Skogsvåg vant mot Fjell-Kam

Postet av Skogsvåg IL den 21. Jul 2015

En eneste lang regnbyge i hele kampen ødela for fint spill. SIL annført av en offensiv midtbane produserte den ene sjansen etter den andre i første omgang. Som tilslutt resulterte i en scoring av Herman. Et fint gjennomspill av Mikal som Herman satte i mål. SIL hadde flest sjanser i første omgang og SIL Burde hatt en eller to mål til, en 100% sjanse av Halvard burde nok gått inn.
Andre omgang fortsatte med press fra SIL uten at det resulterte i mål. Fjell-Kam hadde sine sjanser før Glenn satte inn det andre målet etter et innlegg fra Håkon. Etter dette var Håkon alene med målvakten, skuddet gikk rett på målvakten. Herman avgjorde kampen ca 6-7 minutter før slutt etter at målvakten feilberegnet og Herman presset høyt. Han satte ballen i åpent mål.