Sliiiiteseier!

Postet av Skogsvåg IL den 9. Sep 2018

Det skulle bli et spennende og intenst lokaloppgjør på en flott, men våt Telavåg-grasmatte! En straffe var det som skulle skille lagene etter 90 minutter, i en duell- og dødballkamp.


Nok en gang stilte det en full tropp fra A-laget, en tropp som på ny var sugen på seier! Seier ble det, men lite finspill! Hordalands nest fineste gress finner du i Telavåg, men for A-laget som ikkje er vandt med gress, og vertfall ikke et vått gress, så ble det vanskelig å få til spillet. Et hardtarbeidende Telavåg gjorde sitt for at det ble en jevn batalje. 

Kampen startet med et Skogsvåg-press som resulterte i en del cornere, men ikkje stort mer. Kampen utjevner seg, og enten var det derbynerver eller bare det våte graset som gjorde at kampen ikkje helt tok av. Mye dueller, frispark og lite spill langs bakken gjorde sitt til at det ble en kjedelig affære for de fremmøtte på tribunen. Et par sjanser ble det, men to keepere i hvert sitt mål hadde kontroll på kampen. 

Etter hvilen var de fleste forberedt på en bedre kamp. Meeen, kampen fortsatte i samme stil. Et oppfordrende Telavåg og et unøyaktig Skogsvåg. Telavåg fikk kampen inn i sitt spor og utnyttet det utover omgangen. Hjemmelaget tok mer og mer initiativ, men lite sjanser ble skapt. Etter 80 minutter kommer kampens store hending. Øyvind Nordvik kommer alene med keeper og blir tatt. Dommeren blåser straffe til Telavågs store fortvilelse. Anders Engelsen er kald og rolig fra straffemerket og setter ballen i motsatt side for keeper. 

Minuttene etter scoringen bør ledelsen dobles, men dårlige valg og unøyaktighet gjør at kampen lever helt inn, for det gjorde den!! Dommeren signaliserer for 3 minutter ekstra tid. I denne perioden befinner ballen seg nesten bare inne i straffefeltet til Skogsvåg. Heldigvis klarer laget å holde ballen vekke fra nettet, og en viktig 1-0-seier ble med hjem den korte veien fra Telavåg!

Igjen en smultring bakover!

Søndag kl. 20.00 er vi hjemme igjen og spiller en ny cupfinale mot Nordre Holsnøy! Nå folkens kan man se et opprykk der framme, og vi håper så mange som mulig møter opp og hjelper oss til opprykket!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.