Første penselstrøk med maling

Postet av Skogsvåg IL den 7. Mai 2018


Første penselstrøk med maling ble tatt på søndag, og vi håper flere vil hjelpe til utover i uken.

Vi vil takke til alle de som møtte opp på dugnad på lørdag. Det ble gjort mye, men er en del igjen. Vi så at dette kanskje ikke var den rette helgen for dugnad, med konfirmasjoner og mye annet på plakaten. Fortvil ikke, vi vil prøve oss på en stordugnad på et senere tidspunkt når det passer bedre for flere.

Stilaset på klubbhuset har Telle vært sille å la stå en uke ekstra. Vi kan dermed benytte anledningen til å få malt klubbhuset.

Maling og koster er tilgjenglig for alle som ønsker å bidra. Det er meldt fint vær denne uken, så vi håper meldingen slår til. Huset blir altagrå med hvite lister.

Ta kontakt på 98469915 (Kent) dersom noen lurer på noe rundt malingsarbeidet.0 Kommentar

Snart tett hus

Postet av Skogsvåg IL den 23. Apr 2018Taket på klubbhuset er nesten ferdig etter intens arbeid av Blikkenslager Vidar Haugjord. I løpet av neste uke vil resten av kledningen komme på og Telle vil gjøre seg ferdig med arbeidet sitt. Da har vi et tett hus. Kjempebra innsats fra alle involverte i byggingen av klubbhuset.


0 Kommentar

Kranselag og fantastisk pengegåve

Postet av Skogsvåg IL den 17. Apr 2018


Mandag, 16. april var det kranselag for det nye klubbhuset vårt. Representert på kranselaget var styret i Skogsvåg IL, Sparebanken Vest, Nordbohus Telle og Sund kommune. I den anledning delte Sparebanken Vest ut ein flott sjekk som kjem veldig godt med til innredning av klubbhuset.

Vi vil takke både Sparebanken Vest for den flotte sjekken, men også for å vere ein så god sponsor for klubben.

Vi må også takke Nordbohus B. Telle Trearbeid for det flotte huset som kommer opp, men også for det gode og lange samarbeidet.

Til slutt må vi takke Sund Kommune for pengegåva vi fekk tidlegare i år, som vil gjere det lettare for oss å ferdiggjere klubbhuset med minst mogleg gjeld.


Leiar i SIL, Anita Garlid Johannessen saman med representantar frå Sparebanken Vest.

Tusen takk til Rema 1000 Skogsvåg for deilig kake!

Vi fekk ein flott sjekk av Sparebanken Vest som kjem veldig godt med til innredning av det nye klubbhuset.


0 Kommentar

Andre etasje på veg opp

Postet av Skogsvåg IL den 4. Apr 2018No kan vi endelig begynne å sjå korleis det nye klubbhuset vårt kjem til å bli sjåande ut. Veggar  og vindu er på plass i begge etasjar. Her går det unna!


0 Kommentar

Klart for nytt klubbhus

Postet av Skogsvåg IL den 19. Mar 2018

Slik såg ballhuset ut etter dugnaden på lørdag.


Telle er i gang med å reise det nye klubbhuset og gav oss dermed frist til mandags morgon med å rive innmat og taket på det gamle ballhuset. Etter mange dugnadstimar både lørdag og søndag, klarte vi å overholde fristen til Telle.

Med ein fantastisk dugnadsvilje, kan vi endeleg seie farvel med det gamle ballhuset. No skal vi inn i ein ny æra og eit nytt klubbhus skal på plass. Vel blåst til dugnadsgjengen!

Kun skallet av ballhuset stod igjen etter dugnaden på søndag.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline