Heath 08 med sambatakter

Postet av Skogsvåg IL den 8. Jun 2016

(Arkivfoto)

Dagens begivenhet fant sted på Ågotnes. Skogsvåg Heath reiste ut for å spille mot Nordre Fjell.

Det er ikke alltid like lett å ha full tenning fra start, og gutta kom under 0-1 ganske tidlig.

Aksel gjorde en utrettelig jobb og sørget for at vi ikke lå under med mer enn 1 mål tidlig i kampen.

Vi brukte store deler av første omgang på å jakte en utligning i denne jevne omgangen. Aron gållet like før pause på bestilling, så det var deiligt å gå til pause og å være ajour.

I andre omgang bare gønnet Skogsvåg Heath på. Mange fine pasningskombinasjoner og ikke minst gutter som stod frem og kjempet.

Heath vant kampen 7-2 etter at Joachim, Sander og Tyr (4) bombarderte keeperen. Sander stod for dagens scoring, skruball fra corner. Samba-takter!

Må også trekke frem dagens kriger, Dennis, som løp etter alt som var å løpe på. Kampen var jevnere enn resultatet sier.