OPPRYKKET ER SIKRET

Postet av Skogsvåg IL den 22. Jul 2015

Skogsvåg slo Rubbestadneset 3-2 borte og er dermed for første gang i historien klar for 4.divisjon !!!

1.omgang :

Jevn kamp der spillet bølger fram og tilbake men relativt få sjanser. Vi på sidelinjen venter på "målet" som skal roe nervene både på og utenfor banen. Rubbestadneset har tydelgvis tenkt å gå ned med flagget til topps eller har de en teori om at det er mulig å berge plassen ? 0-0 til pause er greit nok.

2.omgang :

"Målet" kommer nesten med en gang (ca 50 min). Carl Martin Sangolt raider opp på venstre og legger inn til Hermann F. Sangolt som er sikker som alltid - 1-0. Carl Martin Sangolt øker til 2-0 etter å ha snappet en tversover i forsvar og Eirik Risa avgjør det hele med 3-0 etter en kontrollert heading etter innlegg fra venstre. Vi har full kontroll og har muligheter til flere mål. 2-0 er en farlig ledelse - 3-0 er spikeren i kisten. Kampen er vunnet og kamera kan hentes fram !

Niks - Rubbestadneset har faktisk ikke gitt opp og scorer både en og to ganger på slutten. Nervene på plass igjen og Rubbestadneset har faktisk svært nær 3-3 på overtid. Men det ender 3-2 og vi slipper å plages med 0-0 mot N-F og andre forspillte muligheter.

Tre glade mål-scorere - Eirik, Hermann og Kalle er fornøyd etter tre meget viktige puttinger.

Her ser vi standard plassering til en nervøs trener i andre omgang. Fem meter inn på banen er Svein Kalvenes opp i situasjonene og engasjert som få.