Vegard Ekren vender hjem!

Postet av Skogsvåg IL den 6. Apr 2019

Vegard Ekren er tilbake i Skogsvåg igjen etter 7 år "missing"! Vegard spilte sine yngste fotball år i Skogsvåg, før han gjekk til naboklubben Sund. Nå er han endelig tilbake i Skogsvåg.


Brystkassen frem og smiiil!Vegard har enda ikkje rukket å bli myndig, men har vokst veldig på fotballbanen de siste årene! Etter mange år i Sund, har han også spilt for Sotra og Nest Sotra. Han ble en sentral spiller på høstparten for Nest Sotra 2 forrige sesong. Utviklingen har bare fortsatt og Vegard kan bli en sentral spiller for Skogsvåg denne sesongen, i kampen for tilværelsen. 

Vegard har en kontroll på ballen som få har. Evnen til å holde på ballen med motspillere rundt seg og komme ut av trange og vanskelige situasjoner. Ikkje minst så hater han å tape!! Mange i lokalfotballen kjenner nok til faren Roger Ekren. Vegard har nok evnen til å strekke seg enda lenger enn Roger. 

Ungdommen fortsetter å signere for Skogsvåg! Blandingen mellom de gamle Skogsvåg spillerne og de nye unggutta er som ein god pose "godt og blandet". Stemningen er god foran serieåpningen mot Follesø på Skogsvåg Stadion tirsdag kl. 20.00. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.