Gratis vinterjakker til alle medlemmer under 18 år

Postet av Skogsvåg IL den 11. Feb 2024


Laurdag 03. februar var alle dei yngre medlemmane av idrettslaget inviterte til klubbhuset for utdeling av tøffe og varme vinterjakker. Jakkane er betalt av Sparebanken Vest, og levert av utstyrsleverandør Torshov Sport. Både fotballspelarar, friidrettsutøvarar og tennisborn fekk gratis jakke med etternamn festa til ryggen. 

Inge Vardøy frå Sparebanken Vest engasjerte borna og overleverte gåvesjekken. Styremedlem Bernt André Sangolt takka, og tok i mot gåven på vegne av idrettslaget og medlemmane. Vi  må også nemna; på kjøkenet stod 5-6 medlemmer av den rutinerte dugnadsgjengen og kokte pylser for harde livet.

Idrettslaget er eit breiddeidrettslag der alle er velkomen. Kontingenten er truleg blant dei lågaste i landet, og har vore kr 500 så lenge denne referenten kan hugse. Støtte og velvilje frå Sparebanken Vest og andre aktørar er avgjerande for å ha eit godt og variert tilbod til born og unge. Tekst: Kenneth Sangolt, trenar friidrett og tennis
Bileter: Trine AudsdotterStøtt Skogsvåg IL – bestill billig strøm!

Postet av Skogsvåg IL den 21. Apr 2020

Nå kan Skogsvåg IL få penger fra NorgesEnergi rett i klubbkassa - og du kan gjøre beløpet større 🙂 For hver av våre supportere som velger NorgesEnergi som strømleverandør, vil vi motta 400 kroner det første året. Deretter vil vi motta 200 kroner hvert år så lenge de er kunde hos NorgesEnergi. 

Dette vil være med på å hjelpe oss mot nytt kunstgressdekke, noe alle i klubben vil ha glede av. Her kan alle verves. Mor og far, bestefar og bestemor, tante og onkel 

Du kan bestille Gul supporterstrøm fra NorgesEnergi (lenke: www.norgesenergi.no/supporterstroml) - en billig strømavtale som ikke koster deg noe ekstra men som gir Skogsvåg IL ekstra penger hvert år!Bestill utstyr i ny nettbutikk!

Postet av Skogsvåg IL den 3. Apr 2020

Du kan no bestille klede og utstyr i eigen nettbutikk hos Torshov Sport! Utstyret blir levert heim til deg eller på utleveringsstad (butikk/post).

Klikk her for å komme til nettbutikken. 

Alle Skogsvåg sine medlemmer får 15% rabatt på klubbkolleksjonen. 


Bruk rabattkoden TTKLUBB for å få 15 % på løpeprodukter på nett.Du kan også besøke Torshov Sport i Valkendorfsgate 5, på Tårnplass i Bergen sentrum.Min idrett

Postet av Skogsvåg IL den 20. Mar 2020

Min idrett er din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettssystemer.

Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, forelder, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne eller barns opplysninger, melde deg på konkurranser og kurs, samt betale lisens, påmeldinger, og betalingskrav fra ditt idrettslag.

I Min idrett kan du:

Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter, e-post osv.)
Se hvilke medlemskap, verv og kompetanse som er registrert på deg.

Slik lager du en ny bruker. NB! Det første de sier i filmen er feil. Hvis du ikke har laget en bruker i Min idrett tidligere, så må du lage en ny bruker


Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien samlet.

Hva er inkludert?

Tilgang til Min idrett og alle funksjoner basert på dine og/eller dine barns medlemsskap.

Hva koster dette?

Min idrett er gratis for alle.Årsmøte

Postet av Skogsvåg IL den 18. Mar 2020Slik situasjonen er nå med begrensninger på hvordan vi møtes og hvor mange som kan møtes, så blir det en utfordring å gjennomføre årsmøte på samme måte som vi har gjort tidligere år. Dette setter også begrensinger for gjennomføring av et enkelt styremøte.

Styret i Skogsvåg IL gjennomførte i går styremøte som en videokonferanse. Det fungerte greit, og vi ønsker å gjennomføre årsmøtet på samme måte. Hvilken løsning vi skal bruke må vi komme tilbake til, men gårsdagens styremøte gjennomførte vi på Messenger.

For at dette skal være gjennomførbart så har NIF gitt en åpning for forhåndspåmelding til årsmøte.

Situasjonen nå gjør det nødvendig for forsvarlig gjennomføring av arrangementet å vite hvor mange som møter på forhånd. Dersom årsmøtet skal avholdes digitalt kan det også være behov for å avkreve forhåndspåmelding. 

De som ønsker å delta på årsmøte i år må derfor melde seg på forhånd. Vi lager et arrangement på Facebook-siden vår hvor det blir mulighet til å melde seg på. I tillegg kan det meldes på ved å sende mail til skogsvag@online.no

For ordens skyld, så er årsmøtet planlagt 29. mars kl. 18.00.