Maling fullført

Postet av Skogsvåg IL den 4. Mai 2020


I desse tider er det vanskelig å arrangere dugnader, men likevel har enkeltpersoner fått litt framgang i klubbhuset. To strøk maling er kommet på veggene, og nå er det bare gulv og lister som skal til for at klubbhuset kan innredes.

Vi vil takke Lønningen & Nilsen Malerfirma As for gratis maling og for flott arbeid med sparkling og takmaling.Klubbhuset nærmar seg ferdig

Postet av Skogsvåg IL den 24. Feb 2020

Klubbhuset nermar seg endelig ferdig! Her finn du bilete av framgangen i prosjektet. I løpet av våren/tidlig sommar, satsar vi på å kunne invitera til bruk og åpning av klubbhuset.Dette kjem til å bli ein plass der alle både i kommunen og tilreisande skal kunne få dra nytte av.

Ein stor og flott terrasse der ein skal kunne følge med på kamp og nyte sola.

Inngang til garderober, kiosk og utstyrsbod. Her er det no eit område med terrasse med tak kor ein kan stå tørt på våre mange regndager.

Eine toalettet oppe.

Gang oppe ved inngangsdøra er nesten ferdig plata.

HC-toalett oppe.Kontoret oppe er ferdig plata.

Kjøkkenet oppe er siste rom som vil bli ferdig. Det kjem til å bli eit stort og velutstyrt kjøkken som kjem til å komme godt med på større arrangement.

Oppholdsrommet kjem til å huse trenarkurs, møter, samling for laga i klubben m.m. Det vil også bli muligheiter for leige av overetasjen til f. eks. konfirmasjonar, barneselskap m.m.

Oppholdsrommet har utgang til stor terrasse mot bana. 

Sofakroken kjem nok til å bli ein hit blandt brukarne av huset. Her skal ein kunne slappe av med tv-titting og FIFA.

Toalettet nede skal kunne stå ope til alle tider.

Tre like garderober nede.

Platå for inngang oppe. Det vil komme ei trapp og ein rampe mot der bilde blei tatt.

Nede er utstyrsrommet allerede tatt i bruk. Kvart fotballag har kvart sitt skap.

Kiosken nede er mindre enn før. Det er no ein intim kiosk som skal være enkel å håndtere for dei som skal stå der.

Dusjfasiliteter i alle garderober.
Første penselstrøk med maling

Postet av Skogsvåg IL den 7. Mai 2018


Første penselstrøk med maling ble tatt på søndag, og vi håper flere vil hjelpe til utover i uken.

Vi vil takke til alle de som møtte opp på dugnad på lørdag. Det ble gjort mye, men er en del igjen. Vi så at dette kanskje ikke var den rette helgen for dugnad, med konfirmasjoner og mye annet på plakaten. Fortvil ikke, vi vil prøve oss på en stordugnad på et senere tidspunkt når det passer bedre for flere.

Stilaset på klubbhuset har Telle vært sille å la stå en uke ekstra. Vi kan dermed benytte anledningen til å få malt klubbhuset.

Maling og koster er tilgjenglig for alle som ønsker å bidra. Det er meldt fint vær denne uken, så vi håper meldingen slår til. Huset blir altagrå med hvite lister.

Ta kontakt på 98469915 (Kent) dersom noen lurer på noe rundt malingsarbeidet.

Snart tett hus

Postet av Skogsvåg IL den 23. Apr 2018Taket på klubbhuset er nesten ferdig etter intens arbeid av Blikkenslager Vidar Haugjord. I løpet av neste uke vil resten av kledningen komme på og Telle vil gjøre seg ferdig med arbeidet sitt. Da har vi et tett hus. Kjempebra innsats fra alle involverte i byggingen av klubbhuset.
Kranselag og fantastisk pengegåve

Postet av Skogsvåg IL den 17. Apr 2018


Mandag, 16. april var det kranselag for det nye klubbhuset vårt. Representert på kranselaget var styret i Skogsvåg IL, Sparebanken Vest, Nordbohus Telle og Sund kommune. I den anledning delte Sparebanken Vest ut ein flott sjekk som kjem veldig godt med til innredning av klubbhuset.

Vi vil takke både Sparebanken Vest for den flotte sjekken, men også for å vere ein så god sponsor for klubben.

Vi må også takke Nordbohus B. Telle Trearbeid for det flotte huset som kommer opp, men også for det gode og lange samarbeidet.

Til slutt må vi takke Sund Kommune for pengegåva vi fekk tidlegare i år, som vil gjere det lettare for oss å ferdiggjere klubbhuset med minst mogleg gjeld.


Leiar i SIL, Anita Garlid Johannessen saman med representantar frå Sparebanken Vest.

Tusen takk til Rema 1000 Skogsvåg for deilig kake!

Vi fekk ein flott sjekk av Sparebanken Vest som kjem veldig godt med til innredning av det nye klubbhuset.