Bergen keeperskole kommer igjen!

Postet av Skogsvåg IL den 8. Jul 2016

Bergen keeperskole kommer tilbake til Skogsvåg Stadion for en ny helg med god trening, for den neste generasjons keepere. Igjen håper vi på fint vær og flotte forhold når gode keepertrenere kommer til oss 27. og 28. august.
Forrige gang keeperskolen gjestet Skogsvåg, var det mange påmeldte og mye talent som lekte og trente på banen. Bergen Keeperskole tok denne gang kontakt med Skogsvåg om å få arrangere igjen hos oss, noe vi setter pris på. Dette tyder bare på at Skogsvåg Stadion er en Stadion folk ønsker å komme til.

27. og 28. august, fra kl. 09.00 - 13.00!Påmeldingslink


Utdrag fra Bergen keeperskole

"På våre 2 dagers keeperskoler ønsker vi velkommen alt fra de yngste som for første gang møter en «proff» keepertrening, gjerne i en alder av 8-9 år, hvor det å stå i mål er noe spennende å se nærmere på.Eller de som er eldre og litt nysgjerrige på keeper-rollen eller som et par ganger i året er innom keeperskoler og syntes det inspirerende og motiverende for å fortsette som keeper.
Mange av "proffene" våre har startet med å delta på våre 2 dagers keeperskoler, og så tatt steget videre i pyramiden.

Vi legger inn en liten pause rundt kl 11.00. Deltakerne tar med litt mat og drikke til denne pausen
Deltakerne må ta med egen ball og drikke til treningen.


Under hele skolen vil vi ha salg av diverse keeperutstyr fra REUSCH og DIADORA; keeperhansker, keeperdrakter og annet viktig utstyr som keeper trenger.

Vi deler opp deltakerne i grupper, som som får hver sin trener. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder. Så de yngste og eldste trener i hver sine grupper. Denne treneren følger gruppen begge dager.
I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 4-5 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som:

  • GREP
  • FALLTEKNIKK
  • FORFLYTNING-SKUDD
  • EN MOT EN
  • DISTRIBUSJON
  • og litt FELTARBEID.

Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.


Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene. Og mange av dem deltar på flere skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper. Og våre ukentlige tilbud kan da være neste steg i karrieren.Påmelding til keeperskolene gjøres her
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.