Damer jr imponerer i Sting-cup

Postet av Skogsvåg IL den 23. Jul 2015

I årets Sting-cup som for vår del ble spilt på Møhlenpris stilte damer jr med et søndagsvåkent mannskap som ville vise at vinterens treninger har gitt resultater. Det var en kald dag på Mølleren der eneste som kunne holde varmen var varmedress, kakao og god fotball.

NYTT! Det ryktes at høystående personer overvar kampen mot Lyngbø...les hele artikkelen for å få vite hvem det var ..

I første kamp stilte vi med komplett juniorstall og i nye drakter :-) På andre halvdel stilte Lyngbø som også så tent ut foran sesongens første cup.

Det var en god kamp med tanke på at dette er årest første, og Skogsvåg viste mange fine takter. Noen store feil så vi ikke noe til, men enkelte justeringer i spillet blir nok tatt opp på første trening. Kampen endte 0-0, noe begge lag kan være fornøyd med. Godt keeperspill på begge lag holdt lagene inne i kampen. Desverre ble Siv Herland tidlig byttet ut med skade, og Karine fikk også merke influensa rester etter vinteren.

Kamp nr to var mot Voss som etter sigende stilte med mannskap i 1 div eller elite. Men i denne kampen var våre juniorer fast bestemt på å vise muskler. Men med to jr ute måtte to jentespillere trå til fra start. Evi og Stine M stilte villig opp. Også i denne kampen fikk vi en skade der Kristine måtte ut med ankelproblemer. Camilla kom inn fra jentelaget og gjorde en god jobb. Første mål kom i 1. omgang med skudd i markhøyde til side for keeper. Årets første mål ble notert Christel. Mål nr 2 kom i andre omgang der Maren skrur ballen inn fra corner. Et nydelig mål og perfekt slått corner. Derfra og inn kontrollerte Skogsvåg kampen. Alt i alt en behagelig start og vi gleder oss over at lager er i mellomspillet i Sting Cup. Gratulerer!

EKSTRA! Noen som vet hvem dette er?Under kampen mot Lyngbø, ble tidligere fotballpresident, visepresident i UEFA Per Ravn Omdal observert på tribunen. Og ingen har vel gjort mer for norsk fotball enn Per Ravn Omdal. I tillegg er han også en stor tilhenger av jente og damefotball. Han har jobbet som leder i over 40 år, og det er mer enn 55 år siden han spilte sin første fotballkamp. Omdal er vår største internasjonale fotballeder og jobbet tett sammen med de største fotballederne i Europa. Veldig kjekt for oss at han såg på kampen!.

18.03.2007 17:00

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.