måtte første Viggo spiller av banen men også her fikk en komme innpå. Få minutter senere blir en Viggo spiller taklet, han ble så sur at han måtte forlate banen for munnbruk. På dette tidspunktet var det er ampert Viggo lag.
En del personlige feil ødela kampen for Skogsvåg og da Viggo spissen får gjennomspill av en Skogsvåg! spiller på tampen og øker ledelsen til 4-0, så man få lyspunkt. Likevel kommer det en redusering av Ingvar Vik Nilsen som ble siste spark på ballen.

Guttene lover å ta seg opp da serien starter lørdag 11. april borte mot BI Bergen.