Ny spennende signering!

Postet av Skogsvåg IL den 26. Feb 2019

Vi kan presentere en ny signering som vil forsterke laget betraktlig! Maxemilian Eide er nå klar for Skogsvåg IL.


Maxemilian Eide er klar for SIL.

Maxemilian Eide er nok kjent for mange i lokalfotballen etter at han reiste til Drammen og Strømsgodset som tidlig tenåring. Maxi som han blir kalt, er og har lenge vært et kjempetalent. Dessverre har skader hindret den helt store utviklingen, men vi ser på treningene at det bor mye i gutten. 

Maxi er kun 18 år og Skogsvåg kan nå bli et steg i retningen toppfotballen. Tiden fremover for Maxi blir en tålmodighetsprøve da han må bygges opp igjen etter skadene. 

Maxi er en flott fyr å ha i garderoben, og han bygger bare mer opp under den gode stemningen i garderoben. Han har også, sammen med Anders Engelsen, blitt botsjef, en botkasse som kommer til å bli lukrativ ved sesongslutt. 

Maxi signerte for Sotra foran forrige sesong. Han spilte en treningskamp mot Nest Sotra, men klarte ikke å holde oppe hardkjøret i Sotra. I år får han den tiden han trenger til å komme seg tilbake i storform, i eget tempo. 

Trener Eivinn har dette å si om overgangen:

– Maxi er potensielt en av de beste fotballspillerne i 5. divisjon dersom han er skadefri og i form. Det blir jobben vår å få han i god nok fysisk form, og da vil det bli en kjekk sesong for alle de som følger Skogsvåg.

En ny spennende signering med andre ord, og stallen begynner nå å bli fullstendig. Det er høgt nivå på treningene og laget gleder seg bare mer og mer til sesongstart!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.