KRETSMESTERE!

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015
Dette er Hordalands beste småjenter i 7-er klassen. Imponerende sesong!

Det er bare å bøye seg dypt ned og bukke. For makan til sesong som disse jentene har levert har eg aldri opplevd maken til! Først vinner de Etne-cup, så tar de seriemesterskapet og deretter spiller de seg frem til finalen i kretsmesterskapet. Dagen før finalen vinner de Spekkhoggercupen i sin klasse (oppvarming?)...for så å vinne kretsfinalen med imponerende 4-1 over Smørås. Men det var en litt nervøs gjeng som kom til Tertnes finaledagen. Gledelig var det å se at Albright ordfører hadde tatt turen for å se alle Sund-lagene som skulle spille.

Flere enn treneren måtte på do et par ganger, og foreldre og besteforeldre trippet nervøst rundt. Men vi brukte mye tid på å prate oss "nedpå", så vi var noenlunde avslappet ved kampstart. Roald som har mye av æren for 91-jentenes ferdigheter, var med og gav gode råd, både til spillere og Tobben. Etter litt smårot i begynnelsen, så festet vi litt bedre grep om kampen. Da 1-0 scoringen kom var vi utrolig lettet. Skuldrene datt nedpå og vi kunne spille med litt større selvtillit. Etter første omgang ledet vi 2-0, og jentene skjønte at dette var fullt mulig å dra iland. Etter 3-0 scoringen var vi ikke lenger i tvil. Selv om vi "slappet" litt vel av på reduseringen til 3-1, så kom vi sterkt tilbake med 4-1 like etterpå etter frispark fra Stine Merethe. Når dommeren blåste av var det liksom ikke til å tro at vi var Kretsmestere. Men så kom jubelen.

Bak dette resultatet ligger mange timer med trening. Klubben må få gratulere alle dere trenere som jobber med barnefotball, især dere som har vært borti dette laget underveis. Uten den innsats som har vært gjort tidligere hadde det ikke vært mulig for meg å føre laget til topps. Det arbeidet som andre trenere har gjort før meg har gjort det enkelt å lede laget. Spesielt med det treningsgrunnlaget som Roald Turøy har lagt. I tillegg alle dere andre rundt laget, Audun som har trent 92-93 med meg, og hjelpeapparatet rundt.

Men uansett er det jentene selv som har æren. Dette er så knallbra at eg finner ikkje alle ordene eg skulle brukt. Men eg har lyst å si: Stå på videre, fortsett med den spillegleden dere har, og det er ikke siste gang Skogsvåg har et lag i kretsfinalen!

For Skogsvåg IL

Tore Bjørn Viksøy

30.10.2005 20:00

Dramatisk og høy temperatur da dame jr. møtte Nymark

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015

Vi var nok mange som trodde vi var møtt opp på feil bane da Nymark sin svart/hvite arme av "juniorspillere" stod på motsatt halvdel. Ikke siden Sovjet og DDR-tiden har jeg sett større og eldre juniorspillere enn det våre motstandere hadde tatt med seg. For å si det som en av SIL spillererne så treffende sa - skal ikke si hvem av naturlige årsaker - "Hjelpe meg, hun ene hadde jo flere rynker enn mamma."

Så da jeg forklarte reglene for bruk av overårige spillere fallt nok dette tungt for brystet for lagledelsen og vi fikk servert en del usaklige uttalelser som jeg ikke skal gjengi her. Så stemningen mellom laglederbenkene var nok av den heller kjølige sorten.

Men SIL spillerne lot seg ikke prege av det som skjedde, og tok tak i kampen fra start. Allerede etter 7 minutter kom første målet og 10 min etter kom mål nr 2. Deilig. Nymark reduserte en gang, men kort etter ny scoring til SIL og Skogsvåg foran med 3-1.

Og like før pause skjer det at vår keeper (for anledningen Trine på utlån fra jentelaget) sender i vei en lang klarering som etter 2 "pakk" går rett i mål!!! og 4-1 til Skogsvåg til pause.

2 omgang starter med et massivt Nymark press som ikke gir uttelling, men vi er dyktige nok til å kontre inn 2 kjappe mål og dermed 6-1 til Skogsvåg midtveis i omgangen. Det punkterer nok kampen og vi slapper litt av og gir Nymark muligheten til å score de 2 siste målene slik at sluttresultetet blir 6-3 til Skogsvåg.

Målscorere for SIL: Karine (2), Ragnhild (2), Synnøve (1) og Trine!!!! (1)

Hele laget reiste seg mesterlig etter avsporingen sist, men forvaret som bestod av Camilla og Stine Merethe + Trine i mål (alle fra jentelaget ) leverte en spesiell praktfull og solid kamp.

Med tanke på vorspielet smakte denne seieren ekstra godt, og vi håper nå at alle supportere av Skogsvåg stiller opp og heier oss frem på neste kamp.

Den går hjemme førstkommende lørdag 27 mai mot Os kl 13.0024.05.2006 21:00Damer jr imponerer i Sting-cup

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015

I årets Sting-cup som for vår del ble spilt på Møhlenpris stilte damer jr med et søndagsvåkent mannskap som ville vise at vinterens treninger har gitt resultater. Det var en kald dag på Mølleren der eneste som kunne holde varmen var varmedress, kakao og god fotball.

NYTT! Det ryktes at høystående personer overvar kampen mot Lyngbø...les hele artikkelen for å få vite hvem det var ..

I første kamp stilte vi med komplett juniorstall og i nye drakter :-) På andre halvdel stilte Lyngbø som også så tent ut foran sesongens første cup.

Det var en god kamp med tanke på at dette er årest første, og Skogsvåg viste mange fine takter. Noen store feil så vi ikke noe til, men enkelte justeringer i spillet blir nok tatt opp på første trening. Kampen endte 0-0, noe begge lag kan være fornøyd med. Godt keeperspill på begge lag holdt lagene inne i kampen. Desverre ble Siv Herland tidlig byttet ut med skade, og Karine fikk også merke influensa rester etter vinteren.

Kamp nr to var mot Voss som etter sigende stilte med mannskap i 1 div eller elite. Men i denne kampen var våre juniorer fast bestemt på å vise muskler. Men med to jr ute måtte to jentespillere trå til fra start. Evi og Stine M stilte villig opp. Også i denne kampen fikk vi en skade der Kristine måtte ut med ankelproblemer. Camilla kom inn fra jentelaget og gjorde en god jobb. Første mål kom i 1. omgang med skudd i markhøyde til side for keeper. Årets første mål ble notert Christel. Mål nr 2 kom i andre omgang der Maren skrur ballen inn fra corner. Et nydelig mål og perfekt slått corner. Derfra og inn kontrollerte Skogsvåg kampen. Alt i alt en behagelig start og vi gleder oss over at lager er i mellomspillet i Sting Cup. Gratulerer!

EKSTRA! Noen som vet hvem dette er?Under kampen mot Lyngbø, ble tidligere fotballpresident, visepresident i UEFA Per Ravn Omdal observert på tribunen. Og ingen har vel gjort mer for norsk fotball enn Per Ravn Omdal. I tillegg er han også en stor tilhenger av jente og damefotball. Han har jobbet som leder i over 40 år, og det er mer enn 55 år siden han spilte sin første fotballkamp. Omdal er vår største internasjonale fotballeder og jobbet tett sammen med de største fotballederne i Europa. Veldig kjekt for oss at han såg på kampen!.

18.03.2007 17:00Brakseier i serieåpningen

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015
Brakseire med hele 19-0 og 10-0 til Skogsvåg lagene i serieåpningen


Seriestart på Skogsvåg kunstgress
torsdag 12.04.07 kl. 18.15 i klasse
smågutt 94 mellom
Skogsvåg og Nordre Fjell.
BRAKSEIER MED HEILE 19-0 TIL SKOGSVÅG SMÅGUTTER 94 I SERIEÅPNINGEN:
Skogsvåg tar avspark i første omgang og allerede etter 3 minutt får Skogsvåg sin første corner. Erik tar corneren, treffer Sindre som header mot mål. Keeper får klarert til ny corner som ikkje resulterer i noko.
5 min. Erik skyter like tilside for mål.
6 min. MÅL 1-0. Jacob demper utspark frå keeper på brystet og skyter i mål. Nydelig!
7 min. Januario går over meir enn halve banen og driller mange spillere, men avslutningen setter han desverre litt tilside for mål.
9 min. Nordre Fjell er i angrep, men Ole Kristian redder.
10 min. corner Skogsvåg ved Erik, klarert.
11 min. Henrik får ein flott pasning frå Erik, og skyter, men keeper redder.
12 min. Nordre Fjell i angrep, men Ole Kristian redder.
15 min. MÅL 2-0 Remy målsorer med pasning frå Sindre.
16 min. Etter avspark går Nordre Fjell rett i angrep, men Ole redder igjen.
18 min. MÅL 3-0 Januario, med pasning frå Remy. Nydelig kontring.
20 min. Innlegg frå Mats, treffer Sindre som header tilside for mål.
21 min. Skudd Mats, utenfor
22 min. Skudd Sindre, på keeper
23 min. Innlegg Mats, treffer Sindre som header i motstander til corner. Erik tar corneren som blir klarert.
24 min. MÅL 4-0 Corner fra Erik som Sindre header i mål.
25 min. Ny corner fra Erik, som Jaco skyter utenfor.
27 min. Sindre blir felt inne i 16 meteren, straffe.
MÅL 5-0 Mats på straffe
30 min. MÅL 6-0 Sindre med pasning frå Jacob
31 min. Januario drilla 5 mann, men avslutningen havna i nettveggen.
33 min. Skudd fra Jacob, rett på keeper.
Pause
Nordre Fjell tar avspark i andre omgang.
Allerede etter 1 minutt er Remy aleine med keeper, men får ballen for langt framfor seg.
2 min. MÅL 7-0 Remy med pasning frå Januario
3 min. MÅL 8-0 Steffen prøver på innlegg frå høyre, men ballen går rett i mål. pasning frå Jacob.
4 min. MÅL 9-0 Januario med pasning frå Steffen.
5 min. MÅL 10-0 Mats, med pasning frå Januario
8 min. Corner fra Mats, Daniel klarerer
9 min. Skudd fra Jacob, keeper redda til corner. Erik tar corneren, treffer Steffen som skyter over.
13 min. Innlegg fra Sindre, treffer Remy som skyter like utenfor.
14 min. Innlegg fra Sindre, Erik skyter, redning på strek.
15 min. Nordre fjell er i angrep, og Ole redder.
16 min. MÅL 11-0 Sindre går fra midten og serverer på gullfat til Remy som putter sikkert.
17 min. Nordre Fjell i angrep, men skuddet er enkelt for Ole å redde.
18 min. MÅL 12-0 Januario med pasning fra Jacob
20 min. MÅL 13-0 Remy med pasning fra Sindre
23 min. MÅL 14-0 Remy med pasning fra Januario
28 min. MÅL 15-0 Januario med pasning fra Remy
29 min. Corner fra Erik som treffer Vegard. Han skyter men keeper redder.
30 min. MÅL 16-0 Remy med pasning fra Januario
31 min. MÅL 17-0 Sindre tar ned utspark fra keeper og skyter direkte i mål.
32 min. MÅL 18-0 Remy med pasning fra Januario
33 min. Corner til Nordre Fjell som Skogsvåg klarerer.
34 min. MÅL 19-0 Januario med pasning frå Jacob.
Kampslutt!

Jentelaget vant forøvrig 10-0 i sin åpningskamp mot Kjøkkelvik etter 3-0 til pause. En god start for Skogsvåg lagene med andre ord.

13.04.2007 10:00
Ny seier til SIL Lillegutter_95

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015

BILDØYGRUSEN
8. mai 2007
Foldnes SVART - SIL 5-7


Det ble nok en god kamp for SIL Lillegutter_95. Helt siden starten har dette laget nesten gjort som de ville på banen og seiersifrene har ofte vært tosifrete.

Men et par lag har guttene hatt problemer med. I kveld gikk kampen mot et av disse lagene på Bildøygrusen.

Klart tap
I fjor tapte SIL klart tilsvarende bortekamp mot Foldnes_SVART. Skogsvåglaget ble da totalt overrumplet av et kjapt, godt organisert og vellspillende Foldneslag.

Respekten forsvant
I år hadde trener og Skogsvåglaget gjort hjemmeleksen sin. SIL presset fra start og fikk et forholdsvis tidlig mål. Men som ofte i fotball kom reduseringen til 1-1 kjapt. Etter dette ble det stillingskrig og lagene gikk til pause med 2-2 i protokollen.


Ny taktikk
I pausen endret treneren laget til en mer offensiv formasjon. Dette var lurt, for nå tok SIL over kommandoen. Presset ble høyere og vi fikk se mer skudd fra distanse. SIL Lillegutter_95 vant til slutt kampen fortjent 5-7 over Foldnes_SVART.

08.05.2007 22:00