Tabelltips A-laget 2018

Postet av Skogsvåg IL den 13. Apr 2018


Sesongstarten for A-laget er her. Allerede i kveld åpnes 6.div avd. 2, med Eidsvåg - Masfjord/Gulen. På søndag tar A-laget turen til Austrheim. I den anledning har et utvalg fra A-laget spådd tabellen.6. divisjon avd. 02

Austrheim
Bergen Nord 2
Eidsvåg
Lindås
Masfjord/Gulen
Nordre Holsnøy
Sartor
Skogsvåg/Sund
Sotra 3
Telavåg 2


1. Plass:

Eidsvåg


Eidsvåg rykket forrige sesong ned. De endte sist i avd. 03, med 15 poeng.
Laget var med i OBOS Vinterserie nå i vinter, men klarte ikke å avansere til sluttspillet (1-0-2).
Eidsvåg var enstemmig favoritt av tipperne, selv etter lite overbevisende resultat i Vinterserien. Skogsvåg har ikke møtt førstelaget til Eidsvåg de siste årene, men har møtt andrelaget en del ganger. Alltid vanskelige kamper mot andrelaget, det blir nok ikke lettere mot førstelaget.


2. Plass

Bergen Nord 2


Bergen Nord 2 kjempet til siste spark på ballen om opprykk til 5. div forrige sesong, men feilet.. Det er vanskelig å vite hva laget stiller med gjennom sesongen. Førstelaget spiller i 4. divisjon. Om andrelaget får hjelp av førstelaget er uvisst. Tipperne satser på at Bergen Nord 2 klarer å karre til seg opprykk i år. Ingen resultat i vinter å finne. Uansett vil nok lagets posisjon avhengig av hjelpen fra førstelaget.


3. Plass

Sartor
Laget som forrige sesong ble nasjonalkjent for å knuse Fyllingsdalen 3 hele 27-2, men som etter Bilderesultat for sartor logomye om og men, ikke rykte opp. Laget har forsterket seg og har en utrolig stor tropp. Det kan slå ut begge veier. Deres nysignering Leo Fejzi er et tegn på at de vil kunne være med i kampen om opprykk. De har også forsterket trenerfronten med Tony Ågotnes. Tony takket nei til andre tilbud høgere i systemet til fordel for Sartor. Kjellemann er også kommet inn som fysisk trener. De som følger Sartor på Facebook kan se at laget har kjørt hardt i vinter De har også gode resultat i treningskampene. Men vil det gå bra en hel sesong??


4. Plass

Sotra 3


Sotra 3 er et uavhengig Sotra-lag som Skogsvåg slet mot i fjor. Laget hadde en fantastisk vår, men falt litt av utover høsten og endte på 4. plass. Mye av det samme stiller de med i år, og vi tipper samme plass i år. Sotra 3 har ikke mulighet å rykke opp sålenge Sotra 2 ikke gjør det samme i 5. divisjon. Dette kan være grunnen til den dalende formen forrige sesong. Vi finner ingen resultat i treningskaper denne vinteren, men regner med at laget stiller sterkt i årets sesong også.


5. Plass

Skogsvåg/Sund 2


Vi tipper A-laget får en tålig bra sesong. Selv etter at laget egentlig rykket ned forrige sesong. Mange lag har trukket seg i vinter, og da spørsmålet om å holde seg kom, var det ingen tvil om at det skulle takkes og bukkes og aksepteres. Med Sund rekrutt på laget, tror vi at sesongen blir betydelig bedre i år. Dette også pga. ny rutinert trener i Ronny Sagstad. Ronny har virkelig fått opp optimismen i laget og har gjort laget bedre kollektiv. Laget har hatt godt spill i treningskampene i år og har spilt fotballen Ronny ønsker. Det er vanskelig å tippe eget lag, men en plass rundt midt på tabellen er realistisk.


6. Plass

Nordre Holsnøy


Også Nordre Holsnøy tipper vi på samme posisjon som forrige sesong. NH er et lag som kan spille veldig gode, og veldig dårlige kamper. Ustabiliteten gjør at det nok bare blir midt på tabellen i år igjen. A-laget tok nesten halvparten av sine poeng mot Nordre Holsnøy i fjor. Dog skal det sies at hjemmestøtten til dette laget kan innkassere noen poeng. Lite info om treningskamper i vinter, men ryktene sies at de har et 3-3 resultat mot sine naboer Kvernbit.


7. Plass

Telavåg 2


Det er umulig å vite hvordan Telavåg sin sesong blir. Vi tror dog at A-laget deres vil ha nok å styre med i 4.div, så veldig mye hjelp derifra tviles på. Et Telavåg 2 uten hjelp fra førstelaget er dessverre ikke et godt nok lag til å bite godt i fra seg i 6. div. Da laget i fjor vant sin avdeling i 7.div, var det med god hjelp fra førstelaget. Uansett, det er spennende å se hva TIL 2 kan få til i årets sesong. De har uansett en fordel på hjemmebane på gresset i Telavåg og kan ta sine poeng her.


8. Plass

Lindås


Lindås er et lag Skogsvåg ikke har møtt på mange år (om de har møtt de i hele tatt). Et av mange Nordhordaland-lag A-laget møter i årets sesong. Laget endte på 4. plass i sin 6. div-avdeling forrige sesong. De kjempet til seg 25 poeng, 21 av disse hjemme. Med gress som underlag på Lindås Idrettspark kan man forstå at Lindås har fordeler på dette underlaget. De vil dog slite tror vi, og hjemmeformen blir nok det som redder de fra nedrykk. Litt uklare resultat i vinter, da motstanderne er ukjente. 


9. Plass

Austrheim


Skogsvåg sine premiere motstandere vil nok få slite i år. De vant sin 7. div avdeling med 36 poeng. Det er jevngode hjemme som borte, så her er et lag som ikke har den store hjemmefordelen. De har vært med i OBOS Vinterserien og gjort det brukbart (2-1-2). Laget har også vært på treningsleir ikkje så langt sør som Spania eller Tyrkia, men Rogaland og Karmøy. Her tapte de treningskampen som ser ut til å være generalprøven deres. Laget er en blanding mellom ungt og eldre blod.


10. Plass

Masfjord/GulenBilderesultat for masfjord fotball logo
A-laget møtte Gulen for to år siden og vant begge kampene, men har ikke møtt de sammen med Masfjord. Spennende blir det da å se hvordan dette laget klarer seg. Vi tror det går åt skogen, men som Austrheim, så biter nyopprykkede lag i fra seg godt. Vi tror de kan gjøre det bra innledningsvis, men at de faller fort etter og rykker rett ned igjen. Vi har vært strenge med de nyopprykkede lagene, men de kan fort overraske mange. Masfjord/Gulen kom på andreplass i sin avdeling i 7. divisjon og vann opprykkvaliken.

 

Oppsummering:

1. Eidsvåg
2. Bergen Nord 2
3. Sartor
4. Sotra 3
5. Skogsvåg/Sund 2
6. Nordre Holsnøy
7. Telavåg 2
8. Lindås
9. Austrheim
10. Masfjord/Gulen


Det er vanskelig å tippe tabellen. Mange nye lag skal møtes, to andre lag man ikke vet får hjelp fra førstelaget, flere lag som satser mer enn tidligere og hele tre nyopprykkede lag!

Vi ønsker alle lykke til i årets sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.