Støtt Kaja til futsal EM

Postet av Skogsvåg IL den 29. Nov 2017

Hjelp Kaja Haugen og futsallandslaget til EM i Spania!


Tidligere Skogsvåg spiller Kaja Haugen er historisk da det er første gang Norge stiller til EM i futsal for damer. 

Les mer om prosjektet og vær med å støtt opp om deres tur til Spania i linken.

https://www.ibelieveinyou.no/ibiy-no/src/#!/projectdetail/7386/norges-forste-kvinnelandslag-i-futsal-skal-til-em


Fremgang klubbhus

Postet av Skogsvåg IL den 28. Nov 2017

Man skulle tenke seg nå at deler av klubbhuset var ferdig. Men man ser fortsatt ingenting når man er oppom banen. Dette er grunnen!


På forrige styremøte var alle i styret enige om å utvide klubbhuset. Over den tredje garderoben var det opprinnelig skissert inn terrasse, nå har styret vedtatt at dette også skal bli klubblokale. Dvs. at selve klubblokalet (kjøkken, toalett, gang, kontor og arkiv utelatt) blir over 100 kvadrat.

Telle er allerede ferdig med elementene til førsteetasje, men velger å vente med å sette dette opp før alt av det administrative er gjennomført på endringen av andre etasje. Første etasje vil være oppe å stå til jul, så kommer det an på kor lang tid det administrative på andre etasje tar før dette er oppe og står.

Det som allerede er gjennomført er store deler av utrydding av utstyr fra det gamle ballhuset. Til helgen vil dette være ferdig og klart til å kunne rives. 
Fotballfesten 2017

Postet av Skogsvåg IL den 25. Nov 2017


4. november var det duka for årets fotballfest på ungdomshuset i Skogsvåg. Det blei ein kjekk, tradisjonsrik fest med mange kjekke fotballspelarar, trenarar og foreldre. I år blei det servert pizza, og så var det go-fotenkonkurranse og diskotek som mange år tidligare.

Nesten alle laga var representerte, og under kan du sjå bilde av alle saman. Trenarane fekk røykelaks, og Kent gjorde ein god jobb som konferansier. Takk for ein fin fotballsesong!


Mix 2011.


Gutar 2010.


Jenter 2009/2010.


Gutar 2009.


Gutar 2008.


Jenter 2008.


Gutar 2007.


Gutar 2006.

Planar for Skogsvåg stadion og området rundt

Postet av Skogsvåg IL den 16. Nov 2017

Idrettslaget har i mange år arbeidd med planar for utvikling av Skogsvåg Stadion og området rundt.


Vi har presentert våre planar for Sund Idrettsråd, og dei stiller seg bak planane våre og gir si sterke anbefaling til Sund Kommune om å få dei gjennomført.

I desse planane er blant anna nytt klubbhuset inkludert, og bygginga av det er jo allereie godt i gang. Vi reknar med å begynne å reise bygget i neste veke.

Den nye storkommunen

Ambisjonane frå idrettsrådet i den nye storkommunen på Sotra er klare:

«Dei største anlegga/idrettsparkar bør vere på Straume, Ågotnes, Skogsvåg og Rong, og her må ein verte einige om kva som skal vere på dei ulike stadane. Vi treng til dømes ikkje fleire store friidrettsanlegg i den nye kommunen, eit kan vere nok»

Idrettsrådet i Sund Kommune kjem med ein sterk anbefaling til Sund Kommune om at Skogsvåg ILs visjon blir løfta fram inn i vår nye kommune.

Byggeplan

Det er planlagt fire byggetrinn.

Byggetrinn 1

Utvikle gbnr. 47/50 og gbnr. 50/7 sør-vest for eksisterande friidretts- og fotballområde til nye treningsområder, parkering og vegareal.

Byggetrinnet inkluderer også utviding av eksisterande løpebane frå seks til åtte baner, samt tribuneanlegg vest for eksisterande friidretts- og ballarena og nytt klubbhus.

Det nye klubbhuset er under bygging.


Byggetrinn 2

Byggetrinn 2 går ut på å planere ut området gbnr. 50/4, 211 for å tilrettelegge for svømmearena og parkeringsplass, etablere T-kryss og fortau vis a vis eksisterande parkeringsplass til Sotra videregående skule avd. Sund. Parkeringsanlegget kan utviklast i takt med behovet.

All planering av bnr. 4 og 211 bør gjerast i byggetrinn 2 for å unngå fremtidige tyngre entreprenørarbeid og ulemper dette vil medføre for bruk, støy, sikkerhet og drift av området.

Slik ser området ut i dag.

Området ferdig utbygd.


Byggetrinn 3

Utvikling av innendørs fotballarena nord-aust på bnr. 4 og 211, med tilhørande infrastruktur.Byggetrinn 4

Utvikling av innandørs friidrettsarena sør-vest på bnr. 4, med tilhørande infrastruktur.

Utvikling av symjehall med 25 m lengde. Det planleggast også med fire meter dybde for å tillate ti meters stupetårn. Det er også planlagt eit lite barnebasseng med 0,7 m dybde.


Symjehall.


Ønska idrettsanlegg.


Turløype

Parallelt med utviklinga av eit nytt idrettsanlegg, ser vi på å lage ei løype frå idrettsanlegget og til Skoge/Skogsskiftet.

Målet med dette er å gi mulighet for ei turløype rundt Skogsvatnet som kan benyttast av alle til tur og rekreasjon. Løypa kan brukast så vel for gåande som for syklande.

Løypa skal leggast mest mulig skånsomt inn i det naturlege terrenget, men noko entreprenørarbeid må beregnast for å få heile turløypa i fornuftig stand.

I dette prosjektet ønskar vi å bruke overskuddsmassene frå byggetrinn 2. Dette gjer at overskuddsmassene ikkje treng å transporterast så langt. Dette meiner vi er ein god synergieffekt.


Grå strek viser turløypa rundt Skogsvatnet.


Løypa oppretthaldar eksisterande badeplass, men legger også til rette for fleire naturlege pause- og utkikspunkt langs løypa. Det er fleire inngangsmuligheter langs løypa.

Løypa vil gi ein alternativ gangveg mellom Skogsskiftet og skule- og idrettsanlegget.
Velkomen på fotballfest!

Postet av Skogsvåg IL den 18. Okt 2017

Vi inviterer til fotballfest for alle lag i barnefotballen (6–12 år), lørdag 4. november i Vaagheim. 

Tradisjonen tro blir det først mat og drikke til alle saman, og deretter go´foten-konkurranse. Vi deler så ut premie til alle som har spelt fotball eller vore trenar denne sesongen, og premier til vinnarane av go´foten-konkurransen. Til slutt avsluttar vi med diskotek og god dansemusikk.

Festen går føre seg i Skogsvåg Ungdomshus, Vaagheim som ligger rett nedanfor Skogsvåg Stadion. Kjør forbi innkjørselen til bana og skulen, og så vidare mot Sangolt og Klokkarvik.

Vi er glade for alle voksne som vil hjelpe til med bakst og med å gjere klart og å rydde opp igjen etterpå. Foreldrekontaktane sørger for at det er representantar for kvart lag med både før, under og etter festen. Vi prøver å ordne det slik at dei som bidrar med bakst ikkje treng vere med å hjelpe til.

Håpar alle vil komme!
Ekstra trening Lørdag!

Postet av Skogsvåg IL den 6. Okt 2017

Lørdag kl. 12.00-14.30, blir det ny ekstra trening for de som ønsker dette, på Skogsvåg Stadion. Et opplegg som vil gå gjennom vinteren. Husk matpakke!Første trening hadde vi for to uker siden. Da var det øving på teknikkmerket og minimerket. Sund og Skogsvåg har inngått en avtale der Skogsvåg kjører merkedag på våren og Sund på høsten. På lørdag fortsetter øvingen på desse merkene. Deltakene blir delt opp i grupper, og vi ønker flere med på treningen. Noen motiverte trenere stiller opp og kjører igjennom opplegget.

Så spør din/dine om de ønsker å delta! 

Dette opplegget er for alle fotballunger uavhengig om de spiller på Sund, Telavåg, Sotra og Skogsvåg. Alle er velkommen!!!

Vi sjåast på lørdag 😉
Volleyball

Postet av Skogsvåg IL den 27. Sep 2017

Går du i 7.,8. eller 9. klasse og har lyst å spille volleyball? Da har vi et tilbud til deg i Skogsvåg IL.


Treningstider:

Onsdager kl 17-18:00 i Strandahallen, for både gutter og jenter


Vi trenger flere lagkamerater så det er bare å møte opp, om du har lyst å prøve.
Sartor mot Skogsvåg 3-3 (0-1)

Postet av Skogsvåg IL den 16. Sep 2017


 Ein solfylt og "altfor" varm Straume idrettspark. Ein viktig kamp for begge lag.

Første omg.

Vi skulle stå høgt og stressa dei. Samme kampplan hadde Sartor også såg det ut som. Dette gav store rom på midten og på kantane. Vi er i føringen og skaper noen sjannser.

Etter ca. 8 min får me ein corner som vi trykker bra til i, og ballen faller ned i beina på Thomas som klemmer til. Ballen suser rett i nota. Dette er Thomas sitt første mål for Skogsvåg!

Vi forsetter, men klarer ikkje skape dei store sjansene.

Lagene tar pause.

Andre omg.

I andre omgang skjer det mykje. Vi styrer i starten av denne omgangen og, men etter ca. 7 min så tar Sartor meir over.

1-1-målet kommer etter at ein Sartor-spiss går hardt og kun i rygg/nakken til Sander som faller, og Sartor skårer. Dette var eit soleklart frispark som dommer ikkje tar. Det verste er at dommern ikkje ser at Sander sliter og vil sette i gang spillet igjen.

1-2 kommer etter at vi spiller på venstre side. Knut vender fint heilt over til Sondre som legger fint inn til Øyvind som stupheader ballen i mål.

2-2: Sartor-spiss ligger 5-7 m offside pg setter den iskaldt i mål.

3-2: Men spissen kommer aleine mot Kent og setter den mål.

3-3: spill på høgrekant som Benjamin legger inn. Litt klabb og babb før Øyvind pirker den i mål.

Vi har ein til i mål som er heilt "ani" nota, men dommer dømmer ikkje mål.


Alt i alt ein bra kamp av oss som vi føler at vi burde vunne. Men sånn er det med motgang.

No er det 14 dager til neste kamp grunnet sykkel VM.

God helg.
Aller første treerturnering

Postet av Skogsvåg IL den 16. Sep 2017

I dag var det endelig vår tur til å ha Mix 2010 mini-turnering.

Mix 2010-klassen spelar ikkje vanleg serie slik som alle dei andre laga våre, men deltar på mini-turneringar i helgene kor det blir spelt fleire kampar same dag. Turneringane blir halde hos dei ulike klubbane på Sotra.

Laga spelar tre mot tre på baner på 10 x 15 meter og på mål som er kun éin meter breie. Denne spelforma for 6–7-åringane er vedtatt av NFF. Dette skriver NFF om kvifor 3-arfotball er innført for dei aller yngste:

Vi spiller treerfotball i denne aldersgruppen fordi denne spillformen er bedre tilpasset spillernes modenhet – både i hodet og i beina. I treerfotballen er man alltid involvert fordi ballen aldri er så langt unna at man mister kontakten med spillet. Spillerne i denne aldersgruppen vil føle seg mer delaktig og oftere oppleve mestring i treerfotball sammenlignet med femmerfotball. Gjennom mer ballkontakt og hyppigere mestringsopplevelse blir aktiviteten morsommere og mer utviklende for barna.

Vi var kjempeheldige med været, alt gjekk knirkefritt og det blei spelt mykje gøy fotball på dei fem små banene. Totalt 30 lag frå heile Sotra og Øygarden deltok på turneringa. I kiosken hadde vi to flinke kioskjenter, og vi hadde med oss fem dyktige dommarar som dømte kampar tre timar i strekk.

Vi må spesielt gi ein stor takk til Sund SK for lån av baner!

Last gjerne opp dine bilder frå dagen her.Sartor Cup 2017

Postet av Skogsvåg IL den 9. Sep 2017

Rangers G2008

Skogsvåg Rangers 2008 før kamp mot Bjarg.


Lions og Stars G2009

Lions og Stars gjennomførte en bunnsolid cup med 6/6 seiere. Det ble noen spennende kamper mot gode motstandere, og mye annet gøy som konkurranser og hoppeslott. Og når det i tillegg ikke regner så er jo det ekstra kjekt. Vi sees til neste år!!


Send gjerne inn bilder frå cupen her.
Klubbhus – Veien videre

Postet av Skogsvåg IL den 5. Sep 2017

For de som har vært innom Skogsvåg Stadion i det siste, har sett at det ikke har skjedd mye med bygging av klubbhus. Dette er heldigvis på bedringens vei. 


I det siste har det gått i å vente på godkjenning av endring på klubbhuset fra to til tre garderober. Kommunen sendte i august ut godkjenning og vi har da gått grundig gjennom hvilket firma som skal stå for tømrerarbeidet. Vi har gått for Telle som lager element hos seg, som senere flyttes til Skogsvåg Stadion og monteres. Kontrakten ble underskrevet tidligere i uken, og arbeidet settes i gang nesten umiddelbart. Dette anslås å ta fra 5–10 uker. 

Det gamle ballhuset rives, før elementene settes opp. Da elementer er satt opp og tak er på plass, vil det bli en del dugnadsarbeid. Innearbeidet, særlig i andre etasje, vil bli gjort på dugnad. Med god dugnadsånd kan vi få et funksjonelt klubbhus tidlig neste år. Så vi håper folket er klare til å bidra! Informasjon om dette kommer senere.

Når klubbhuset står klart, ønsker vi at dette skal være et klubbhus som er åpent for alle, så mye som mulig. Fotball på skjerm, samlingsted for barn, ungdom og de voksne – rett og slett en plass man kan «henge», både før trening, etter trening og ellers! Det vil også bli mulighet for leie av klubbhus til private arrangement. For klubbens lag vil det være et flott samlingssted for sosiale arrangement og ulike avslutniningsarrangement.

Vi håper det nye klubbhuset vil hjelpe på det å bygge god klubbkultur!  
Mix 2011: Lagspel og lek på trening

Postet av Skogsvåg IL den 31. Aug 2017


Skogsvåg Mix 2011 har trent sammen siden februar i år. Vi er fleire foreldre som deltar på trening, Cindy, Janne og Roger, men andre er også med og hjelper til dersom det trengs. Antall spelarar på trening varierer mellom 8-13, og etter skulestart er det begynt enda fleire på laget.

Treninga startar med oppvarming, og etterpå trener dei på pasning–mottak. Dei øver også på å skyte på mål og på å vere keeper. Noko som vi bruker mykje tid på er å trene på å spele på lag, samarbeid og pasningar i laget. Vi ser stor forskjell på dei første treningane til no. Jentene og guttane konsentrerer seg bedre om det som skjer, samarbeider bra og hjelper kvarandre i spelet.

På siste trening før sommarferien avslutta vi treninga med kake som Janne hadde bakt. Det synes alle var kjekt.

Vi synes det er viktig at jentene og guttane har det kjekt når dei spelar fotball, og vi avslutter gjerne med ein lek.

Alle nye fotballspelarar er velkomen på trening med oss. Vi trenar kvar tirsdag kl. 17.30–18.30.
Vil du begynne på fotball?

Postet av Skogsvåg IL den 29. Aug 2017

Skogsvåg Idrettslag har lag for både jenter og gutar i barneskulealder. Under finner du treningstider for laga våre. Vi har alltid bruk for nye spelarar! Møt opp på trening eller ta kontakt med trenar for spørsmål.


Mix 2011

Treningstid:
Tirsdag 17.30–18.30
Kontaktperson:
Cindy Fjeldberg Bjørkmann (926 34 088)

Jenter 2009/2010

Treningstid:
Torsdag 17.30–18.30
Kontaktperson:
Roger Skyttermoen (905 04 058)

Gutar 2010

Treningstid:
Tirsdag 17.00–18.30
Kontaktperson:
Tore Andre Jensen (930 89 903)

Gutar 2009

Treningstid:
Mandag og onsdag 17.00–18.30
Kontaktpersonar:
Frank Anderson  (979 68 070)
Tommy Heggøy (947 93 783)

Jenter 2008

Treningstid:
Mandag og onsdag 17.00–18.30
Kontaktperson:
Stian Trellevik (957 21 070)

Gutar 2008

Treningstid:
Tirsdag og torsdag 17.00–18.30
Kontaktperson:
Torbjørn Ellertsen (466 13 789)

Gutar 2007

Treningstid:
Mandag og tirsdag  18.30–20.00
Torsdag17.00–18.30
Kontaktpersonar:
John Ivar Halvorsen (970 46 895)
Rune Stikholmen     (971 21 370)

Jenter 2006/2007

Treningstid:
Mandag og torsdag 17.00–18.30
Kontaktperson:
Jannicke Høyland (907 88 598)

Gutar 2006

Treningstid:
Tirsdag og torsdag 18.30–20.00
Kontaktperson:
Jan Erik Bergfjord   (469 60 196)

Jenter 2005

Treningstid:
Man., ons., tors. 18.30–20.00
Kontaktperson:
Johnny Asphaug (911 37 444)

Ekstra oppmerksomhet for Fair Play-handling

Postet av Skogsvåg IL den 21. Aug 2017

Fair Play handler ifølge NFF om «overordnede verdier, om respekt for andre mennesker og om å forsterke vennskap.» Vidare skriv NFF «Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen.»


Det var nemleg utanfor bana det blei lagt merke til ei flott Fair Play-handling av ein Skogsvåg-spelarar. Laurdag spela samarbeidslaget Sund/Skogsvåg J17 mot Bergen Nord. Kvelden etter fekk vi denne e-posten frå motstandarlaget:


Vi var på besøk hos dere i går, og spilte 7’er kamp med vårt J17 lag. I kampens hete oppstår noe som vi opplever som en duell litt i grenseland, med den følge at vår spiller går av banen med store smerter i foten. Det gikk etterhvert bra med henne, og hun er klar for kamp igjen i dag. Men, nå er det ikke det som er poenget her.
I dag fikk jeg en opplevelse som jeg aldri har fått i løpet av mange mange år i fotballen. Det tikket inn en SMS på telefonen min. Ble veldig overrasket over det som stod der.
Der stod som følger: «Hei, lurer på om det går fint med hun som ble skadd på kampen på lørdag. Håper det går bra med hun, og at skaden ikkje var alvorlig. Med vennlig hilsen Guro Øvretveit». Nå kjenner ikke jeg deres spillere, men jeg antar at Guro Øvretveit er den spilleren som var involvert i duellen, som førte til skade.
Vil da skryte litt av vedkommende spiller. I løpet av året er vi ute for mange situasjoner, som fører til små og store skader, både på egne og motstanders spillere. Det står STOR respekt av at hun faktisk bryr seg nok til å sende denne meldingen, for å høre hvordan det går. Det er et eksempel til etterfølgelse, og vi kommer til å bruke dette som et godt eksempel på FAIR PLAY innad i gruppen/klubben vår.
Jeg har naturligvis svart på meldingen, og takket for at hun bryr seg. Håper at dere som klubb også vil «påskjønne» spilleren, på en eller annen måte. Sånne spillere skal vi ta vare på! Ønsker dere lykke til med resten av sesongen!

Vi synes dette var fantastisk flott gjort av Guro, og vi synes det var heilt på sin plass å gi ho ein liten oppmerksomhet på for å vise at slike handlingar blir verdsatt.


Guro fekk eit gavekort på på fot- og lårmasasje hos Marianns hud- og naturterapi, noko som bør komme godt med på stive fotballmuskler.


Slike holdningar som Guro viste, skaper gode forbilder og setter gode eksempel både i ungdomsfotballen og nedover i barnefotballen. Vi er stolte av å ha slike spelarar i klubben vår!
United og Gunners på Brann Cup

Postet av Skogsvåg IL den 21. Aug 2017

Gutter 10 år deltok på Brann Cup i helgen med to lag.Tidvis dårlig vær satte ikke noen demper på innsatsen på og utenfor banen. Noen rakk sågar å treffe Brann-spillerne før de forsvant i bussen til Stavanger.

Gutta har spilt sammen i fire år og det er flott å se hvilken fin utvikling gutta har hatt og fint lagspill de får til.


- John Ivar Halvorsen

Skogsvåg Gunners G10 var med på Brann Cup 2017. Vi hadde fire kamper i godt vær 😀

Vi jobbet og stod på i alle kamper, og når vi talte opp stod vi igjen med ein seier, ein uavgjort og to tap. 

Cupens høydare var nok å få gå ut spillertunellen og ut på Brann Stadion til stor jubel fra tilskuerne!


- Rune Stikholmen


Deilig og fortjent seier

Postet av Skogsvåg IL den 17. Jun 2017

Halvard fekk endelig det etterlengta målet sitt, og Øyvind scora to mål mot Nordre Holsnøy.


Skogsvåg vs Nordre Holsnøy IL 4-2 (1-0)

Kamp: ⚄ Egentlig spel mot eitt mål i 80 min.
Dommer: ⚃ Dommaren gjorde mykje bra. Blåste litt lettere i tutten sin på tampen. God kontroll.
Ein deilig og fortjent seier..


Første omgang

Vi hadde bestemt oss for å ligge litt lavt og bruke lynvingene våre. Nordre Holsnøy begynner med avspark og setter den langt fram på bana. Dette var det nærmaste dei kom mål i første omgang.
Vi styrer kampen og er tålmodige når dei triller ball på egen halvdel. Vi har nokon «farligheter». På ca. 40 min gir ein Nordre Holsnøy-back Øyvind ein gavepakke. Han er iskald aleine med keeper: 1-0.
Lagene går til pause..

Andre omgang

Andre omgang er mykje lik som den første, og vi styrer og vil mest. Vi kommer til mange avslutninger og får en del cornerar.

På ca. 60 min, etter eit godt angrep, får Kjetil med seg ballen inn i 16-meteren og ned mot dødlinja. Han setter den 45 grader ut til Ingvar som breisider den i mål.
70 min: Øyvind kommer gjennom og setter den kontant i nota.
75 min: Halvard får endelig målet sitt som han har lengta etter.
83 min: Nordre Holsnøy får straffe, noko som såg veldig billig ut.
86 min: Nordre Holsnøy setter den i mål på ein corner etter litt klapp og babb

Vi rir av dei siste minutta: 4-2 siger og vel fortjent etter mykje motgang den siste tida.

Positivt:

 • Vi holder oss til kampplan og jobber knallhardt
 • Forsvaret er bunnsolide og feier unna alt som kjem
 • Midtbana vår: du og du for ein jobb

Negativt:

 • Vi slepper Nordre Holsnøy inni kampen etter 80 min
 • Vi holder ikkje nullen

Det er ein kamp igjen før sommarferien. Lørdag 24. juni borte mot Skjergard.
Voss Cup 2017

Postet av Skogsvåg IL den 14. Jun 2017


Cup-rapporter:


Skogsvåg Gunners G10 åpnet siste cup dag. Vant 1-0 over Austevoll Laks.
J08 Mermaids avsluttet cupen med en spennende, men jevn kamp mot Loddefjord Hvit. Kampen endte 1-1.


Her er Skogsvåg/Telavåg J2006 før kampen med nyfletta hår.

J2006 spelte 1-1 mot NBK på Bane 1. Kampen blei vist på bt.no.

Jentene vant 10-0 over Minde. Her er dei ved kampstart.


Skogsvåg Gunners G07 vant 5-0 over Åsane på Bane 1.


Mermaids møtte motstand mot Sotra smil. Endte med tap 2-4. Spennende kamp til siste slutt.

Alle fornøyde og koser seg i finværet. Snart klare for ny kamp.G10 United -Gneist. Spennende kamp, 1-1 ved pause.Skogsvåg Mermaids J08 opna Voss Cup med seier mot Sædalen chilli gul. Jentene synes det er gøy med cup og gleder seg til i morgen!


Skogsvåg Lions G09 vant første kampen sin mot Kråkenes 5-3.Skogsvåg stiller med følgande lag på Voss Cup førstkommande helg:

 • Skogsvåg G9 (G2008)
 • Skogsvåg Gunners G10 (G2007)
 • Skogsvåg Lions G8 (G2009)
 • Skogsvåg Mermaids J9 (J2008)
 • Skogsvåg United G10 (G2007)
 • Skogsvåg/Telavåg J11 (J2006)
 • Skogsvåg/Telavåg G11 (G2006)
 • Telavåg/Skogsvåg G11 (G2006)

To av kampane som blir spelt laurdag blir vist på Ballspark på bt.no (abonnenttilgang):

 • 14.00: Skogsvåg/Telavåg mot NBK Alvidra, jenter 11
 • 15.00: Skogsvåg Gunners mot Åsane Ravn, gutter 10

Kampoppsett:

Tid Tid Klasse Lag Bane

lørdag 17. juni 2017 08:00 G09 - F Fana Bjørnen Blå Skogsvåg 2008 Bane 20
lørdag 17. juni 2017 16:30 G09 - F Loddefjord Grønn Skogsvåg 2008 Bane 20
søndag 18. juni 2017 13:30 G09 - F Skogsvåg 2008 Voss Oransje Bane 20
søndag 18. juni 2017 15:00 G09 - F Skogsvåg 2008 Olsvik Premier League Bane 16


Tid Tid Klasse Lag Bane

fredag 16. juni 2017 20:00 G10 - E Skogsvåg Gunners Askøy FK Leopard Bane 30
lørdag 17. juni 2017 09:30 G10 - E Skogsvåg Gunners Vik IL G10 Bane 08
lørdag 17. juni 2017 15:00 G10 - E Skogsvåg Gunners Åsane Ravn Bane 01
søndag 18. juni 2017 09:30 G10 - E Austevoll Laks Skogsvåg Gunners Bane 08


Tid Tid Klasse Lag Bane

fredag 16. juni 2017 20:00 G08 - C Kråkenes Hotspur Skogsvåg Lions Bane 18
lørdag 17. juni 2017 10:00 G08 - C Skjergard Minions Skogsvåg Lions Bane 20
lørdag 17. juni 2017 16:30 G08 - C Skogsvåg Lions Kvernbit Merkur Bane 18
søndag 18. juni 2017 15:00 G08 - C Skogsvåg Lions Voss Raud Bane 14


Tid Tid Klasse Lag Bane

fredag 16. juni 2017 20:00 J09 - E Sædalen Chili Gul Skogsvåg Mermaids Bane 32
lørdag 17. juni 2017 11:30 J09 - E Skogsvåg Mermaids Sotra Smil Rød Bane 20
lørdag 17. juni 2017 13:00 J09 - E Olsvik Glitter Skogsvåg Mermaids Bane 14
søndag 18. juni 2017 10:30 J09 - E Skogsvåg Mermaids Loddefjord J2008 Hvit Bane 18


Tid Tid Klasse Lag Bane

lørdag 17. juni 2017 12:30 G10 - M Gneist Aurdalslia Giants Blå Skogsvåg United Bane 10
lørdag 17. juni 2017 15:30 G10 - M Skogsvåg United Austevoll Aure Bane 29
lørdag 17. juni 2017 17:30 G10 - M Skogsvåg United Askøy FK Gepard A Bane 07
søndag 18. juni 2017 14:00 G10 - M Skogsvåg United Radøy/Manger Blå 2007 Bane 27


Tid Tid Klasse Lag Bane

fredag 16. juni 2017 20:30 J11 - I Sædalen Sommerfugl Rosa Skogsvåg/Telavåg Bane 29
lørdag 17. juni 2017 14:00 J11 - I Skogsvåg/Telavåg NBK Alvidra J11 1 Bane 01 Ballspark
lørdag 17. juni 2017 17:00 J11 - I Minde Diamant Skogsvåg/Telavåg Bane 03
søndag 18. juni 2017 11:30 J11 - I Skogsvåg/Telavåg Nord J11-1 Bane 31


Tid Tid Klasse Lag Bane

fredag 16. juni 2017 17:30 G11 - G Skogsvåg/Telavåg Kvernbit Kvit Bane 10
lørdag 17. juni 2017 08:00 G11 - G Eidsvåg Pirat Skogsvåg/Telavåg Bane 01 Ballspark
lørdag 17. juni 2017 16:30 G11 - G Smørås Waka Skogsvåg/Telavåg Bane 06
søndag 18. juni 2017 11:30 G11 - G Skogsvåg/Telavåg Syril 2 G11 Bane 26


Tid Tid Klasse Lag Bane

fredag 16. juni 2017 20:00 G11 - C Telavåg/Skogsvåg Follese Hvit Bane 08
lørdag 17. juni 2017 09:30 G11 - C Telavåg/Skogsvåg Stord G11-3 Bane 27
lørdag 17. juni 2017 17:00 G11 - C Sund SK Kvit Telavåg/Skogsvåg Bane 08
søndag 18. juni 2017 09:00 G11 - C Telavåg/Skogsvåg Loddefjord G2006 Grønn Bane 05


Idrettsleker på Skogsvåg Stadion 26.–28. juni 2017

Postet av Skogsvåg IL den 12. Jun 2017


Bli med!

La ditt barn vere med på eit aktivt og sosialt arrangement fylt med fysisk lek tilpassa alle nivå.

Innhald

Kyndige og engasjerte idrettsleiarar vil tilrettelegge og bistå barna på deira eigne premisser. Deltakarane vil få ein introduksjon til blant anna ulike idrettsøvingar. Det vil bli innslag av løp, hopp og kast, samt lek for utvikling av balanse og motorikk i tillegg til ballspel og øvrige aktiviteter.

Det blir kjøpt inn mat, men ta med drikkeflaske.

Kva?

Spanande aktivitetsdagar fylt med friidrett, fysisk aktivitet og leik.

Kven kan delta?

Barn fra 6-12 år.

Når?

26.–28. juni 2017.
Klokka: 09.30–14.00.

Bakgrunn

Gjennom variert fysisk utfoldelse vil barn utvikle ferdigheter dei vil ha glede av heile livet. I regi av Norges Friidrettsforbund tilbyr friidrettsklubbar over heile landet «Idrettsleker».

Påmelding

Meld deg på her.


Påmeldingsavgift: 600,-
Påmeldingsfrist: 23. juni

Eventuelle spørsmål til arrangør rettes til:
Bjarne Nygård
Tlf: 56337006

E-post: kenneth.rokkan@bkkfiber.no


Meld deg på her!
Meld deg på her.Flott deltakartrøye og diplom til alle påmeldte.
Lang tur utan poeng for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 13. Mai 2017

Eikelandsosen


Eikelandsfjorden vs. Skogsvåg 3-2 (1-2), 12. mai

Kamp: ⚁
Dommer: ⚀ Ingen kontroll. Dommaren la lista høgt og sank den veldig etterkvart. Heldigvis ingen avgjørende situasjoner.


Vi starter med å føle litt på heimelaget, men tar raskt over og styrer egentlig omgangen.
Jørgen setter eit frispark frå ca. 25 m rett i mål etter 13 spelte minutt. Fjorden utligner etter 33 min.

I det 35 min får me eit frispark. Det blir litt klabb og babb inne i feltet før ballen lander på tåa til Øyvind og trillar i mål.

Laga går til pause på 1-2.

Andre omgang begynner som første. Vi har kontroll og styrer. Etter 10 min endrar kampbildet seg totalt, og Fjorden tar over og kjører kampen til endes. Vi klarer ikkje å ta tak i kampen att.

Heilt fortjent siger til heimelaget.

Eg vil trekke fram Magnus K. som endelig var klar for debut. Han gjorde ein solid kamp. (Blei henta av ein russebuss på slutten)...

Stor takk til Emanuel som kjørte oss og prøvde å holde stemninga oppe på veg heim.

Neste kamp heime, lørdag om ei veke mot Sartor.

Viktig sliteseier for A-laget

Postet av Skogsvåg IL den 30. Apr 2017

Varden kunstgress


Fyllingsdalen 3 vs Skogsvåg 5-7 (3-3)

29.04.2017 15:00

Kamp: ⚂ Ikkje ein god kamp, men mange mål og sjanser.

Dommer: ⚃ Bra kontroll på kampen.


Det var sommer i Fyllingsdalen i dag.

Nok ein gang går motstander opp i 1-0 etter kun eit par minutter og scorer det neste målet like etter..

Vi våkner ikkje før det er gått 25 min. Vi har mange sjanser, og Thomas setter den til slutt i nota.
Vi presser på og får uttelling ved Kjetil. 2-2.

Vi legger om, og får Ole fram på bana og Thomas legger seg bak. Dette gir uttelling med ein gang. 3-2 (Jørgen).

Rett før pause får Fyllingsdalen eit frispark som ingen forstår noko av, og den setter dei. Stillinga er 3-3 og det er pause.

Andre omgang kjører vi. Vi prøver å holde ballen i laget og ta vare på den. Vi setter også fart på kontringane våre. Resten av våre mål i andreomgang vart gjort av:

Ahmed (65. min)
Ingvar (80. min + 81. min)
Anders (90. min)


Dette var ein deilig og viktig sliteseier. Fantastisk innsats av gutta. Det er 14 dager til neste kamp, og då skal vi på tur igjen. 12. mai spelar vi borte mot Eikelandsfjorden.Full pott på Telle-cup for Mermaids

Postet av Skogsvåg IL den 22. Apr 2017

Mermaidsjentene (J08) gjorde en svært god innsats på Telle-cup i dag! Jentene har hatt en formidabel fremgang siden i fjor, da de tapte alle kampene. I år ble det kun seire!

Resultat

3-1 mot Skjærgard blest
2-0 mot Nordre Fjell rosa
2-0 mot Sotra sk Pink ninjasVæret i Skålvik var som vanlig varierende. Vi startet dagen med vind og regn, men avsluttet i sol.
Det er gøy med cup!Flinke jenter etter premieutdelingen.

Alle foto: Marianne S. Soltvedt.

Program Familiedag/åpen dag

Postet av Skogsvåg IL den 5. Apr 2017

Da begynner dagen å nærme seg! Her kan du lese programmet for dagen og om de ulike aktivitetene som skal skje.


Program for dagen

11.00 Arrangementet starter
11.00–14.20 Hoppeslott, sumofotball og fotballradar åpner
11.00–13.15 Boblefotball åpner for alle
11.00–12.30 Merkedag for Skogsvåg-lagene
12.40–14.00 60 m-løp og triksekonkurranse
13.00
Straffekonkurranse
13.30–14.50 Boblefotballkamper
14.50–15.00 Premieutdeling i Sundhallen
Hele dagen er både kiosk og grill åpen!

Boblefotball:

Boblefotball er for tiden veldig poppis! Her er det taklinger i øst og vest uten å bli skadet!
Vi har fått leige boblefotballer fra Bergen Boblefotball.

Under arrangementet kommer vi til å ha følgende kamper til påmelding:
G/J f. 2007 - G/J f. 2006
G/J f. 2005 - G/J f. 2004
G/J f. 2003 - G/J f. 2002
G/J f. 2001 - G/J f. 2000
Voksenkamp
Intern A-lagskamp


Påmelding til kampene gjøres i sekreteriatet.

Kl. 11.00 - 13.15 har alle mulighet til å prøve seg på Boblefotballen.


Sumofotball:

Dette er en oppblåsbar fotballbane der det spilles fotball i sumodrakter! Her er det 3 mot 3 spillere.


Hoppeslott:

Vi har fått tak i et klovnehoppeslått som er for de minste barna.


Fotballradar:

Fotballradaren måler hvor hardt du skyter! Alle får prøve sin skuddstyrke!
Vi kommer til å ha en premie til den som skyter hardest i klassene 8–12 år og 12–16 år.
De aller minste får en liten premie etter skudd.


60 m:

Kl. 12.40–14.00 får alle lov å prøve seg på 60 meteren. En og en blir tatt tiden på. Det vil bli premiering.

Triksing:

Alle kan få prøve seg på triksing. Vi stiller med en som teller og registrerer. Her også vil det bli premiering.

Straffekonkurranse:

Kl. 13.00 kjører vi en todelt straffekonkurranse. Først skal alle opp til 13 år skyte straffer på 7er-mål.

Etterpå er det 14 år og oppover på 11er mål.

Det blir en liten premie på alle under 13 år og en større premie på den som vinner.
Det blir en premie på vinneren i 14 år og eldre.

Partytelt/grilling:

Vi har et større partytelt med stoler og bord.

Her blir det også salg av hamburger og grillpølser.


Kiosk:

Kiosken vil også være åpen med salg av annen mat og drikke.

Været:

Vi kan desverre ikke bestemme været, men vi har hallen disponibel om været skulle bli dårlig. De fleste aktivitetene trekkes inn i hallen om dårlig vær. Boblefotballen blir uansett i hallen.

Vi håper så mange som mulig dukker opp på arrangementet og får en flott dag med oss! Spre ordet videre og ta med hele familien!!


Helsing fra

Skogsvåg A-lagA-laget tippar tabellen

Postet av Skogsvåg IL den 31. Mar 2017

Med kun nokre veker att til seriestart, har vi tatt eit lite blikk på dei andre laga i årets serie.

Vi begynner nederst på tabellen og jobbar oss oppover:


10. Kjøkkelvik

Spelte i 2016 i 6. div avd 1 der dei kom på 6. plass med 26 poeng.
Kjøkkelvik har slitt litt i dei seinere åra og har besøkt 5., 6. og 7. div.
Årets sesong kan fort bli ein tung sesong. Laget har spelt tre kampar i OBOS vinterserie og tapt alle.

Vårt tips: 10. plass og sist på tabellen.


9. Baune 2

Spelte i 2016 i 6. div avd 4 der dei kom på 7. plass med 23 poeng.
Dette er eit studentlag, så vi veit aldri kva vi møter.
Vi finner ingen info om korleis dei har gjort det i vinter.

Vårt tips er at dei kjem til å slite i år, og havnar på ein 9. plass.


8. Eikelandsfjorden

Spelte 2016 i 5. div avd 1 der dei kom på 11. plass med 9 poeng.
Nedturen har berre fortsatt for laget, og dei har tapt tre kampar i vinterserien.
Vi kan dessverre ikkje sei at Eikelandsfjorden ser skumle ut i år.

Vi tippar 8. plass på Eikelandsfjorden.


7. Sartor

Spelte i 2016 i 6. div avd 4 der dei kom på 4. plass med 29 poeng, noko som var ein imponerande plassering. Dette er eit lag i stor framgang.

Kva dei har drive på med i vinter er ikkje godt og sei. Etter det vi veit har dei hatt ein treningskamp mot Nordre Fjell der dei vant 4-1. Det skal likevel holde hardt å følge opp fjorårets sesong.

Vårt tips er 7. plass.


6. Skjergard

Spelte i 2016 i 6. div avd 4 der dei kom på 3. plass med 32 poeng.
Dette er bra med tanke på generasjonskiftet dei har hatt. Vi trur at dette skiftet blir litt meir synleg i årets sesong. Dei tok seg likevel vidare frå gruppespelet i OBOS vinterserie.

Vårt tips er at dei gjer det litt dårligare enn i fjor, og havnar på ein 6. plass.


5. Nordre Holsnøy

Spelte i 2016 i 6. div avd 2 der dei kom på 2. plass med 33 poeng.
Det skal holde hardt å gjere det like bra som i fjor, men likevel trur vi at laget kjem til å vinne ein del kampar.

Vi finner ingen info om treningskamper i vinter.

Vårt tips er 5. plass.


4. Fyllingsdalen 3

Spelte i 2016 i 5. div avd 2 der dei kom på 12. plass med 9 poeng.
2016 var ein tung sesong for Fyllingsdalen, og dei rykka ned.

Dei har eit fjerdelag som vant 7. div, så dersom dei blandar laga og får godfølelsen inn i laget, kan 2017 sjå betre ut.

Laget har spelt tre kampar i OBOS vinterserie der dei har vunne éin kamp.

Vårt tips er 4. plass.


3. Sotra 3

Spelte i 2016 i 7. div avd 4 der dei kom på 1. plass med 36 poeng.
Sotra var suverene og vant serien lett. Laget kjem nok til og flyte videre på den bølgen.

Dei har spelt tre kampar i OBOS vinterserie og har vunne éin kamp.

Vårt tips ein fin 3. plass.


2. Skogsvåg

Spelte i 2016 i 6. div avd 4 der kom vi på 5. plass med 28 poeng.
Laget gjore ein god sesong i fjor, men har i år styrka laget.

Skogsvåg har spelt ein del treningskampar i vinter.

Vi trur vi havnar på ein 2. plass.


1. Kvernbit

Kverbit spelte 2016 i 5. div avd. 2 der dei kom på 9. plass med 30 poeng.
Med dette ser Kvernbit ut til å vere med i toppen i årets sesong.
Vi kan ikkje finne noko resultat eller referat av nokon treningskampar i vinter.


Kvernbit vinner serien og rykker opp igjen.
Familiedag/åpen dag på Skogsvåg Stadion

Postet av Skogsvåg IL den 20. Mar 2017

A-laget til Skogsvåg IL inviterer til Familiedag/åpen dag på Skogsvåg Stadion 8.april.
Sett av lørdagen fra kl. 11.00–15.00 for en hyggelig opplevelse!

Her blir det partytelt med grilling av god mat, i tillegg til åpen kiosk med andre forfriskninger.


Boblefotball!

Til underholdning blir hovedattraksjonen boblefotball! Har du ikke prøvd det til nå, så er dette en gylden mulighet! Latteren kommer til å sitte løst!!

Det blir boblefotballkamper av ulike slag (Internkamp A-lag, kamp mellom voksne og alderskamper fra 10-16 år ved påmelding), i tillegg til boblefotball for alle.


Har du alltid lurt på kor hardt du skyter?

Du får mulighet å måle hvor hardt du skyter på fotballradaren! Her er det bare å smelle til alt en har!!


Oppblåsbar fotballbane

Det vil også komme en oppblåsbar fotballbane, hvor en kan spille fotball på sokkeleisen! Dette er avhengig av været. Skulle det regne, som er typisk, vil hoppeslått med tak erstatte denne aktiviteten.


Konkurranser

I tillegg blir det en rekke konkurranser (60 meter, lengdehopp, triksing mm.) en kan delta på. Her blir det premiering!


Dei aller minste!

Det blir også jobba med å få til aktiviteter for dei aller minste borna. Dette publiserer vi når det er avklart.


Merkedag

For Skogsvåg-spelarar vil det også foregå merkedag. Her vil alle i alderen 6–14 år få mulighet til å ta fotballmerkene, minimerke I og II og teknikkmerke. Meir informasjon om merkene finner du her.Delta!

Trykk delta på arrangementet på Facebook HER!

Del også arrangementet link, og vær med i trekninga om å vinne en coahcjakke
Program kommer, når vi nermer oss dagen!
Arrangemanget er for alle, en må ikke være Skogsvåg-medlem!

Vi håper å se så mange som mulig på Skogsvåg Stadion 8. april, spre det gode ord!Med venlig hilsen

Skogsvåg A-lag
Årsmøte i Skogsvåg Idrettslag

Postet av Skogsvåg IL den 10. Mar 2017

Årsmøtet må dessverre utsettes. Det blir torsdag 30. mars kl. 18.00 i møterommet i Sundhallen.

Vanlige årsmøtesaker. Forslag til saker sendes skogsvag@online.no.
Årsmøte torsdag 23. mars 2017

Postet av Skogsvåg IL den 10. Mar 2017

Årsmøte i Skogsvåg idrettslag.

Det avholdes årsmøte torsdag 23. mars kl. 18.00 i møterommet i Sundhallen. Vanlige årsmøtesaker. Forslag til saker sendesskogsvag@online.no.

Klar for støping!

Postet av Skogsvåg IL den 6. Mar 2017

Da er dugnadsgjengen ferdig med forskalingsarbeidet og klargjøring til støping både på grunnmur og murkrone. Det gjenstår kun få detaljer før betongbil kan komme. Bil er planlagt å komme om ca. 14 dager.
Oppstart treninger 2011-barn

Postet av Skogsvåg IL den 20. Feb 2017

Skogsvåg IL starter opp med trening for jenter og gutter fødde i 2011 tirsdag 21. februar.

Vi blir kjent med ballen og har det gøy! Første trening er tirsdag 21. februar kl. 17.30–18.30 på Skogsvåg Stadion. Møt opp i «bingen».

Velkomen til alle!

For spørsmål, ta kontakt med Kent Rabben (984 69 915).
Ønsker du eller dine å spille fotball i Skogsvåg IL?

Postet av Skogsvåg IL den 12. Feb 2017

Fotballen i Skogsvåg IL vokser stadig! Nytt klubbhus på vei opp, som kommer til å bli flittig brukt, og kommer tilgode til alle våre spillere. Trenings kulturen er bra, og flere spillere er velkommen! Her kommer oversikt over lagene og kontakt info til trenere.

A-lag herrer - Thomas Bjørkmann 41401175

Jenter 19 og 17 - Ivar Emil Sangolt 41423025 (Samarbeid med Sund)

Gutter 15/16 - Kent Rabben 98469915 (Samarbeid med Sund)

Jenter 15 - Øyvind Telle 41236038 / Rune Hammersland 40024216

Jenter 2005 - Johnny Asphaug 91137444

Gutter 2006 - Jan Erik Bergfjord 46960196 (Samarbeid med Telavåg)

Jenter 2006/2007 - Jannicke Høyland 90788598 (Samarbeid med Telavåg)

Gutter 2007 - Rune Stikkholmen 97121370 / John Ivar Halvorsen 97046895

Gutter 2008 - Torbjørn Ellertsen 46613789

Jenter 2008 - Stian Trellevik 95721070

Gutter 2009 - Tommy Heggøy 94793783 / Frank Anderson 97968070

Jenter 2009/2010 - Roger Skyttermoen 90504058

Gutter 2010 - Tore Andre Jensen 93089903

Alle er velkommen uansett!
Dugnad i knallvær.

Postet av Skogsvåg IL den 12. Feb 2017

Klargjøringen til betong er snart ferdig. Sola skinte og arbeidsmoralen på de fremmøtte var upåklagelig.


Arbeidet ble ikke helt ferdig, men et lite skippertak til, så kan både grunnmur og mur støpes.

Kan også nevne at Klubbhuset har blitt forlenget med 50 cm på breddeside mot muren. Så huset blir litt større enn først tenkt.

Her er bilder:
Keepertrening

Postet av Skogsvåg IL den 7. Feb 2017

Onsdag 08.02 og onsdager fremover kl. 17.00-18.30, blir det keepertreninger med Torbjørn Ellertsen. Torbjørn var keeper i sine yngre dager og ønsker å lære fra seg keeperkunnskapen til de unge keeperne i klubben.


Så er du en keeper, eller ønsker å prøve deg som keeper, møt opp og få god keepertrening!
Ved spørsmål, ta kontakt med Torbjørn på 46613789.

Godt i gang!

Postet av Skogsvåg IL den 4. Feb 2017

Dugnaden lørdag 04.02 ble en suksess. En god gjeng møtte opp og etterkvart gjekk ting fort og smertefritt. Planlagde 4 dugnader kan fort bli kun 2. Her er bilder av foreløpig arbeid.
Jenter 2009/2010

Postet av Skogsvåg IL den 31. Jan 2017

Jentelaget med jenter født 2009 og 2010 starter opp med treninger igjen på torsdag kl. 17.30-18.30 i bingen.

received_10154505478197037.jpeg

Nytt for nyåret er at de skal trene med Telavåg sine jenter, som gjør at det blir en fin treningsgruppe og utvidet trenerteam. Men, det ønskes enda flere jenter, så har du en jente som ønsker å spille, så still opp på trening!

Trener er Roger Skyttermoen (90 50 40 58), ta kontakt ved spørsmål.
Oppdatering Klubbhus

Postet av Skogsvåg IL den 31. Jan 2017

På lørdag kl. 10.00 starter dugnadsjobben med å ordne betong, både til gjerde og klubbhus. Vi tar i mot all hjelp! Meld dere inn i Facebook gruppen Dugnad Klubbhus Skogsvåg for å få informasjon.

Men en del arbeid er gjort allerede og her kjem bilder av slik det ser ut i dag.Dugnadsmøte

Postet av Skogsvåg IL den 27. Jan 2017

Grunnarbeidet til det som skal bli det nye klubbhuset er ferdig. I den anledning ønsker vi å innkalle til et dugnadsmøte rundt betongarbeid og oppsett av gjerde.

20150924122746465912-42.png

Det skal settes opp nytt gjerde på den nye steinmuren ned mot ungdomshuset og betongarbeid på selve klubbhuset er oppgavene nå før tømrerne går i gang.

På møtet vil det bli en inspiseringsrunde nede ved byggeplassen, planlegging av arbeidet, samt inndeling i grupper. Dette arbeidet ønsker vi å få utført på dugnad for å få begrenset kostnadene på klubbhuset. Det vil bli servert kaffe og noe å bite i.

Møtet vil foregå i klubbhuset kl. 13.00 på førstkommende søndag 29.01

Det vil bli et behov for mange!

Alle er velkommen, man trenger ikke å være kvalifisert.

Vi håper å få ferdig betongarbeidet i løpet av februar måned, slik at tømrere kan gå i gang så tidlig som mulig. Vi vil seinere komme tilbake med dugnad videre, og det vil bli trang for mye hjelp fremover!

Håper å se dere!


Nornalekene 2017

Postet av Skogsvåg IL den 21. Jan 2017

Denne helga er det Nornalekene. Det er i underkant av 500 påmeldte deltakere på dette stevne, og er i så måte en av Vestlandets største Friidrettsstevner. Vi er fem påmeldte fra Skogsvåg IL. God stemning og kjempe gode prestasjoner. Vi hadde første dag i dag og skal ha siste dag i morgen. Så langt har Skogsvåg IL bemerket seg godt med 3 gull og 1 sølv første dag.
Sundhallen er stengt 20.- 21. februar

Postet av Skogsvåg IL den 16. Jan 2017

Pga skolearrangement er Sundhallen stengt mandag 20.- tirsdag 21. februar