Bli med på friidrett!

Postet av Skogsvåg IL den 27. Aug 2020


Skogsvåg IL startar opp igjen med friidrettstrening! 

Treningane er for barn i alderen 6–10 år, og vil føregå lørdagar frå kl. 11–12. Oppstart 19. september. 

Trenarar er Kenneth Sangolt og Kristina Førde. 

Send påmelding på SMS til 930 94 758 (navn og alder). 

Velkomen!
Maling fullført

Postet av Skogsvåg IL den 4. Mai 2020


I desse tider er det vanskelig å arrangere dugnader, men likevel har enkeltpersoner fått litt framgang i klubbhuset. To strøk maling er kommet på veggene, og nå er det bare gulv og lister som skal til for at klubbhuset kan innredes.

Vi vil takke Lønningen & Nilsen Malerfirma As for gratis maling og for flott arbeid med sparkling og takmaling.Støtt Skogsvåg IL – bestill billig strøm!

Postet av Skogsvåg IL den 21. Apr 2020

Nå kan Skogsvåg IL få penger fra NorgesEnergi rett i klubbkassa - og du kan gjøre beløpet større 🙂 For hver av våre supportere som velger NorgesEnergi som strømleverandør, vil vi motta 400 kroner det første året. Deretter vil vi motta 200 kroner hvert år så lenge de er kunde hos NorgesEnergi. 

Dette vil være med på å hjelpe oss mot nytt kunstgressdekke, noe alle i klubben vil ha glede av. Her kan alle verves. Mor og far, bestefar og bestemor, tante og onkel 

Du kan bestille Gul supporterstrøm fra NorgesEnergi (lenke: www.norgesenergi.no/supporterstroml) - en billig strømavtale som ikke koster deg noe ekstra men som gir Skogsvåg IL ekstra penger hvert år!
Bestill utstyr i ny nettbutikk!

Postet av Skogsvåg IL den 3. Apr 2020

Du kan no bestille klede og utstyr i eigen nettbutikk hos Torshov Sport! Utstyret blir levert heim til deg eller på utleveringsstad (butikk/post).

Klikk her for å komme til nettbutikken. 

Alle Skogsvåg sine medlemmer får 15% rabatt på klubbkolleksjonen. 


Bruk rabattkoden TTKLUBB for å få 15 % på løpeprodukter på nett.Du kan også besøke Torshov Sport i Valkendorfsgate 5, på Tårnplass i Bergen sentrum.
Min idrett

Postet av Skogsvåg IL den 20. Mar 2020

Min idrett er din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettssystemer.

Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, forelder, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne eller barns opplysninger, melde deg på konkurranser og kurs, samt betale lisens, påmeldinger, og betalingskrav fra ditt idrettslag.

I Min idrett kan du:

Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter, e-post osv.)
Se hvilke medlemskap, verv og kompetanse som er registrert på deg.

Slik lager du en ny bruker. NB! Det første de sier i filmen er feil. Hvis du ikke har laget en bruker i Min idrett tidligere, så må du lage en ny bruker


Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien samlet.

Hva er inkludert?

Tilgang til Min idrett og alle funksjoner basert på dine og/eller dine barns medlemsskap.

Hva koster dette?

Min idrett er gratis for alle.
Årsmøte

Postet av Skogsvåg IL den 18. Mar 2020Slik situasjonen er nå med begrensninger på hvordan vi møtes og hvor mange som kan møtes, så blir det en utfordring å gjennomføre årsmøte på samme måte som vi har gjort tidligere år. Dette setter også begrensinger for gjennomføring av et enkelt styremøte.

Styret i Skogsvåg IL gjennomførte i går styremøte som en videokonferanse. Det fungerte greit, og vi ønsker å gjennomføre årsmøtet på samme måte. Hvilken løsning vi skal bruke må vi komme tilbake til, men gårsdagens styremøte gjennomførte vi på Messenger.

For at dette skal være gjennomførbart så har NIF gitt en åpning for forhåndspåmelding til årsmøte.

Situasjonen nå gjør det nødvendig for forsvarlig gjennomføring av arrangementet å vite hvor mange som møter på forhånd. Dersom årsmøtet skal avholdes digitalt kan det også være behov for å avkreve forhåndspåmelding. 

De som ønsker å delta på årsmøte i år må derfor melde seg på forhånd. Vi lager et arrangement på Facebook-siden vår hvor det blir mulighet til å melde seg på. I tillegg kan det meldes på ved å sende mail til skogsvag@online.no

For ordens skyld, så er årsmøtet planlagt 29. mars kl. 18.00.
Corona / Covid-19

Postet av Skogsvåg IL den 12. Mar 2020


Styret i Skogsvåg IL har fulgt utviklingen i den pågående pandemien. I går gikk vi ut med oppfordring om å bruke egen drikkeflaske, unngå håndhilsing og ha god hygiene. I dag må vi eskalere tiltakene ytterligere.

Vi er nødt til å sette all aktivitet på pause inn til videre. Norges Fotballforbund ber om at all breddefotball opphører ut april. Dette stiller vi oss lojalt bak. Styret vil også stoppe annen fysisk aktivitet som ikke er organisert under NFF. Dette er for å begrense smittefaren, og vi håper alle har forståelse for dette.

Styre kommer tilbake med mer informasjon etterhvert som det kommer endringer.
Klubbhuset nærmar seg ferdig

Postet av Skogsvåg IL den 24. Feb 2020

Klubbhuset nermar seg endelig ferdig! Her finn du bilete av framgangen i prosjektet. I løpet av våren/tidlig sommar, satsar vi på å kunne invitera til bruk og åpning av klubbhuset.Dette kjem til å bli ein plass der alle både i kommunen og tilreisande skal kunne få dra nytte av.

Ein stor og flott terrasse der ein skal kunne følge med på kamp og nyte sola.

Inngang til garderober, kiosk og utstyrsbod. Her er det no eit område med terrasse med tak kor ein kan stå tørt på våre mange regndager.

Eine toalettet oppe.

Gang oppe ved inngangsdøra er nesten ferdig plata.

HC-toalett oppe.Kontoret oppe er ferdig plata.

Kjøkkenet oppe er siste rom som vil bli ferdig. Det kjem til å bli eit stort og velutstyrt kjøkken som kjem til å komme godt med på større arrangement.

Oppholdsrommet kjem til å huse trenarkurs, møter, samling for laga i klubben m.m. Det vil også bli muligheiter for leige av overetasjen til f. eks. konfirmasjonar, barneselskap m.m.

Oppholdsrommet har utgang til stor terrasse mot bana. 

Sofakroken kjem nok til å bli ein hit blandt brukarne av huset. Her skal ein kunne slappe av med tv-titting og FIFA.

Toalettet nede skal kunne stå ope til alle tider.

Tre like garderober nede.

Platå for inngang oppe. Det vil komme ei trapp og ein rampe mot der bilde blei tatt.

Nede er utstyrsrommet allerede tatt i bruk. Kvart fotballag har kvart sitt skap.

Kiosken nede er mindre enn før. Det er no ein intim kiosk som skal være enkel å håndtere for dei som skal stå der.

Dusjfasiliteter i alle garderober.
Besøk av Sandviken-spelaren, Mathilde Sangolt

Postet av Skogsvåg IL den 6. Feb 2020

På søndag fekk Skogsvåg jenter 09/10 besøk av Sandviken-spelar Mathilde Sangolt på innetrening i Sundhallen.

Mathilde spelte på Skogsvåg då ho var lita. Etter det spelte ho mange år på Sotra, men denne sesongen skal ho spele i Toppserien for Sandviken!

Mathilde gjennomførte nokre øvelser saman med jentene som ho også bruker i sin treningskvardag i Sandviken. Det var kjekt for jentene å få prøve ut litt nye øvelser saman med henne.
Lyst å spele volleyball?

Postet av Skogsvåg IL den 12. Jan 2020

Er du jente mellom 10-13 år og har lyst å spele volleyball, så starter eg opp med ei gruppe i Spildahallen. 

Trening onsdagar klokka 18–19.

Påmelding til Susanne Glesnes på tlf. 990 05 705.