Supersigneringer!

Postet av Skogsvåg IL den 9. Feb 2019

Max Bjørsvik da han spilte i Nest. Gojko Ivkovic da han spilte for Lysekloster (2015–2016)


I dag er to tidligere Eliteseriespillere klare for Skogsvåg! Max Bjørsvik som du tidligere har kunne sett i Vålerenga-drakt og Gojko Ivkovic som har bekledd Viking-drakten, skal bekle Skogsvåg-drakten denne sesongen! Dette er signeringer som kan bli ekstremt viktige for å holde plassen i 5. divisjon!

Max Bjørsvik har tidligere spilt for bla. Nest Sotra, Fana, Løv Ham og har ti kamper for Vålerenga i 2014-sesongen. Han var da utlånt fra Nest Sotra som spilte i 1. divisjon. I 2017 spilte Max for Fana, men har gått en sesong uten fotball etter dette. Nå vil han tilbake i form og valgte Skogsvåg til fordel for andre muligheter. Det vil ikke være tvil om at Max sine ferdigheter vil heve Skogsvåg-laget, og han vil komme med masse god erfaring selv om han ikke har bikket 30 år. 

Max med sin gode venn Michael Barrantes. Gojko spilte for Viking i totalt fem sesonger. Foto: Knut S. Vindfallet (2010).

Gojko Ivkovic er også et navn de fleste i lokalfotballen kjenner til. Han var i sine unge dager i Viking og fikk to kamper der. I tillegg fikk han fire kamper for U19-landslaget til Serbia. Flere ganger har Gojko fått tilbudet fra Røde Stjerner, men regler og skader har hindret Gojko profflivet i Serbia. Etter Viking og et kort utlån til Bryne, har Gojko vært innom Åsane, Førde, Nest Sotra og Lysekloster. Gojko er født og oppvokst i Serbia. Han kom som flyktning til Norge da han var 11 år. 

Det er ingen tvil om at disse to signeringene hever nivået på laget, og de vil være gode forbilder for de unge spillerne på A-laget og ellers i klubben. Nysigneringene vil også komme med mye god rutine og gode erfaringer som kommer laget tilgode.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.