Heider på Brann stadion til Trine Steinsland

Postet av Skogsvåg IL den 13. Apr 2024

Trine Steinsland er aktiv som både styremedlem, all-round eldsjel rundt det yngste jentelaget i klubben. Då Brann hadde sin fyrste heimekamp for sesongen vart ho heida i regi av Brann og Bergen fiber. 

Ho vart nominert av trenaren til jentelaget, Mario Alexsander Covarrubias, og var VIP på stadion på kampen mot Fredrikstad. Ho vart heidra sammen med 10 andre i form av at alle Brann spillerne hadde navnet deres bakpå jakken under framføringa av Nystemten. 

Det er ei lita verd, og eit enda mindre Vestland: Det var Sivert Heltne Nilsen som stammar frå Sotra, med slekt på Møvik, som hadde namnet til Trine på overtrekksdrakta si. Dagleg leiar i Brann, Christian Kalvenes, er vaksen opp i Bergen, men faren hans, Svein Kalvenes kjem frå Skogsvåg, og har trent A-laget til Skogsvåg ved fleire høve. 


Oppstart 2015

Postet av Skogsvåg IL den 24. Aug 2021

Har du begynt på skolen i høst og har lyst til å begynne å spille fotball i en ordentlig fotballklubb?


Da er Skogsvåg IL klubben for deg hvis du bor sør i Øygarden kommune. Det er ingen kontingent i oppstartsåret.


Onsdag 1. september klokken 1730 starter vi opp med første trening for både gutter og jenter født i 2015. Det skjer på Skogsvåg stadion som ligger rett nedenfor Skogsvåg skole. Kommer du med bil er det mulig å parkere ved stadion. Oppmøte ved ballbingen.


Velkommen til Spekkhogger Fotballskule

Postet av Skogsvåg IL den 1. Jun 2021

Skogsvåg inviterer alle 2.–7. klassinger til fotballskole 28. juni til 2. juli. Det blir mye fotball, men også mulighet til å bli kjent med 2-3 andre idretter. Vi håper å se mange glade barn med noen flotte idrettsdager sammen med oss på Skogsvåg stadion. 

Trenere fra klubben sammen med flott ungdomsmedlemmer vil stå for treningene, og det blir anledning til å bestille tilsyn av barnet i forkant og etterkant av treningene.

Fotballskolen starter alle dager kl. 09.00 og avsluttes kl. 14.00, men dørene for registrering første fotballskoledag åpner kl 08.30. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra kl. 07.30 til kl. 15.30.

Fotballskolen vil bestå i hovedsak av fotball i ulike øvelser. Blant annet blir det mulig å ta Minimerket og Teknikkmerket. I tillegg vil man få anledning til å bli kjent med 2-3 andre idretter. Alle som deltar får en fotball og en drikkeflaske fra klubben.

For mer informasjon og påmelding se https://www.deltager.no/event/344652
Besøk av Sandviken-spelaren, Mathilde Sangolt

Postet av Skogsvåg IL den 6. Feb 2020

På søndag fekk Skogsvåg jenter 09/10 besøk av Sandviken-spelar Mathilde Sangolt på innetrening i Sundhallen.

Mathilde spelte på Skogsvåg då ho var lita. Etter det spelte ho mange år på Sotra, men denne sesongen skal ho spele i Toppserien for Sandviken!

Mathilde gjennomførte nokre øvelser saman med jentene som ho også bruker i sin treningskvardag i Sandviken. Det var kjekt for jentene å få prøve ut litt nye øvelser saman med henne.
Sesongavslutning for Skogsvåg Girls

Postet av Skogsvåg IL den 2. Nov 2019

Forrige helg spelte Skogsvåg Girls årets siste cup. Det vart ein kjempebra cup med ein seier og to tap. Sjølv om det blei to tap, gjorde samspillet og det gode lagarbeidet til at cupen vart ein stor seier!

Denne sesongen har vært ei reise for både store og små. Flott utvikling, mange oppturer og nokre nedturer. Høstsesongen trappa dei virkelig opp der de vant fire av seks kampar, eitt tap og ein uavgjort. 

Som forelder og trenar kunne eg ikkje vert meir stolt av dei. Tusen takk for kampen, Skogsvåg Girls. 

Trenar Cindy F. Bjørkmann.