Gutter 07 – sesongen 2015

Postet av Skogsvåg IL den 5. Nov 2015

Skogsvåg gutter født 2007 består av 14 spillere fordelt på to lag i Skogsvåg Gunners og Skogsvåg United, men vi trener samtidig.

Vi trener på Skogsvåg stadion tirsdag og torsdag kl. 1700 men det er også greit å komme kl 1730.


Lagene er svært heldig da de har tre trenere og flere foreldre/foresatte som stiller opp og hjelper til på trening. Marius, Elnathan, Ludvik, Sebastian, Lukas, Markus, Lasse, Joar, Joakim, Mikal, Sigurd, Alfred, Simen og Mons har gjennomført en flott sesong med mange mål, noen stolpeskudd og en skade eller to. De har hatt en fantastisk utvikling på to år sammen.

Sesongen 2015 startet med Kiwi Cup i Sundhallen 7. februar. Selv om vi ikke var like mange spillere den gangen stilte vi med to lag for at guttene skulle få spille mest mulig.

Deretter deltok vi på Telle Cup på Skålevik Liland idrettsplass den 18. april. Også her med to lag. Det er alltid kjekt å spille cup sier unga.

Deretter var det Voss Cup 12.-14. juni. Her var vi for første-reis gutter å regne men det frister veldig å delta med et lag også i 2016. Gutta storkoste seg og det tror jeg også de voksne også gjorde.

De voksne stilte sporty opp i kamp mot unga 18. juni som en del av sommerferieavslutning. Og det var ikke bare unga som synes dette var gøy.

Vi liker å spille cuper, og meldte oss også på Sartor Cup i Straume Idrettspark som ble avholdt 12. september.

Sesongen ble avsluttet i slutten av oktober med Spekkhogger Cup på Skogsvåg stadion. I et fryktelig vær, og med blandete resultater ga likevel spillerne alt.

Innimellom alle cupene har vi også spilt seriekamper, hvor en tur til Rong alltid er en av årets høydepunkt.


Vi trener to ganger i uken på Skogsvåg Stadion, noe vi vil forsette med i hvertfall ut november måned. I vinter forsøker vi å finne tid til innendørs trening.


Mvh.

John Ivar Halvorsen

Stolt trener Gutter 2007


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.