Kiwi-cup barn: Kampoppsett og informasjon

Postet av Skogsvåg IL den 12. Feb 2016


http://www.profixio.com/matches/kiwicupbarn20162/k

Vi har dessverre sett oss nødt i å redusere kamptidene for de aller minste (G/J09) fra 18 min til 15 min for å få med alle klassene. Vi beklager dette meget sterkt, men håper dere har forståelse for dette. Det blir uansett mye god fotball fra den fronten!

Cupen er stappfull, og det er vanskelig å gjøre de store endringene siden cupen er så liten og siden den kun foregår på en bane i Sundhallen. Vi har også prøvd å få så tett kampprogram for hvert enkelt lag, men det er ikke alltid like lett da gruppene har ulik størrelse. Ingen lag har over 220 minutt på anlegget (unntatt enkelte Skogsvåg-lag).

Minner alle på om at cupen foregår inne på håndballdekke, så det må benyttes innesko.

Det vil også være publikumsbetaling for de over 18 år på 50 kr. Dette foregår oppe på tribunen, trenere går gratis.

Vi har dessverre ikke kortterminaler, så cash is king. Skulle noen mot formodning glemme dette så finnes det uttak av kontanter på Sund Senter ca. 1 km før Sundhallen.

Registrering av spillere skjer ved oppmøte. Sekretariatet finner man da man kommer inn i hallen. Her får en utdelt spillerskjema som vi trenger utfylt med fornavn, evt. etternavn med flere spillere med lik fornavn. Premieutdeling for lagene foregår i foajéen rett etter siste kamp.

Er det lag som vil endre på premieutdelingstiden av ulike årsaker, er det bare å kontakte sekretariatet. Lister på tider vil henge i hallen.

Du finner oss her.

Vil med dette ønske alle hjertelig velkommen på Cup 20. og 21. februar hos oss i Skogsvåg IL.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.